Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Εχω ενα λαπτοπ Toshiba L500D - 163 .Και είχα θέμα με την εκκίνηση του πσ , οταν πατουσα να αναψει το ανεμιστήρακι δούλευε 3-6 sec μετα σταματούσε, και που κρατουσα το power button δεν γινοταν τιποτα,λεω θα ειναι προβλημα με motherboard και πηρα ενα αλλο....και σχεδον τα ιδια...με την διαφορα οτι οταν κραταω το  power button σβήνει.με το ανεμιστήρακι κτλπ ολα ιδια , 3-6 sec και σταματαει.

Τι μπορει να ειναι?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Μητρική (Κάρτα γραφικών). Αν την δεύτερη την πήρες σύντομα, επέστρεψε την και ζήτα τα λεφτά σου πίσω.

• Like 1
Δημοσ.

Μητρική (Κάρτα γραφικών). Αν την δεύτερη την πήρες σύντομα, επέστρεψε την και ζήτα τα λεφτά σου πίσω.

αα λες δηλαδή ότι φταίει το motherboard απλά και το καινούργιο είναι χαλασμένο?

Δημοσ.

αα λες δηλαδή ότι φταίει το motherboard απλά και το καινούργιο είναι χαλασμένο?

Πολλές φορές τα motherboard που αγοράζουμε από το internet είναι επισκευασμένα.

Αν μπορείς να την επιστρέψεις και να πάρεις άλλη, κάνε το.

Δημοσ.

Πολλές φορές τα motherboard που αγοράζουμε από το internet είναι επισκευασμένα.

Αν μπορείς να την επιστρέψεις και να πάρεις άλλη, κάνε το.

ευχαριστώ για της απάντησης. :) αυτό θα προσπαθήσω να κάνω αλλά το θέμα είναι ότι μόνο από έναν πωλητή έχω βρει το motherboard που ταιριάζει με το δικό μου :(

Δημοσ.

Να σου πω την αλήθεια καλύτερα θα ηταν να μπορούσε να το επιστρέψεις και να πάρεις τα χρήματα σου πίσω παρα να ψάξεις για αλλη motherboard , σε τετοιες περιπτώσεις και ειναι αρκετές αυτές αγοράζουμε motherboards και τελικά δεν εχουν συμβατότητα με διάφορα πράγματα ή υπολειτουργούν οποτε κατα την γνώμη μου δεν αξίζει η αλλαγή.

Και εμένα μου έφεραν ενα laptop με τετοιο πρόβλημα που λογικά θέλει αντικατάσταση η motherboard αλλα ειναι μεγάλο ρίσκο να πάρεις το ανταλλακτικό (100+ euro) και τελικά να μην λειτουργήσει

Δημοσ.

Μα ειναι κριμα να παει χαμενο το πσ :( , γιαυτο ειπα να παρω το Motherborad, και απο οοολα τα σιτε βρηκα μονο στο ali και πουθενα αλλου ιδιο με το δικο μου.

εαν εστελναν καλο θα ηταν κομπλε αλλα πλεον οντος δεν συμφέρει..γιατι εχω να το πληρωσω να τοι στειλω πισω να το και να ΞΑΝΑ πληρώσω για το καινούριο .

αρα εχασα ~40ε χωρισ κανενα κερδος :(

Δημοσ.

μιλησα μαζι τους για να το στειλω πισω..αλλα μου λενε να κοιταξω και το CPU , παιζει λετε να ειναι αυτο? τι λετε εσεις? μπορει το CPU να κανει τετοια?

Ευχαριστω

Δημοσ.

Ο επεξεργαστής εινα πολύ δύσκολο να χαλάσει και προσωπικά δεν εχω συναντήσει ποτε κατι τετοιο , πιστεύω οτι φταίει η motherboard αλλα αφου μπορείς να την επιστρέψεις μια χαρά πάρε καλύτερα τα χρήματα σου πισω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...