Noex Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 ρε φιλε, τοση χαζομαρα σε ενα ποστ πρωτη φορα βλεπω. Εδω σου λεει οτι παει στο 1 μετρο για μιση ωρα και εσυ βγαζεις κανονες μονος σου? Απλα ειναι τοσο μπροστα η αδιαβροχοποιηση που δεν χρειαζεται να κλεισει τα ακουστικα..και πλεον και το usb.. οπως το Μ4 αν το ειδες.. Απο εκει και περα, αν εχουμε να πουμε κατι αρνητικο για το Ζ4 ειναι το σχεδιο, που πλεον μπαινει στον 3ο χρονο και απο ο,τι βλεπω ειναι απο τα πιο ασχημα αυτη η εκδοση. Οπως και τα μπεζελ, τραγικα πανω-κατω. Προσωπικα προτιμω τα compact, τα οποια ειναι πιο μαζεμενα, αλλα αν παει και το Ζ4c ετσι, δεν βλεπω φως φετος για τη σονυ, ενω η σειρα Ζ3 πηγε πολυ καλα. Κατα τα αλλα, μπαταρια κορυφαια με αυτονομια καλυτερη απο ολους και 4gb ram κανουν τη διαφορα..Ελπιζω να φτιαξει και καμερα που ειναι καλη αλλα οχι η καλυτερη. το δικο σου κινητο βαλτο και ρισκαρε το με ανοιχτες υποδοχες οταν εχεις σκασει 468ευρω για να το παρεις! εγω δεν το βαζω! απο χρηστες στο youtube που το εχουν βαλει σε νερο πηρε νερο η καμερα εσωτερικος και μετα περιμεναν να στεγνωσει! την επομενη φορα να εισαι ποιο ευγενικος στις απαντησεις σου αλλιως δεν φταις εσυ αλλα αυτοι που σε μεγαλωσαν κ μιλας ετσι
qsis Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Έχεις πάθει παρακρουση και σε καταλαβαίνεις τι γράφεις; Τα κινητά μια χαρά αδιάβροχα είναι και πολλοί τα έχουμε βουτήξει σε νερό ξανά και ξανά. Οπότε σταμάτα να γράφεις ανακρίβειες και να παραπληφορείς το κόσμο
Nikolas7_7 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) το δικο σου κινητο βαλτο και ρισκαρε το με ανοιχτες υποδοχες οταν εχεις σκασει 468ευρω για να το παρεις! εγω δεν το βαζω! απο χρηστες στο youtube που το εχουν βαλει σε νερο πηρε νερο η καμερα εσωτερικος και μετα περιμεναν να στεγνωσει! την επομενη φορα να εισαι ποιο ευγενικος στις απαντησεις σου αλλιως δεν φταις εσυ αλλα αυτοι που σε μεγαλωσαν κ μιλας ετσι φυσικα και με εμαθαν αυτοι που με μεγαλωσαν να λεω τα πραγματα οπως ειναι..οταν βλεπω τετοιες χαζομαρες να γραφονται με τετοιο τροπο..δε φταιω εγω. εσυ προκαλεις. Αν εγγραφες οτι "παιδια, εχω δει αυτο, μηπως δεν ειναι και τοσο αδιαβροχο ή μηπως μας ψιλοδουλευει η σονυ" θα σου απαντουσα με αλλο τροπο.. Γιαυτο λοιπον, διαβασε ποσοι σε κραζουν και μετα παρε χαμπαρι οτι το κινητο ειναι αδιαβροχο..Επισης, ετσι για να ξερεις..εννοειται οτι την 1η μερα που το πηρα το βουτηξα στο νερο, και εαν χαλουσε θα το εστελνα πισω οπως εχουν κανει πολλοι φιλοι σε αλλο φορουμ οπου τους το αντικατεστησαν γιατι η διαρροη απο αστοχια ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΤΑΙ! Επεξ/σία 8 Απριλίου 2015 από Nikolas7_7 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα