Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχει πει οτι θα σταματησει και τα mid/low range..

Μην το ψαχνεις..αν και τα κινητα της εχουν πολλα πλεονεκτηματα σε σχεση με τον ανταγωνισμο, εχει 2-3 μειονεκτηματα που σε κανει να την απορριπτεις με τη μια.

Ποια είναι αυτά τα μειονεκτήματα;

Προσωπικά σαν specs το κινητό μου αρέσει, ειδικά που είναι αδιάβροχο, διαθέτει 4 γίγα μνήμης και εξακολουθεί να χρησιμοποιεί βιομηχανικό, τετράγωνο σχεδιασμό. Όμως από αυτό που βλέπω στις φωτογραφίες, ο περιμετρικός σχεδιασμός του τηλεφώνου είναι θεωρώ άσχημος και για αυτό δεν νομίζω να το πάρω, εκτός και αν αλλάξω γνώμη άμα το δω από κοντά. Αυτό που παρατηρώ είναι μια χειροτέρευση του συγκεκριμένου design από γενιά σε γενιά που με στενοχωρεί...

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ανοίξατε σωσίβιο κρουνό και βάλτε μπροστά ηλεκτρογεννήτρια.φτανει με τα leaks άλλη μια φορά η ζώνη με απογοητεύει απο το ζ1 δεν εχει αλλάξει κατι εξωτερικά

Δημοσ.

Ποια είναι αυτά τα μειονεκτήματα;

Προσωπικά σαν specs το κινητό μου αρέσει, ειδικά που είναι αδιάβροχο, διαθέτει 4 γίγα μνήμης και εξακολουθεί να χρησιμοποιεί βιομηχανικό, τετράγωνο σχεδιασμό. Όμως από αυτό που βλέπω στις φωτογραφίες, ο περιμετρικός σχεδιασμός του τηλεφώνου είναι θεωρώ άσχημος και για αυτό δεν νομίζω να το πάρω, εκτός και αν αλλάξω γνώμη άμα το δω από κοντά. Αυτό που παρατηρώ είναι μια χειροτέρευση του συγκεκριμένου design από γενιά σε γενιά που με στενοχωρεί...

Συμφωνώ απολύτως για το σχέδιο, εκεί κόλλησα και εγώ, το πλαινο είναι χάλια..

Όσο για τα μειονεκτηματα..

Κακές οθόνες στα προηγούμενα, μέτρια κάμερα και ειδικά στο αυτόματο πολύ μέτρια σε ορισμένες συνθήκες, μέτριο ή τραγικό φλας σε προηγούμενα μοντέλα, κακή ποιότητα ήχου, μπεζελ.. Και γενικά μπορώ να σου πω και άλλα κατά καιρούς που έχω διαπιστώσει μιας και έχω πάρει όλα τα Ζ σχεδόν. Η σειρά Ζ3 είναι πολύ ολοκληρωμένη βέβαια και 2 πράγματα ήθελε..κάμερα και μπεζελ. Για μένα αυτά είναι αρκετά διατηρώντας τα πλεονέκτηματα που έχει..

Δημοσ.

Αυτό με τα bezel πάνω κάτω είναι απαράδεκτο και είναι φυσικό επακόλουθο της προσπάθειας να γίνει υπερβολικά λεπτό το κινητό. Αποτέλεσμα? Τίποτα από τα 2 δεν βολεύει.

Όταν το κινητό είναι υπερβολικά λεπτό δεν είναι εύκολο να το πιάσεις απο κάτω ή και μπορεί με ένα χαλαρό κράτημα να σου γλιστρήσει εύκολα.

Επιπλέον για να χωρέσει το hardware μεγαλώνουν τα bezel πάνω κάτω. Έτσι έχεις οθόνη 5.1~5.2 και κινητό διαστάσεων 5.8~6.0 και άσχημο εμφανισιακά και σημαντικά μεγαλύτερο εργονομικα.Καλύτερα να αγοράσεις ενα μεγαλύτερο κινητό με μεγαλύτερη οθόνη και μικρότερα bezel. Ίδιο μέγεθος θα έχει και θα έχεις κέρδος την οθόνη...

