Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ όμορφο το νέο UI... μακάρι να επιτύχει το καινούργιο LG G4 και σε άλλους τομείς... 

Υ.Γ Άντε LG... ξύπνα, μπορείς περισσότερα και καλύτερα.

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

πιο μουφα πεθαινεις!!

εχω iphone 6 64gb btw γιατι μπορω

και κραζω android γιατι ειναι για γελια!!

πεταχτε τα απο τα παραθυρα οπως ειναι!!

Τουλάχιστον έχεις καμιά σύνδεση η έχεις καρτοκινητο κ κάνεις αναπάντητες να σε πάρουν?  :D  :lol:  :lol:

Έχεις πλάκα πάντως, μάρεσε. :P

• Like 2
Δημοσ.

Ως χρήστης LG G2 , μπορώ να πω πως αναμένω την άφιξη του LG UX 4.0 σε custom Rom με android 5.1 και γρήγορα παρακαλώ :P

Μπορώ να πω ότι αρκετά ευχαριστημένος με το LG UX και θα ήθελα να δω και το 4,0 στο κινητό μου, αλλά για lolipop δεν είμαι και τόσο σίγουρος. Kitkat και ξερό ψωμί!

Δημοσ.

Μπορώ να πω ότι αρκετά ευχαριστημένος με το LG UX και θα ήθελα να δω και το 4,0 στο κινητό μου, αλλά για lolipop δεν είμαι και τόσο σίγουρος. Kitkat και ξερό ψωμί!

ποιο 4 να δεις? :S 4.4.2 εχουμε βρε.

Εχει κανεις κανα λινκ απο καμια σωστη 5αρα ρομ για g2?

Δημοσ.

Πρώτον δεν έχω το g2. Έχω το G pro 2 που είναι σχεδόν ίδιο με το g2.
Δεύτερον, αυτό λέω, ότι με την 4,4,2 είμαι ευχαριστημένος και δεν θέλω να πάω σε 5αρα ακόμα και να την βγάλει η lg. Δεν το έχω ψάξει και πολύ αλλά μόνο για προβλήματα και bugs ακούω για την 5αρα.

Δημοσ.

Μετα απο 2 καμενες πλακετες σε 2 g3 μεσα σε διαστημα 6 μηνων,ποτέ ξανα Lg για εμενα,κι ας βγαλουν και UX με παπαδες!!Και φυσικα με βγαλανε εκτος εγγυησης λογω root που δεν ειχα κανει ποτέ!

• Like 1
Δημοσ.

πιο μουφα πεθαινεις!!

οντως ηταν τελειο κ το καταστρεψανε

βασικα το γκει gui του iphone προσπαθουν να αντιγραψουν που και επισημα πλεον εχει φτιαχτει απο γκει για γκει. το εχεις σε χρυσο φανταζομαι οπως ολες οι χαζογκομενιτσες. 

ακου εκει "γιατι μπορω" πιο κομπλεξικος πεθαινεις

• Like 2
Δημοσ.

πιο μουφα πεθαινεις!!

Ξέρεις τι είναι η τελεία?

Ξέρεις τι είναι τα κεφαλαία?   :lol:

• Like 2
Δημοσ.

"Κυριες και κυριοι, χρηστες του g2 και του g3, θα παρετε τα τρι@ μας οσον αφορα το νεο περιβαλλον χρηστη."

• Like 1
Δημοσ.
Μετα απο 2 καμενες πλακετες σε 2 g3 μεσα σε διαστημα 6 μηνων,ποτέ ξανα Lg για εμενα,κι ας βγαλουν και UX με παπαδες!!Και φυσικα με βγαλανε εκτος εγγυησης λογω root που δεν ειχα κανει ποτέ!

2 πλακέτες σου κάηκαν?!!!??! Πως?

Και μάλιστα σε βγαλαν εκτός εγγύησης λόγω Ρουτ που δεν έκανες ποτε?

Μήπως τρακαρες και χωρίς να βγεις αποντο σπίτι?!!?

Δημοσ.
2 πλακέτες σου κάηκαν?!!!??! Πως?

Και μάλιστα σε βγαλαν εκτός εγγύησης λόγω Ρουτ που δεν έκανες ποτε?

Μήπως τρακαρες και χωρίς να βγεις απο το σπίτι?!!?

Δημοσ.

Φιλοι ποτε ξανα LG. Επιδη πιστευω οτι σε αφτο το forum ολοι λιγο-πολυ ξερουν απο τεχνολογια, android εταιριας που παει κοντρα στους developers και βγαζει 10 variations του ιδιου κινητου, ετσι για να την σπαζει στους developers again, ΜΑΚΡΙΑ.

Ουτε εβγαλε τα full-sources της για τα κινητα της αλλα και ουτε την ενδιαφερει να βοηθησει την κοινοτητα του android.

• Like 1
Δημοσ.

Έχει δικιο το παιδι απο πανω πως γινεται αυτο?Σε ποιο σερβις πηγες?

Sorry δεν διευκρινισα..2 Διαφορετικα g3 και τις 2 φορες μου ειπαν π@π@ριες οτι εχω κανει ρουτ κ εχουν βρει μεσα το supersu για να μου χρεωσουν την πλακετα 230 ευρω!Στην Procordia πηγα κυριοι...Προσωπικα,ουτε ζωγραφιστο δεν θελω κινητο Lg και φυσικα αποτρεπω κ οποινδηποτε υποψηφιο αγοραστη φιλο ή συγγενη....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...