Προς το περιεχόμενο

lg g3s vs motorola moto g vs vodafone smart 4 max

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια γεια,

πηγα στα μαγαζια και πελαγωσα ... μου αρεσε το lg αν και αρχικα ειχα δει μεσω ιντερνετ το μοτορολα που ειναι γνωστη και καλη επιλογη .. και μετα μποηα και σε ενα vodafone μαγαζι και μου δειξανε μια παντοφλα το smart 4 max στα 170 ευρω και εμεινα κοκκαλο ...

για πειτε τι προτεινεται ? τωρα εχω κινητο με πληκτρα και παλια ειχα ενα σονυ ερικσον ...θελω να παιρνω καμια φωτογραφια / βιντεακι τα παιδια και να περνω τηλεφωνο ... οχι πολυ ιντερνετ , σιγουρα παιχνιδακια για μικρα παιδια ....

οποτε τι να κανω ?

edit ... να βαλω στο παιχνιδι και το samsung galaxy a3?

Δημοσ.

καλημέρα, 200 ευρω ειναι το οριο πιστευω

το μοτορολα εχει περιπου 170

το lg ει 185

και το vodafone smart εχει περιπου 180 εαν θυμαμαι καλα ολες τις τιμες ... οποτε καπου εκει θα ηθελα να ειναι και οποιες ιδεες/προτασεις για τηλεφωνο.

Επισης απο ελλαδα θα ηθελα να ειναι

Δημοσ.

To smart 4 max και το moto g τα έχω. Ειναι super κ τα δυο! Απλά το ένα ειναι μεγάλο κ το άλλο ποιο μικρό. Και τα δυο κινητά αξίζουν τα χρήματα τους. Θα σου πρότεινα το moto g για ποιο βολικό μέγεθος και το smart 4 max για την οθόνη.

Δημοσ.

Το smart το κοιτάς αν θες τόσο μεγάλη οθόνη, είναι συνολικά το χειρότερο όμως από τα άλλα 2.

Το LG το κοιτάς αν η κάμερα είναι μαστ, σε όλα τα άλλα και από άποψη αντοχής στις κακουχίες Μότο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...