Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Sorry δεν διευκρινισα..2 Διαφορετικα g3 και τις 2 φορες μου ειπαν π@π@ριες οτι εχω κανει ρουτ κ εχουν βρει μεσα το supersu για να μου χρεωσουν την πλακετα 230 ευρω!Στην Procordia πηγα κυριοι...Προσωπικα,ουτε ζωγραφιστο δεν θελω κινητο Lg και φυσικα αποτρεπω κ οποινδηποτε υποψηφιο αγοραστη φιλο ή συγγενη....

Περιεργο. Υπηρξα χρηστης nexus 4, nexus 5, Lg G2, Lg G3 και ποτε δεν εμεινα δυσαρεστημενος απο το σερβις. Και μαλιστα και εγω στην procordia πηγαινα και δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα.

Δημοσ.

πάντως από χτες έχω την επίσημη 5.0.2 της lg για το g2 και μου έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις.. Παίζει και το xposed οπότε έχω όλα τα καλούδια

Δημοσ.

"Κυριες και κυριοι, χρηστες του g2 και του g3, θα παρετε τα τρι@ μας οσον αφορα το νεο περιβαλλον χρηστη."

χααχχαχααχαχχα ελιωσααααααα χαχχαχαχα

Δημοσ.

συμβουλη, οταν βρεθεις με καμια γυναικα μη μιλας ..αστο και οτι γινει</p>

Στη κατάσταση του και με άντρα αν βρεθεί την ίδια τακτική να ακολουθήσει....

Τώρα αν βρεθεί με κατσίκα υπομονή στο ζωντανό κοντά είναι το Πάσχα...

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 2
Δημοσ.

Μετα απο 2 καμενες πλακετες σε 2 g3 μεσα σε διαστημα 6 μηνων,ποτέ ξανα Lg για εμενα,κι ας βγαλουν και UX με παπαδες!!Και φυσικα με βγαλανε εκτος εγγυησης λογω root που δεν ειχα κανει ποτέ!

για πες !? σοβαρα >?? 2!!! πλακα κανεις ..3 φιλοι που εχουν g3 μου φανηκε πολυ σενιο και δεν εχουν θεμα ..για πες λεπτομεριες και σοβαρα τετοια αντιμετωπιση??

τον φιλο isspro με το σχολιο για το iphone ενταξει τον κραξαμε του καναμε πλακιτσα  αλλα μη το παρακανουμε 

(αυτο με τη κατσικα δακρυσα λιγο)

• Like 1
Δημοσ.

οντως ηταν τελειο κ το καταστρεψανε

βασικα το γκει gui του iphone προσπαθουν να αντιγραψουν που και επισημα πλεον εχει φτιαχτει απο γκει για γκει. το εχεις σε χρυσο φανταζομαι οπως ολες οι χαζογκομενιτσες. 

ακου εκει "γιατι μπορω" πιο κομπλεξικος πεθαινεις

ειπα κανω πλακα...

Δημοσ.

πάντως από χτες έχω την επίσημη 5.0.2 της lg για το g2 και μου έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις.. Παίζει και το xposed οπότε έχω όλα τα καλούδια

εχει βγει επισημη?

Δημοσ.

Sorry δεν διευκρινισα..2 Διαφορετικα g3 και τις 2 φορες μου ειπαν π@π@ριες οτι εχω κανει ρουτ κ εχουν βρει μεσα το supersu για να μου χρεωσουν την πλακετα 230 ευρω!Στην Procordia πηγα κυριοι...Προσωπικα,ουτε ζωγραφιστο δεν θελω κινητο Lg και φυσικα αποτρεπω κ οποινδηποτε υποψηφιο αγοραστη φιλο ή συγγενη....

Ρε φιλε σορρυ αλλα αφου λες οτι εκαψες τη πλακετα, πως βρήκαν αυτοι μεσα το superuser?
Δημοσ.

Ρε φιλε σορρυ αλλα αφου λες οτι εκαψες τη πλακετα, πως βρήκαν αυτοι μεσα το superuser?

Δεν ξερω για τον φιλο πιο πανω, αλλα οπως ειπα, η LG παει κοντρα στους developers.

Εχει βαλει μια μ@λ@κια στο download mode που οταν κανεις root, τοτε το σημειωνει ROOTED.

Μονο εαν γυρισεις πισω με kdz στα 4.2.2 μπορεις να το αποφυγεις.

Οποτε εαν εκαψε την πλακετα δεν θα μπορουσε να γυρισει, και το download mode ειναι σχεδον παντα accessible. 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξερω για τον φιλο πιο πανω, αλλα οπως ειπα, η LG παει κοντρα στους developers.

Εχει βαλει μια μ@λ@κια στο download mode που οταν κανεις root, τοτε το σημειωνει ROOTED.

Μονο εαν γυρισεις πισω με kdz στα 4.2.2 μπορεις να το αποφυγεις.

Οποτε εαν εκαψε την πλακετα δεν θα μπορουσε να γυρισει, και το download mode ειναι σχεδον παντα accessible. 

Με καλυψες...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...