Δημοσ.

Συμφωνώ απολύτως για το σχέδιο, εκεί κόλλησα και εγώ, το πλαινο είναι χάλια..

Όσο για τα μειονεκτηματα..

Κακές οθόνες στα προηγούμενα, μέτρια κάμερα και ειδικά στο αυτόματο πολύ μέτρια σε ορισμένες συνθήκες, μέτριο ή τραγικό φλας σε προηγούμενα μοντέλα, κακή ποιότητα ήχου, μπεζελ.. Και γενικά μπορώ να σου πω και άλλα κατά καιρούς που έχω διαπιστώσει μιας και έχω πάρει όλα τα Ζ σχεδόν. Η σειρά Ζ3 είναι πολύ ολοκληρωμένη βέβαια και 2 πράγματα ήθελε..κάμερα και μπεζελ. Για μένα αυτά είναι αρκετά διατηρώντας τα πλεονέκτηματα που έχει..

Νικόλα τι λες; ποιο είναι το πρόβλημα με τις οθόνες; Την μέτρια camera με τι την συγκρίνουμε ακριβώς; με system compacts ή άλλα κινητά Android;

Ή ποιότητα ήχου είναι μια χαρά στο z3 και στο z2!

Εγω πραγματικά μετά το z1c έψαχνα απεγνωσμένα να βρω κάποιο τηλέφωνο που να καλύπτει το δικό μου τρίπτυχο Ταχύτητα, φωτογραφική, μέγεθος, και δεν υπήρχε απολύτως τίποτα άλλο στην αγορά εκτός από το z3 Compact.

Δημοσ.

Σε σχεση με το htc m9 που ειναι αμεσως αντιπαλος του ειναι καλυτερο με περισσοτερη ram,αδιαβροχο,και λογικα με αυτονομια μπαταριας αλα sony.μονο το s6 δεν μπορει να χτυπησει σε specs αλλα με μια καλη τιμη μπορει να ειναι το ποιο πληρες με 810.το θεμα εμφανισης ειναι υποκειμενικο αλλα εμενα μου αρεσει παντως.

Δημοσ.

to z3 ειναι πιο classic απο το z4 και ας εχει λιγοτερους χωρους και πιο παλια τεχνολογια ..με ενα ζαντικο ειναι σουπερ για βολτουλες στη παραλιακη

Δημοσ.

αρχικα να σας ενημερωσω οτι ουτε το Ζ3 ειναι αδιαβροχο ουτε το Ζ4 θα ειναι αν ειναι οπως βλεπω στις εικονες....διοτι δεν εχει καλυμματα αδιαβροχοποιησης ουτε στην υποδοχη  φορτισης αλλα και ουτε στα ακουστικα!! ΑΝτιθετως  το sony z1 εχει καλυμματα σε ολες τις υποδοχες...οποτε μην μας περνανε και για λαλακες.... Εαν πεσει βεβαια λιγο νερο πανω σε φαση καφετετερειας κ ετσι σιγουρα εχουμε περισσοτερες πιθανοτητες με ενα  κινητο Ζ3 να μην παθουμε τπτ σε σχεση ενος απλου κινητου και αυτο επειδει ειναι σφραγισμενο το Ζ3 με κολα αδιαβροχοποιησης.....Clain main on the lane!!! <-------Χρηστης Sony experia z3

οποτε εισαι ασφαλης πια στην καφετερια...τελεια!

Δημοσ.

Νικόλα τι λες; ποιο είναι το πρόβλημα με τις οθόνες; Την μέτρια camera με τι την συγκρίνουμε ακριβώς; με system compacts ή άλλα κινητά Android;

Ή ποιότητα ήχου είναι μια χαρά στο z3 και στο z2!

