Προς το περιεχόμενο

windows 7 ή windows 8 ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια εχω το παραπανω δηλημα .. 7 ή 8 ? Ποια να προτιμήσω ? θελω να κανω φορματ το λαπτοπ μου (τωρα εχω 8) . Επισης αν τελικα επιλεξω τα 8, να κανω κανονικο φορματ με cd ή με επαναφορα εργοστασιακων ρυθμίσεων ? 

Δημοσ.

αν δεν έχεις κάποιο θέμα ασυμβατότητας με τα 8 δεν βλέπω τον λόγο να πάς στα 7.

εφόσον μιλάμε για λάπτοπ,κάνε την επαναφορά απ το προγραμματάκι που βάζει ο κατασκευαστής πέρνα τις ενημερώσεις και μετα τα 8.1

τα ίδια σκεφτόμουν και γω πριν φύγω απο τα 7 ότι δεν θα τα βολευτώ αλλά τελικά δεν ισχύει.Όλα μια συνήθεια είναι(έχω περάσει και το classic shell και καθάρισα)

• Like 2
Δημοσ.

αν δεν έχεις κάποιο θέμα ασυμβατότητας με τα 8 δεν βλέπω τον λόγο να πάς στα 7.

εφόσον μιλάμε για λάπτοπ,κάνε την επαναφορά απ το προγραμματάκι που βάζει ο κατασκευαστής πέρνα τις ενημερώσεις και μετα τα 8.1

τα ίδια σκεφτόμουν και γω πριν φύγω απο τα 7 ότι δεν θα τα βολευτώ αλλά τελικά δεν ισχύει.Όλα μια συνήθεια είναι(έχω περάσει και το classic shell και καθάρισα)

εγινε ευχαριστω για τις συμβουλες :). Λεω να το κανω με cd το φορματ για να απαλλαγώ απ τα προγράμματα που ειναι εγκατεστημενα  απο την εταιρία , δεν τα χρειάστηκα ποτε 

• Like 1
Δημοσ.

τα προγράμματα αυτά μπορείς να τα απεγκαταστήσεις.

Προσωπικά θα σου έλεγα να μην το κάνεις μιας και έχεις έτοιμο είδωλο συστήματος σε περίπτωση που το χρειαστείς(ποτέ δεν ξέρεις) και δεν θα ψάξεις για drivers.

κάνε την επαναφορά εργοστασίου,πέτα αυτά που δεν θα χρειαστείς,αναβάθμισε drivers κλπ και πάρε είδωλο συστήματος σε εξωτερικό μέσο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...