valantis123 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 κανα ίδιο για την ACER XB270HU δεν κάνουμε? ή μονο εγώ πιστεύω οτι είναι "πολύ" καλύτερη...
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Ποιότητα κατασκευής το ROG έχει 2 κλάσεις καλύτερη τουλάχιστον. Το μόνο θετικό του Acer είναι πως έχει AHVA panel, αλλά μ' αυτά που διαβάζω δεν θα μπω στο κόπο. Άγχος μην έχει backlight bleeding, dead/stuck pixels και πότε θα τη φέρει εδώ σοβαρό μαγαζί και σε τιμή κλπ. 1
valantis123 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 αυτό που θυμήθηκα με to ROG είναι οτι έχει και +λεφτά επειδή έχει και 3D πράγμα που δε με νοιάζει γιατί δε θα το χρησιμοποιήσω.. αλλα να μου πείς εκεί θα είναι αμα μου την βαρέσει κάποια στιγμή και πάρω να το βάλω.. τεσπα κάτσε να δούμε τι τιμή θα πάρουμε!
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Έτσι και αλλιώς αυτά είναι μέχρι του χρόνου που θα βγει το Oculus Rift 1
valantis123 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 α καλά εσύ τώρα θές να ανάψεις άλλες φωτιές...!! τη παίζει με αυτό θα υποστηρίζει όλα τα games? χαζευα λίγο στη σελίδα του κατι μπαρούφες είχε.
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δεν θα παίζεται το OR..Άλλη εμπειρία, next-gen. 1
TEOKOS Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Έτσι μούρχεται να δηλώσω συμμετοχή αλλά δεν ξέρω ακόμη σε τι κάρτα θα πάω. Αmd? Nvidia? για να ξέρω που θα κινηθώ. gsync? freesync? Eτσι περιμένω γιατί μέχρι να πάρω κάρτα όταν βγούν ,θα έχουν πέσει και οι τιμές στις οθόνες με τα καινούργια καλούδια 1
valantis123 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 ε και τότε θα θες τα καινούργια monitor που θα είναι στης ίδιες τιμές.. εγώ πάντως άμα δεν έχουμε ελκυστική τιμή θα κινηθώ προς ACER
Titanomaxos Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Παιδια κοιταω απο ASUS αντιπροσωπία Ελλαδας και οχι παραεισαγωγης για ευνοήτους λογους. Αμα ειναι παραεισαγωγης, υπαρχει το amazon.de στα 670 ευρω. Το καλυτερο ετσι οπως το κοβω κανενα 750αρι. Λογου οτι το ευρω υποχωρεί απο την ποσοτική χαλάρωση της ΕΚΤ μην περιμένετε οι τιμες να καλυτερευσουν πάντως.
cupra20vt Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Καλημέρα σε όλους, Τελικά έχουμε κάτι τελικό και επίσημο από παιδιά που έχουν κάνει έρευνα για ομαδική αγορά?
Titanomaxos Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δεν υπαρχει μεγαλο περιθώριο παιδια. Μιλάμε για ενα ποσό 760 ευρω εαν πάρουμε τουλάχιστον 6 άτομα. Μιλησα με δυο καταστήματα (msystems, polytopesystems) http://www.polytopesystems.com/equipment/computer-peripherals/screen-monitors/asus-27-led-rog-swift-pg278q-wqhd-g-sync-details Απο amazon.de με τα μεταφορικά βγαινει 730 ευρω.
valantis123 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 ερήμη δηλαδή... βγαίνω εγώ τότε απο το group.. και περιμένω για ACER
Titanomaxos Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Kαλη προσφορα ειναι στο Media Market, 799 ευρω με 3 ατοκες δοσεις!
icenex Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Kαλη προσφορα ειναι στο Media Market, 799 ευρω με 3 ατοκες δοσεις! Στα public το εχει με 24 ατοκες δοσεις στα 799 Δηλαδη δεν παιζει κατι καλυτερο 765 το εχει το birdphone πως λεγεται... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα