Προς το περιεχόμενο

USB 3.0 host controller card

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας

Βασικα εχω αγορασει μια καρτα usb 3.0 (pci) και εχω το εξεις προβλημα ειχα συνδεσει ενα usb 3.0 και το transfer του ηταν πολυ χαμηλο σαν να το ειχα συνδεσει σε usb 2.0 port εχω εγκαταστησει και τα drivers του usb 3.0 controller αλλα η ταχητητα ειναι πολυ χαμηλη...

Παρακαλω αν καποιος ξερει γιατι υπαρχει αυτο το προβλημα να  με βοηθησει  να το διορθωσω.

Δημοσ.

Αν και δεν έχω δοκιμάσει ποτε τέτοια κάρτα δεν ξέρω αν οι συγκεκριμένες μπορούν να δώσουν τις ταχύτητες του usb 3 , εκτός και αν το πετυχαίνουν μονο οι ακριβές.

Πες λίγο το μοντέλο η το link της κάρτας να δούμε επίσης δοκίμασε την σε άλλο pc και πες μας και τι ταχύτητες πιάνει

Δημοσ.

παντος εγω με μια τετοια καρτουλα turbo x 15E την ειχα παρει επιανε παρα πολυ καλες ταχυτητες και ηταν καλη μετα καηκε ομως, τελος παντων αυτο που θελω να πω ειναι οτι ολες αυτες οι καρτουλες εχουνε το ιδιο τσιπακι επανω η διαφορα καλου ή κακου εχει να κανει περισσοτερο με τα υλικα που εχει επανω και οχι με την αποδοση

• Like 1
Δημοσ.

Η συσκευή που σύνδεσες επάνω φαντάζομαι ήταν USB 3.0 ε? Aν και η συσκευή (πχ εξωτερικός δίσκος) δεν είναι επίσης USB3, θα δείς ταχύτητες USB2.

Επίσης μην μετράς ταχύτητα δοκιμάζοντας στικάκια ακόμα και αν είναι USB3 γιατί τα στικάκια ακόμα και τα πολύ ακριβά, δεν πιάνουν ποτέ την φούλ ταχύτητα του USB3. Mόνο με δίσκους USB3 θα είσαι σίγουρος ότι η θύρα σου πιάνει την ταχύτητα που πρέπει.

• Like 1
Δημοσ.

και τι ταχύτητες έπιανες και τις έβρισκες χαμηλές; 

ναι ειναι χαμηλες

Η συσκευή που σύνδεσες επάνω φαντάζομαι ήταν USB 3.0 ε? Aν και η συσκευή (πχ εξωτερικός δίσκος) δεν είναι επίσης USB3, θα δείς ταχύτητες USB2.

Επίσης μην μετράς ταχύτητα δοκιμάζοντας στικάκια ακόμα και αν είναι USB3 γιατί τα στικάκια ακόμα και τα πολύ ακριβά, δεν πιάνουν ποτέ την φούλ ταχύτητα του USB3. Mόνο με δίσκους USB3 θα είσαι σίγουρος ότι η θύρα σου πιάνει την ταχύτητα που πρέπει.

δοκιμασα και με κανονικο δισκο με ρευμα και παλι τιποτα

Δημοσ.

MB/s εννοώ  αν είναι μέχρι 24 MB/s ή κάπου εκεί είναι σίγουρα ταχύτητες usb 2.0 ,αλλά αν είναι πιο ψηλά ακόμα και αν δεν είναι όσο ψηλά μπορεί να πάει το usb 3.0 τότε μιλάμε για usb 3.0

υπάρχουν φλασάκια που παίζουν στα 40 MB/s που δεν είναι κάτι σπουδαίο, αλλά μιλάμε για usb 3.0

σε απλούς μηχανικούς σκληρούς βλέπεις συνήθως το πολύ 110 MB/s και σε κάναν εξωτερικό ssd μπορεί και να δεις και τη μέγιστη ταχύτητα

επίσης έχει να κάνει και το είδος των αρχείων, άλλο να έχεις πολλά και μικρά όπως πάρα πολλές φωτογραφίες όπου δε θα δεις και πολύ καλές ταχύτητες λόγω της φύσης του αρχείου και άλλο να μιλάμε για καμιά τανία ή κάνα iso των πολλών GB

οπότε αν θες να έχουμε και μεις καλύτερη εικόνα πες μας ακριβώς ποια συσκευή σύνδεσες επάνω, τι αρχεία μετέφερες και τι ταχύτητες μεταφοράς είχες 

Δημοσ.

MB/s εννοώ  αν είναι μέχρι 24 MB/s ή κάπου εκεί είναι σίγουρα ταχύτητες usb 2.0 ,αλλά αν είναι πιο ψηλά ακόμα και αν δεν είναι όσο ψηλά μπορεί να πάει το usb 3.0 τότε μιλάμε για usb 3.0

υπάρχουν φλασάκια που παίζουν στα 40 MB/s που δεν είναι κάτι σπουδαίο, αλλά μιλάμε για usb 3.0

σε απλούς μηχανικούς σκληρούς βλέπεις συνήθως το πολύ 110 MB/s και σε κάναν εξωτερικό ssd μπορεί και να δεις και τη μέγιστη ταχύτητα

επίσης έχει να κάνει και το είδος των αρχείων, άλλο να έχεις πολλά και μικρά όπως πάρα πολλές φωτογραφίες όπου δε θα δεις και πολύ καλές ταχύτητες λόγω της φύσης του αρχείου και άλλο να μιλάμε για καμιά τανία ή κάνα iso των πολλών GB

οπότε αν θες να έχουμε και μεις καλύτερη εικόνα πες μας ακριβώς ποια συσκευή σύνδεσες επάνω, τι αρχεία μετέφερες και τι ταχύτητες μεταφοράς είχες 

ο δισκος πou δοκιμασα ειναι usb 3  με ρευμα,,ταχητητα 20 mb file size 4gb

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...