icenex Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Την πήρα παιδιά αλλα δεν προλαβα να την χαρω επρεπε να φυγω για δουλεια.Μιση ωριτσα την ειδα...psycho απο οτι καταλαβα το gsync το ενεργοποιεις μεσα απο το nvidia control panel σωστα?Εννοω δεν ειδα κατι πανω στα option της οθονης περα απο επιλογες hz και κατι αλλα.Δυστυχως δεν προλαβα να ασχοληθω,το βραδυ τωρα καψιμο.Παντως το 1440p καμια σχεση με το 1080 τουλαχιστον στο Bf4 που προλαβα να δοκιμασω και μπορω να πω η 970 με εξεπληξε ευχαριστα για τις επιδοσεις της σε αυτην την αναλυση.Εβαλα και το gsync λογικα σωστα δεν ειμαι σιγουρος και επαιζε η καρτα στα low 138-155 fps και στα ultra επαιξα 48-61 fps.Οσον αφορα χρωματα με ips δεν εχει καλυτερα αυτο το ειδα και το sharpness οχι τοσο καλο σε σχεση με ips παντα αλλα για tn panel ειναι πολυ κοντα σε ips Και καμια σχεση με τα απλα tn αλλα μολις επαιξα λιγο bf4 με 60 fps και μετα με 144 εκει ειδα οτι αξιζει αυτη η θυσια των χρωματων τουλαχιστον κατα τα δικα μου δεδομενα που δεν το θελω για αλλη δουλεια το μονιτορ.Τεσπα θα την δω παραπανω γιατι με μιση-3 τεταρτα δεν προλαβαινεις να βγαλεις σωστα συμπερασματα απλα σας ειπα την πρωτη εντυπωση που μπορει να ητανε υπερβολικη λογω χαρας
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Ναι, το ενεργοποιείς από το CP της NVIDIA και το έχεις σε όλα τα παιχνίδια, αρκεί να τα τρέχεις σε Fullscreen. Το sharpness δεν είναι θέμα panel, αλλά θέμα στάνταρ ρύθμισης της Asus και δεν έχει επιλογή στο menu της να την αυξήσεις, μια χαρά είναι, απλά στο browsing που βλέπεις text ίσως να ήθελε μια σκάλα παραπάνω.
icenex Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Ναι, το ενεργοποιείς από το CP της NVIDIA και το έχεις σε όλα τα παιχνίδια, αρκεί να τα τρέχεις σε Fullscreen. Το sharpness δεν είναι θέμα panel, αλλά θέμα στάνταρ ρύθμισης της Asus και δεν έχει επιλογή στο menu της να την αυξήσεις, μια χαρά είναι, απλά στο browsing που βλέπεις text ίσως να ήθελε μια σκάλα παραπάνω. αρα λογικα σωστα το εκανα...η αλλη ρυθμιση με umbr πως λεγεται που πρεπει να εχω κλειστο το gsync αξιζει τι ακριβως κανει δεν το ειδα εν δραση ακομη...το sharpness μικρο το κακο δεν με ενοχλει ειναι ικανοποιητικο απλα εν συγκριση με το ips panel της παλιας μου οθονης το ειπα.Πολλα πειραματα τωρα σε καμια ωρα γυρναω σπιτι κ θα την ψαξω περισσοτερο.Ειδομεν εσυ τι ρυθμισεις εκανες στα χρωματα τελικα?
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Κούνα το παράθυρο με ULMB να δεις ότι μπορείς να διαβάσεις τα γράμματα. Calibration με των Windows έκανα και λίγο πείραγμα από NVIDIA για καλύτερο Contrast.
icenex Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Κούνα το παράθυρο με ULMB να δεις ότι μπορείς να διαβάσεις τα γράμματα. Calibration με των Windows έκανα και λίγο πείραγμα από NVIDIA για καλύτερο Contrast. καλο ακουγεται αλλα σε συναρτηση με το gsync αξιζει η μπα?Νομιζω το gsync απλα τα σπαει...Ναι το πρωτο πραγμα που θα κανω μολις παω σπιτι ειναι να την καλιμπραρω απο τα windows και μετα βλεπω αναλογως τι θελει κ απο Nvidia panel 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 G-Sync για παιχνίδια και ULMB για browsing/movies.
