zaxinio84 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Γεια χαρα παιδια. Πριν λιγο καιρο αλλαξα μνημες στο PC μου. Το συστημα μου αποτελειται απο ι72700κ- μητρικη GA-Z68AP-D3 rev2 και τις Gskill F3-1600C8D-8GAB. Οταν ενεργοποιω το XMP (ειναι απο την εταιρεια, οχι δικο μου) ολα καλα.Μετα απο μερικες μερες το PC κανει failure boot με αποτελεσμα αντι να τρεχουν οι μνημες στα 1600 με CL8, τρεχουν στα 1600 με CL11. Πως μπορω να το διορθώσω? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 http://ark.intel.com/products/61275/Intel-Core-i7-2700K-Processor-8M-Cache-up-to-3_90-GHz Εδώ θα δεις ότι ο επεξεργαστής σου δεν υποστηρίζει αυτές τις συχνότητες στις ram Δε ξέρω αν μπορεί να διορθωθεί κάπως αυτό αν κάποιος άλλος γνωρίζει κάτι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zaxinio84 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Τελικά το έψαξα λίγο καλύτερα και βρήκα λύση πιστεύω.. Έβαλα τα timings manual σε cl 9 και μέχρι στιγμής όλα καλά. Όσο για το αν υποστηρίζονται οι μνήμες ναι υποστηρίζονται πρακτικά αλλιως δεν θα μπαινα στον κόπο να τις αγορασσω.. Ευχαριστώ πάντος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 καλό είναι στις μνήμες να βάζεις χειροκίνητα τις ρυθμίσεις και να βάζεις αυτά που λέει ο κατασκευαστής (των μνημών πάντα) οι μητρικές στο xmp όπως είδες μπορεί να κάνουν τα δικά τους και με τις τάσεις και με τα timings εσύ βέβαια από ότι κατάλαβα έβαλες cl8 που μπορεί να είναι πιο χαμηλά από αυτό που λέει ο κατασκευαστής για αυτό και στο 9 να σου κάθισε, η μητρική έβαλε μόνη της το πανύψηλο 11 που δουλεύει παντού υποθέτω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα