Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό είναι προάγγελος μιας νέας ταμπλέτας της Apple που θα τρέχει OSX. Θέλει όμως πρώτα "να τα πάρει" από τους βιαστικούς για ένα 6μηνο και μετά, το Σεπέμβριο, να παρουσιάσει το δικό της iSurface, που φυσικά θα είναι "επαναστατικό" και "για πρώτη φορά", όπως πάντα...

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αυτό είναι προάγγελος μιας νέας ταμπλέτας της Apple που θα τρέχει OSX. Θέλει όμως πρώτα "να τα πάρει" από τους βιαστικούς για ένα 6μηνο και μετά, το Σεπέμβριο, να παρουσιάσει το δικό της iSurface, που φυσικά θα είναι "επαναστατικό" και "για πρώτη φορά", όπως πάντα...

Srsly; Το πιστεύεις αυτό; Πιο πιθανό είναι να δεις MacBook να τρέχει iOS, παρά iPad να τρέχει OS X.

• Like 1
Δημοσ.

Χωρίς να διαφωνώ με το σύνολο των όσων γράφεις, κάπου έχεις κάνει κάποιο λάθος. O φθηνότερος iMac 27" κοστίζει κάτω από 1.800 ευρώ.

Paredwse χωρίς να είμαι σίγουρος για αυτό που θα γράψω,αλλά μήπως ο συγκεκριμένος iMac είναι προπέρσινος με μειωμένη τιμή;Το λέω διότι ο προπέρσινος δικός μου έχει GTX 775M.Σαν να έχω την εντύπωση ότι πέρσι η Apple άλλαξε εταιρεία στις κάρτες γραφικών και πήγε σε AMD σε όλα τα μοντέλα της...

Δημοσ.

Δεν θελω να παρω μερος στην υπολοιπη κουβεντα καθως αυτα τα λαπτοπ δεν ειναι του ενδιαφεροντος μου  αλλα του την λες για τον επεξεργαστη και του δειχνεις λινκ που δειχνει οτι ειναι σαπιος και πιο αργος απο επεξεργαστες 3-4 ετων που ηταν τοτε σε μηχανηματα πιο φτηνα και απο οσο ειναι αυτο τωρα.

το 1.1 ειναι παραπλανητικο αφου στα benchmark θα τρεχει προφανως στο turbo boost freq που ειναι τα 2.6

Εχω λαπτοπ με τον i5-3317u που εχει ιδια σκορ και ειναι ανυποφορος για δουλειες περαν των τελειως χαλαρων

στο benchmark που παραθέτω φαίνεται ότι είναι λίγο πιο αργός απο i5,και είναι γρήγορος για την κατηγορία του και την κατανάλωση του,όταν μια εταιρία κάνει στροφή εκεί πάει να πει ότι στρέφεται σε άλλη κατηγορία και δεν θα είναι για επιδόσεις.

προσωπικά δεν θα έλεγα ότι είναι ανυπόφορος ένας τέτοιος επεξεργαστής για παραπάνω απο χαλαρές δουλειές,έχω τον http://www.cpubenchmark.net/compare.php?cmp[]=1095&cmp[]=816που είναι πιο αργός και τρέχει μια χαρά autocad,excell,browsing και για λάπτοπ είναι μια χαρά,μόνο σε κάτι inventor που θέλει core i7 και xeon στα system requirements τραβάζει ζόρι και σε παιχνίδια.

τέτοια λάπτοπ δεν προορίζονται για gaming και workstation.

άμα θες workstation πάρε ένα με i7 και 700-800 ευρώ windows που θα κρατάει μια ώρα το πολύ με βαρύ φόρτο και έχεις κινητό workstation να κάνεις τα πάντα ,η πάρε desktop.

• Super Moderators
Δημοσ.

στο benchmark που παραθέτω φαίνεται ότι είναι λίγο πιο αργός απο i5

από τον Mobile Core i5 που βγήκε πριν 4 χρόνια πάνω κάτω...

Δημοσ.

Και δυστυχώς τα καινούργια iMac για την Ελλάδα της κρίσης έχουν καταστεί πανάκριβα.Σχεδόν τρία χιλιάρικα το πιο φτηνό;Και με προπερσινούς επεξεργαστές;Διότι σας πληροφορώ ότι εγώ που έχω την αμέσως προηγούμενη γενιά πήρα με 2250 υπολογιστή mid-range για την σειρά της apple σχεδόν της ίδιας επεξεργαστικής ισχύος με τον φετινό low-end imac με ίδιας δυναμικής κάρτα γραφικών άλλης εταιρείας και ναι με υποδεέστερη σαφέστατα οθόνη.Καθόλου όμως άσχημης ανάλυσης (2560 x 1440).

Το θέμα είναι οτι τα καινούργια imac είναι το εξής ένα, με την retina οθόνη. Τα άλλα δεν φαίνεται να ανανεώθηκαν.

Επίσης και τα "παλιότερα" imac, Haswell επεξεργαστές έχουν, που ακόμα και τώρα είναι οτι πιο πρόσφατο έχει η Intel για desktop συστήματα.

Δημοσ.

Το θέμα είναι οτι τα καινούργια imac είναι το εξής ένα, με την retina οθόνη. Τα άλλα δεν φαίνεται να ανανεώθηκαν.

Επίσης και τα "παλιότερα" imac, Haswell επεξεργαστές έχουν, που ακόμα και τώρα είναι οτι πιο πρόσφατο έχει η Intel για desktop συστήματα.

Ναι,γι᾽αυτό θα προτιμούσα να περίμενε η Apple να βγουν νέοι επεξεργαστές από το να κάνει ένα facelift με τσιμπημένες τιμές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...