Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ελαβα το εξης:

EYXOMAΣTE ΣE EΣAΣ KAI THN OIKOΓENEIA ΣAΣ KAΛH ANAΣTAΣH KAI ΣAΣ ΠPOΣΦEPOYME ΞEΓNOIAΣTH EΠIKOINΩNIA TO M. ΣABBATO & THN KYPIAKH TOY ΠAΣXA! AΠOKTHΣTE TΩPA AΠO THN COSMOTE, ΔΩPO 1500 ΛEΠTA OMIΛIAΣ, 1500 SMS ΠPOΣ OΛOYΣ KAI 1,5GB INTERNET, ΣTEΛNONTAΣ ΔΩPEAN TH ΛEΞH ΔΩPA ΣTO 1256 MEXPI TIΣ 8/4. IΣXYEI ΓIA OΛA TA OIKIAKA ΠPOΓPAMMATA ΣYMBOΛAIOY.

Συγνωμη για τα κεφαλαια, copy paste απο το μηνυμα.

• Like 5
Δημοσ.

Ευχαριστουμε για το μηνυμα σας! Την Παρασκευη θα λαβετε υπενθυμιστικο sms για την ενεργοποιηση της προσφορας!

ty ts!

Δημοσ.

Πριν ρωτήσει κάποιος "για whats up δεν κάνει?"

Ελαβα το εξης:

EYXOMAΣTE ΣE EΣAΣ KAI THN OIKOΓENEIA ΣAΣ KAΛH ANAΣTAΣH KAI ΣAΣ ΠPOΣΦEPOYME ΞEΓNOIAΣTH EΠIKOINΩNIA TO M. ΣABBATO & THN KYPIAKH TOY ΠAΣXA! AΠOKTHΣTE TΩPA AΠO THN COSMOTE, ΔΩPO 1500 ΛEΠTA OMIΛIAΣ, 1500 SMS ΠPOΣ OΛOYΣ KAI 1,5GB INTERNET, ΣTEΛNONTAΣ ΔΩPEAN TH ΛEΞH ΔΩPA ΣTO 1256 MEXPI TIΣ 8/4. IΣXYEI ΓIA OΛA TA OIKIAKA ΠPOΓPAMMATA ΣYMBOΛAIOY.

Συγνωμη για τα κεφαλαια, copy paste απο το μηνυμα.

έτσι για να φαίνεται :P

Edit: Δεν πρόλαβα

• Moderators
Δημοσ.

Αλλαξα τον τιτλο από

Cosmote δωρο ομιλια μηνυματα ιντερνετ για το Πασχα

σε

Cosmote/συμβολαια μονο: δωρο ομιλια μηνυματα ιντερνετ για το Σ-Κ του Πασχα

Δημοσ.

Για τους φτωχούς με κάρτα 200mb δωρεάν για Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ και ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

Καλέστε στο 1330 και μετά πατήστε 0.

Δημοσ.

Αλλαξα τον τιτλο από

Cosmote δωρο ομιλια μηνυματα ιντερνετ για το Πασχα

σε

Cosmote/συμβολαια μονο: δωρο ομιλια μηνυματα ιντερνετ για το Σ-Κ του Πασχα

Thanx το ειχα ασαφες.
  • Like 1
Δημοσ.

ντροπή πάντως ...

τόσα λεφτά αφήνουμε και από κει που είχαν άλλα χρόνια προσφορά για καμιά 20 ρια μέρες τώρα φτάσαμε στο σκ...

ούτε καν τη Δευτέρα ξεφτίλα 

Δημοσ.

Καλησπέρα, πήρα και εγώ το ίδιο μήνυμα και ήθελα να ρωτήσω αν τελικά σου έστειλαν μήνυμα σήμερα για την ενεργοποίηση, Εμένα απλά μου έστειλαν να στείλω 1 στο 1256 για να μάθω το υπόλοιπό μου απλά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...