Titanomaxos Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Εγω τελικά θα παρω το ASUS PB279Q. Αυριο πεφτει παραγγελιά! https://www.asus.com/Monitors/PB279Q/ reviews https://pcmonitors.info/reviews/asus-pb279q/ http://www.prad.de/new/monitore/test/2015/test-asus-pb279q.html Θελω να μπω στη 4Κ εποχη Εννοείται θα κρατήσω και το 27αρι 1440p IPS που εχω τωρα... 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Όσοι έχετε το ROG και όχι μόνο, βλέπετε εδώ color banding(Διαβαθμίσεις στο γκρι):
kaklikos Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Μολις παρελαβα το μονιτορ. Απλα απιστευτο! Ειναι κατασκευης δεκεμβριου του 14 οποτε λογικα ειναι το revision 2; Χρειαζεται να κανω καμια αλλη ρυθμιση ή να περασω κανεναν οδηγο απο τον δισκο που το συνοδευει; Οσον αφορα το ULMB τι γινεται με την επιλογη ULMB Pusle width; Επισης για ποιον λογο οταν αλλαζω τα hz (60,120,144) απο το κουμπι της οθονης πολλες φορες δεν μου τα αλλαζει;
icenex Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Μολις παρελαβα το μονιτορ. Απλα απιστευτο! Ειναι κατασκευης δεκεμβριου του 14 οποτε λογικα ειναι το revision 2; Χρειαζεται να κανω καμια αλλη ρυθμιση ή να περασω κανεναν οδηγο απο τον δισκο που το συνοδευει; Οσον αφορα το ULMB τι γινεται με την επιλογη ULMB Pusle width; Επισης για ποιον λογο οταν αλλαζω τα hz (60,120,144) απο το κουμπι της οθονης πολλες φορες δεν μου τα αλλαζει; και εγω ακομη την μαθαινω την οθονη κ επειδη βαριεμαι να διαβαζω τα εγχειριδια το παω εμπειρικα το θεμα.Οσο για το κουμπι για τα hz αν δεν κανω λαθος την πρωτη φορα που το πατας το κουμπι βγαζει στα ποσα hz παιζει η οθονη κ τοτε πρεπει να πατησεις αλλη μια για να παει στην επομενη σκαλα hz αλλα περνει 2-3 δευτερολεπτα μεχρι να αλλαξει μην περιμενεις να αλλαξει σε κλασματα.
kaklikos Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Οσον αφορα τα χρωματα ; Υπαρχει καποιο ICC profile ετοιμο δοκιμασμενο ; Το ULMB και το pulse width δεν καταλαβα τι κανει εκτος απο του να μου σκοτεινιαζει την εικονα
Titanomaxos Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Οσον αφορα τα χρωματα ; Υπαρχει καποιο ICC profile ετοιμο δοκιμασμενο ; Το ULMB και το pulse width δεν καταλαβα τι κανει εκτος απο του να μου σκοτεινιαζει την εικονα rev b εχεις! Απο ποιο καταστημα φιλε μου ? Το ULMB χανει σε brightness αλλα η οθονη εχει crystal clear pixel transition! Επισης https://pcmonitors.info/reviews/asus-pg278q/Καπου στη μεση εχει και το ICC Profile Picture Mode= User Brightness= 31 (according to preferences and lighting) Contrast= 50 R= 96 G= 97 B= 100 OD= Normal
kaklikos Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Απο eshop αλανι μου! Το pulse width δηλ να το κρατησω χαμηλα ? Το βραδακι π θα σχολασω θα καθησω λιγο να το χαζεψω γιατι δεν προλαβα να κανω τιποτα !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα