voltmod Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Μία έρευνα αποκαλύπτει ότι όσοι προτιμούν να αγοράζουν συσκευές της Samsung, είναι πιο πιστοί στην εταιρεία από ότι εκείνοι που προτιμούν προϊόντα της Apple.Η σχετική έρευνα πραγματοποιήθηκε το τέταρτο τρίμηνο του 2014 και έλαβαν μέρος περίπου 5000 χρήστες. Η εταιρεία SurveyMonkey δημιούργησε το δικό της benchmark, με τον αριθμό 19 να συμβολίζει το βιομηχανικό πρότυπο για την αφοσίωση των πελατών. Όσο αφορά στην Samsung, το σκορ που σημειώθηκε είναι σχεδόν διπλάσιο, 35 ενώ το σκορ της Apple ήταν 28, πάνω από τον αριθμό 19. Σύμφωνα με την έρευνα, η Microsoft σημείωση σκορ ίσο με... -8, και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να λάβουν υπόψη τους οι υπεύθυνοι της εταιρείας, αφού θα πρέπει να προσελκύσουν πιστούς φίλους και να κάνουν την εταιρεία αγαπητή. Μπορεί η Samsung όσο αφορά στην αφοσίωση των πελατών της να σημειώνει μεγαλύτερο σκορ από την Apple, ωστόσο η δεύτερη βρίσκεται στην πρώτη θέση στον τομέα της υποστήριξης πελατών, με το 41% των πελατών να έμειναν ικανοποιημένοι από την εμπειρία όταν χρειάστηκε να αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα. Η Samsung σύμφωνα με την έρευνα χρειάζεται να κάνει βελτιώσεις στο σύστημα της προκειμένου να ικανοποιήσει πλήρως τους πελάτες της (τα τρία τέταρτα των συμμετεχόντων στην έρευνα είχαν αρνητική εμπειρία). Η Microsoft ωστόσο πρέπει να εργαστεί ακόμα πιο σκληρά από την Samsung αφού μόλις το ένα πέμπτο των συμμετεχόντων στην έρευνα εκφράστηκε θετικά για την εταιρεία στον τομέα της εξυπηρέτησης πελατών. Site: GSMArena
delpiero7 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 αν δεν φτιαξει καθαρο android και συνεχισει να το φορτωνει με ένα καρο αχρηστες εφαρμογες και βεβαια να σοβαρευτεί λιγο το google play kai να μην ανεβαζει εφαρμογες ο κάθε ασχετος η samy θα εχει μπροστα από την αχλαδα την μηλια και θα φτιαχνει αυτές τις αστειες διαφημισεις του και καλα εγω εχς 10000000000 πυρηνες και 800 g ram kai 500 mp camera 1
badweed Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 οταν λεμε ερευνα , ειναι απο αυτες του καινουριου τυπου , που τα μαρτυραει ολα η smart τηλεοραση ( πως καταφεραν να κοτσαρουν τον ορο "smart" στο μεσο ηλιθιοποιησης ειναι μια μεγαλη και ωραια συζητηση )
nhzt Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Παιδιά μην κουράζετε το μυαλό σας. Κονσουμεράδικα παιχνίδια είναι. Δηλαδή τι συγκρίνει η έρευνα, τα windows ή τα πληκτρολόγια και τα mouse της Microsoft με τα χιλιάδες προιόντα της Samsung που κυκλοφορούν εδώ και δεκαετίες. Γιατί αν συγκρίνει τα νέα κινητά και τα tablet της Microsoft, η σύγκριση είναι ατυχής, διότι δεν πρόλαβαν να αποκτήσουν την εμπιστοσύνη του κοινού επειδή είναι πολύ νέα προιόντα. Η έρευνα αφορά τους φανατικούς καταναλωτές και όχι τους ορθολογικούς. 3
Cell_7 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Η έρευνα αφορά τους φανατικούς καταναλωτές και όχι τους ορθολογικούς. Πραγματικά με το που ακούω τον όρο "έρευνα" είμαι έτοιμος να ξεράσω με αυτά που "ερευνούν" πάντα περί ποσοστών... 1
fmarkos Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 αν δεν φτιαξει καθαρο android και συνεχισει να το φορτωνει με ένα καρο αχρηστες εφαρμογες και βεβαια να σοβαρευτεί λιγο το google play kai να μην ανεβαζει εφαρμογες ο κάθε ασχετος η samy θα εχει μπροστα από την αχλαδα την μηλια και θα φτιαχνει αυτές τις αστειες διαφημισεις του και καλα εγω εχς 10000000000 πυρηνες και 800 g ram kai 500 mp camera Εκτός από την καραμέλα με τις άχρηστες πουλάνε και στα περίπτερα Halls και o-mammy σου συντείνω να δοκιμάσεις κάποια από αυτές. Εγώ πάλι δεν μπορώ το pure android που δεν έχει όλα αυτά που μου προσφέρει η Sammy και πρέπει να πληρώσω εξτρά από αλλού. Α επίσης πλέον σου δίνει την δυνατότητα να τα κατεβάσεις και δεν τα έχει στην rom οπότε πρέπει να παρακολουθείς τι γίνεται και μετά να σχολιάζεις. Τώρα το Play store τι σχέση έχει με την sammy δεν ξέρω θα ήταν ενδιαφέρων να μας αναλύσεις την σκέψη μου. 2
Omnigeek Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Αν κρίνουμε από τον χρόνο που παίρνει ένα θέμα για οποιαδήποτε άλλη εταιρία να μετατραπεί σε ματς, πρέπει να έχει δίκιο η έρευνα
mpamphsosougias Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Με δεδομένη την πτώση πωλήσεων της samsung και τις άπειρες επιλογές που έχει ενας χρήστης android το βρίσκω λίγο δύσκολο να το πιστέψω.