Εγω πραγματικά μετά το z1c έψαχνα απεγνωσμένα να βρω κάποιο τηλέφωνο που να καλύπτει το δικό μου τρίπτυχο Ταχύτητα, φωτογραφική, μέγεθος, και δεν υπήρχε απολύτως τίποτα άλλο στην αγορά εκτός από το z3 Compact.

Μιλησα γενικα για τη σειρα Ζ και τα λαθη που εχει κανει η σονυ..Στα Ζ και Ζ1 ειχε βαλει πολυ μετριες οθονες, με διαφορετικα πανελ που ειχαν αλλες αποχρωσεις το ενα και αλλες το αλλο..(JDI και AUO αν τα θυμασαι) με το 2ο να εχει πιο ζωντανα χρωματα αλλα το 1ο να ειναι πιο φωτεινο..

Καμερα συγκρινω με τα αλλα κινητα του ανταγωνισμου, τι παει να πει ανδροιδ και ιος? Αυτη τη στιγμη το iphone6 εχει καλυτερη φωτο σε δυσκολες συνθηκες, πχ σουρουπο ή σε κλειστους χωρους οπου ο φωτισμος δεν ειναι καλος.

Δεν ειπα οτι δεν ειναι καλα τηλεφωνα, απλα θα μπορουσαν να ειναι τελεια και το χαλανε σε 2-3 τομεις..οπως αυτα που ειπα.

Αυτη τη στιγμη και εγω δε νομιζω οτι υπαρχει καλυτερο τηλεφωνο απο το Ζ1c και Z3c (αναλογα με τα λεφτα που διαθετει καποιος)..Ομως θα μπορουσε να εχει πιο premium εικονα το 2ο (το 1ο-Ζ1c ειχε αλουμινιο και το κατηργησε). Επισης θα μπορουσε να δουλεψει λιγο τους αλγοριθμους της καμερα να ειναι πιο σωστα τα αποτελεσματα..

Κατα τα αλλα, ο ηχος εμενα δε με χαλαει γιατι δεν εχω απαιτησεις, αλλα οι γνωστες και απαιτητικοι θεωρουν καλυτερη τη samsung και htc.  

Οπως επισης και τα flash που ειναι αδυναμα, ειδικα στο Ζ1 ηταν χαλια, τωρα στο Ζ3 το βελτιωσε η σονυ αλλα δεν ειναι οπως στα αλλα του ανταγωνισμου..

Εννοειται πως στα μινι δεν εχει ανταγωνισμο η σονυ σε σχεση με samsung/htc/lg αλλα στα μεγαλα εχουν δυνατα σημεια οι αλλοι που οδηγουν πολλους στο να μην επιλεγουν σονυ.

Τελος, θελω να πιστευω οτι απο κοντα θα ειναι καλυτερο το σχεδιο..και οχι πλαστικο.

Δημοσ.

αρχικα να σας ενημερωσω οτι ουτε το Ζ3 ειναι αδιαβροχο ουτε το Ζ4 θα ειναι αν ειναι οπως βλεπω στις εικονες....διοτι δεν εχει καλυμματα αδιαβροχοποιησης ουτε στην υποδοχη  φορτισης αλλα και ουτε στα ακουστικα!! ΑΝτιθετως  το sony z1 εχει καλυμματα σε ολες τις υποδοχες...οποτε μην μας περνανε και για λαλακες.... Εαν πεσει βεβαια λιγο νερο πανω σε φαση καφετετερειας κ ετσι σιγουρα εχουμε περισσοτερες πιθανοτητες με ενα  κινητο Ζ3 να μην παθουμε τπτ σε σχεση ενος απλου κινητου και αυτο επειδει ειναι σφραγισμενο το Ζ3 με κολα αδιαβροχοποιησης.....Clain main on the lane!!! <-------Χρηστης Sony experia z3

Κάνεις λάθος.

έχω πλύνει το Ζ3 στον νιπτήρα με υγρό σαπούνι αρκετές φορές.

επίσης το έχω βαφτίσει Ελληνικό, Χριστιανό Ορθόδοξο (διότι το πήρα απο Skrutz και δεν ήταν "Ελληνικό")

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...