gagarin Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Σκέφτομαι να προβώ στην αγορά ενός MacBook Pro retina (8gb,256gb HDD)... Χρήση που το θελω είναι Ίντερνετ Office music movies κ απο games μονο το football manager κ κανένα indie... Η έκδοση που αναφέρω τι βάθος χρόνου έχει όσον αφορά την απροβλημάτιστη - ομαλή λειτουργία του υπολογιστή; Θελω να πω...θα έχω ενα μηχάνημα για 4-5 χρόνια ομαλής λειτουργίας...ή σε δυο χρόνια θα είμαι για αλλο...; Ευχαριστώ!!!! Sent from my iPad using Insomnia
haHa Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Μια χαρα θα εισαι, ειναι μηχανημα γρηγορο κ με αντοχη στο χρονο. Mε 16gb ram θα ησουν λιγο καλυτερα καλυμμενος μελλοντικα. Επεξ/σία 6 Απριλίου 2015 από haHa
gagarin Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Σας ευχαριστώ για την απάντηση... Δλδ με 8 gb θα έχω θέμα λέτε..; Δεδομένου ότι σήμερα κ με 4gb λειτουργούν καλά τα Mac θεωρώ τα 8gb είναι για το κάτι παραπάνω.... Επίσης απο ότι ξέρετε τα 16αρια είναι μονο με build to order...σκέφτομαι απο σκρουτζομαγαζο που εκεί δεν έχω την δυνατότητα κ επίσης η τιμή μετά θα φτάσει το 2000.... Sent from my iPad using Insomnia 1
thodoris20s Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Μια χαρά είναι τα 8gb για την χρήση που θέλεις φίλε μου. Και τώρα και σε 5 χρόνια θα είναι εξίσου καλά. Το έχουμε παραχέσει με την ram. Αφού δεν τρέχεις απαιτητικά προγράμματα και VM δεν έχεις κανένα λόγο να δώσεις το υπέρογκο ποσό που ζητάνε για 16gb ram. Καλορίζικο και καλοδούλευτο εύχομαι 4
ramarg Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Και από μένα έχεις + στο ότι θα κρατήσει για βάθος χρόνου.. Αλλά επειδή την ''πάτησα'' σε εισαγωγικά,προτείνω σε όλους στην αρχή και εφόσον μπορούν να πάνε σε BTO 16GB RAM. Σκέψου στο μέλλον να μην έχεις θέμα επεξεργαστικής δύναμης και απόδοσης και να σε κρατάει πίσω η ραμ που δεν αναβαθμίζεται κιόλας.Είναι κρίμα σε ένα τέτοιο μηχάνημα να κάνεις τσιγκουνιά στην ram.Στον σκληρό κάνε γιατί αναβαθμίζεται,αλλά και εκεί όχι κάτω από 256. Εαν μπορείς πήγαινε χωρίς σκέψη στο 256ssd με build to order 16gb ram δεν θα το μετανιώσεις ΠΟΤΕ. Για εμένα τα 8gb πλεον είναι η οριακή μνήμη ram και όχι τα 4. 16 το ιδανικό.
dkotanid Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Φίλε ακόμα και με ssd +4GB μνήμη είσαι ΟΚ, γιατί στο λέω, επειδή με mac air 4GB και ssd έτρεχα τα πάντα όλα χωρίς προβλήματα. 16GB μνήμη είναι για πολύ βαριές δουλειές πιστεύω, πράμα που δεν σε ενδιαφέρει! 2
Nickospas Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δουλευα 1 χρονο ενα mac mini με 16 ram kai hhd δισκο και στη συνεχεια πειρα ενα macbook 13 με ssd και 8 ram..και μπορω να πω πως δεν ειχε και καμια τεραστια διαφορα..περα απο τη ταχυτητα του δισκου που ηταν φανερα καλλυτερη..οποτε πιστευω να επενδυσεις λεφτα σε δισκο και οχι σε ram.. 3
dkotanid Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Επειδή το os x κάνει καλή διαχείριση μνήμης, ακόμα και με 4GB είσαι ΟΚ, αν έχεις ssd, βέβαια μιλάμε πάντα για τη χρήση που ανέφερες και θέλεις να ακολουθήσεις! 1
Κomos Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 παιδιά άλλο 4 γίγα ραμ για 720p και άλλο για 2,5κ ακόμη και για 10 ταμπς στο σαφαρι με 8 θα είσαι ανετος γενικά η τάση είναι να πέφτουν οι απαιτήσεις των λειτουργικών 3
gagarin Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις... Ερώτηση... Απο το www.e-mac.eu έχει κάνει κανένας αγορές; Είναι αξιόπιστο...; Sent from my iPad using Insomnia
iMarilina Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Σας ευχαριστώ για την απάντηση... Δλδ με 8 gb θα έχω θέμα λέτε..; Δεδομένου ότι σήμερα κ με 4gb λειτουργούν καλά τα Mac θεωρώ τα 8gb είναι για το κάτι παραπάνω.... Επίσης απο ότι ξέρετε τα 16αρια είναι μονο με build to order...σκέφτομαι απο σκρουτζομαγαζο που εκεί δεν έχω την δυνατότητα κ επίσης η τιμή μετά θα φτάσει το 2000.... Sent from my iPad using Insomnia Μια χαρά θα είσαι και με 8 ραμ (ανάλογα τη χρήση σου, τα 16 είναι για ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ επαγγελματίες πιστεύω κλπ) και εννοείται ότι θα είσαι μια χαρά για αρκετά παραπάνω από 2 χρόνια. Το emac είναι πολύ καλό απ'όσο ξέρω, έχει πάρει ένας φίλος admin σε φόρουμ της apple από εκεί πολλές φορές και μου το είχε προτείνει κι εμένα όταν έψαχνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα