Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω ένα οικονομικό πακέτο για ίντερνετ και συγκεκριμένα χωρίς τηλέφωνο ( εκτός αν η διαφορά στο double play είναι μικρή ) στα 24Mbps κατά προτίμηση. 

Με μια αναζήτηση που έκανα στις εταιρίες ( εκτός ΟΤΕ είναι πανάκριβος ) βρήκα μια καλή προσφορά στην forthnet στα 15 ευρώ άλλα ο λογαριασμός είναι με προπληρωμή και πρέπει να εξοφλήσω όλους τους μήνες, δηλαδή 180 ευρώ για το 12μηνο συμβόλαιο. Τραγικό ποσό οπότε άκυρο με τη μία! Σαν δεύτερη εναλλακτική έχουν το ίδιο πρόγραμμα στα 18 ευρώ ( χωρίς προπληρωμή ) με 18μηνο συμβόλαιο που αν και εξακολουθεί να είναι οικονομική λύση με χαλάει λίγο η ενεργοποίηση νέας τηλεφωνικής γραμμής που κοστίζει 64 ευρώ.

Η cyta από την άλλη έχει το 1play στα 15 ευρώ ( ίδια τιμή με forthnet ) και με την οικονομικότερη τιμή ενεργοποίησης νέας τηλεφωνικής γραμμής από 50 ευρώ ---> 20 ευρώ δυστυχώς όμως δεν πιάνει στην περιοχή που θέλω.

Το αντίστοιχο της wind είναι στα 17 ευρώ χωρίς να γνωρίζω τιμή ενεργοποίησης νέας γραμμής.

Το θέμα είναι πως θέλω τέρμα απλό πακέτο επειδή στην περιοχή που θέλω να κάνω την σύνδεση θα είμαι ούτε λίγο ούτε πολύ 4 - 4,5 μήνες. Γνωρίζει κάποιος εάν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα 6μηνο ( τύπου εξοχικό - επιχείρηση ); Στην forthnet που ρώτησα δεν υπάρχει.

Για hol νομίζω πως δεν έχει μόνο adsl...

Δημοσ.

α.οσο ξερω αν κανεις μεταφορα σε αλλο παροχο δεν πληρωνεις τα 60+ ευρω για ενεργοποιηση νεας γραμμης αλλα αρκετα λιγοτερα για μεταφορα γραμμης εκτος αν δεν εχεις γραμμη εκει καθολου οποτε σχεδον οπου και να πας θα φας το καπελο της νεας ενεργοποιησης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...