alexqgr Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Android λογισμικό με ανάπτυξη Samsung που το βελτιώνει συνέχεια προς το καλο τι σας πειράζει ;; Και ναι λοιπόν έκρινε ότι το καλύτερο υλικο είναι γυαλί και μεταλο είναι αποκλειστικό της apple?? ξεχάσατε τα παλια Sony κινητά ;; Εάν δεν είχε τόσο θανατικο κοινό η Samsung δεν θα συναγωνιζοταν την apple που έιναι απο την δεκαετία του 80 ...βγάλτε χολή όσο μπορείτε μερικοί τα κορεατακια και τα κινεζακια και γενικά στην Ασία είναι πολυ μπροστά σε κινητο tv tablet..εμείς εδω στην Ελλάδα μας τι κάνουμε ;;;;;;;; Μόνο η Mls προσπαθει και αυτο αποκλειστικά στην Ελλάδα!! <br><br> Sent from my iPhone using Insomnia
exor Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 η mls εχει βγαλει κατι συμπαθεστατα tampletakia ενα μαλιστα μοιαζει με μ8 htc καπως ..τωρα αποδοση δε ξερω ..ψιλο lagaristo μου εφανη αλλα μπορει και να κανω λαθος (σπανιο) πιστος?? μμμ.. ε μη το χαλασουμε με τα κινητα τωρα ολα καλα ειναι
delpiero7 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Εκτός από την καραμέλα με τις άχρηστες πουλάνε και στα περίπτερα Halls και o-mammy σου συντείνω να δοκιμάσεις κάποια από αυτές. Εγώ πάλι δεν μπορώ το pure android που δεν έχει όλα αυτά που μου προσφέρει η Sammy και πρέπει να πληρώσω εξτρά από αλλού. Α επίσης πλέον σου δίνει την δυνατότητα να τα κατεβάσεις και δεν τα έχει στην rom οπότε πρέπει να παρακολουθείς τι γίνεται και μετά να σχολιάζεις. Τώρα το Play store τι σχέση έχει με την sammy δεν ξέρω θα ήταν ενδιαφέρων να μας αναλύσεις την σκέψη μου. δεν τρωω άλλες καραμελες μην φυτρωσουν και αλλοι πυρηνες .....να σου κανω και την επεξηγηση που ζητας.λεγοντας για το playstore εννοω ότι ο κάθε τυχάρπαστος φτιαχνει μια εφαρμογή στο περιπου λογω ότι δεν τις τσεκαρουν σχολαστικα και δεν εχουν περιορισμους στο εάν η εφαρμογή δουλευει στο χ ψ ω android kinhto με 1 g ram στο άλλο που εχει αναλυση 440 720 p κτλ κτλ και η εφαρμογή είναι στο περιπου και σε μερικες περιπτώσεις κακοφτιαγμενη , απλα δεν μπορω να καταλαβω εφόσον η samsung είναι κατασκευαστρια εταιρια να μην κατσει να βγαλει λογισμικο καθαρο samsung τα πραγματα είναι απλα όπως στην περιπτωση amd με intel οπου η amd βγαζει ένα σκασμο πυρηνες και η intel και με 2 πυρηνες πεταει(παροτι εχω amd στο pc)από κει και περα ο καθενας είναι με τι βολευεται και για ποιοιυς λογους θελει το κινητο του
nathar Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 δεν μπορώ να αντιληφθώ την αφοσίωση σε μία εταιρία. Είτε λέγεται apple, είτε samsung, είτε μπαρμπά-γιώργης computers ... 1
DJTaurus Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Αλλος ένας αφοσιωμένος και εδώ.... τι είχες Γιαννη τι είχα πάντα! Celebrity Nick Cannon Praises His Galaxy S6 Using… An iPhone
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα