Sarotikos Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Καλησπέρα Θα αγοράσω σύντομα μεταχειρισμένο το sony z1.Υπάρχει κάτι που θα πρέπει να κοιτάξω στο κινητό πριν το αγοράσω εκτός φυσικά από το αν έχει εξωτερικά χτυπήματα.Κοίταξα στο ίντερνετ και είδα πολύ καλές κριτικές για το κινητό.Συμφωνείτε?
sofiathereal Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 199e καινουργιο σε προσφορα κάνει να το γνωριζεις παντος. περισσότεροα στο thread των προσφορών.
AntiCambeR Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Καλησπέρα Θα αγοράσω σύντομα μεταχειρισμένο το sony z1.Υπάρχει κάτι που θα πρέπει να κοιτάξω στο κινητό πριν το αγοράσω εκτός φυσικά από το αν έχει εξωτερικά χτυπήματα.Κοίταξα στο ίντερνετ και είδα πολύ καλές κριτικές για το κινητό.Συμφωνείτε? 199€ καινουριο εχει σε προσφορα. http://www.insomnia.gr/topic/565373-sony-xperia-z1-compact-16gb-199-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E-mediamarkt/
Thrylos7 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 το Compact ειναι στην προσφορα... ο TS μαλλον ενδιαφερεται για το "κανονικο" Ζ1
Sarotikos Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Στο Honami αναφερόμουν.Μου φαίνεται ότι ακόμα σαν κινητό είναι πολύ καλό.
euxoulhs Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 και ειναι ακομα πολυ καλο το honami μην κολλας τσιμπατο και εγω θα παω να το τσιμπησω αυριο απο phonegallery
qsis Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Στο Honami αναφερόμουν.Μου φαίνεται ότι ακόμα σαν κινητό είναι πολύ καλό. έχω το Ζ1, πάρε από Ζ2 και έπειτα.. οι βελτιώσεις είναι αρκετές και σημαντικές, για μένα δεν αξίζει το Ζ1 αυτή τη στιγμή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα