Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντε πάλι χρήμα με την σέσουλα.

Μέρος αυτού του χρήματος αξιοποιήθηκε ώστε να μπορούμε τώρα να μιλάμε μεταξύ μας μέσω του WWW που ξεπήδησε από εκεί.

Τι άλλο έχει ξεπηδήσει από εκεί; Με μια αναζήτηση θα μάθεις πολλά. :-)

Δημοσ.

Του επέτρεψε τελικά η Αδελφότητα πάρα την συνθήκη της Μπαμπι λου και τα αγάλματα των εκατόγχειρων Ζασχραντέχ του να ανοίξει; Και αν μετά ανοίξουν την μαύρη τρύπα και φέρουν το φλας του Ηλίου ή τις υποχθόνιες υπερσυμμετρικές μας αντιδυνάμεις τι κάνουμε;

Τρίζουν τα κόκαλα του γέροντα! :D

Δημοσ.

Επόμενη στάση... SUSY

Νομίζω οτι αυτό που θα αποδειχθεί θα μας δημιουργήσει μεγαλύτερα ερωτήματα, ωστόσο ίσως επιβεβαιώσει αυτό που μας έλεγε ο Σιμοπουλος οτι όλοι μας είμαστε αστερόσκονη...http://radio936.blogspot.gr/2015/03/blog-post_78.html

Δεν χρειάζεται να αποδειχθεί τίποτα. Αυτό που λέει ο Σιμόπουλος το ξέρει και ο τελευταίος πρωτοετής του τμήματος φυσικής...

• Like 1
Δημοσ.

Χιλιες φορες ΟΛΑ τα χρηματα των εξοπλισμων ΟΛΩΝ των κρατων να πηγαινε σε ερευνες, ακομη και ακαρπες παρα να ζουμε ακομη εποχες του ποιος θα κατακτησει την κοιλαδα κοντα στις σπηλιες. Τοσοι πολιτισμοι εχουν ανθησει και ειμαστε ακομη με τα πρωτογωνα ενστικτα φανατισμενοι-κολλημενοι.

• Like 2
Δημοσ.

Αυτα τα πειραματα βλεπουν οι hardcore χριστιανοι και οι Allahu akbarades και τσαντιζονται! :D

Επεσα σε αμορφωτο ταριφα και τι μου λεγε για το cern εκλαιγα με καυτα δακρυα.

Δημοσ.

Αυτα τα πειραματα βλεπουν οι hardcore χριστιανοι και οι Allahu akbarades και τσαντιζονται! :D

Επεσα σε αμορφωτο ταριφα και τι μου λεγε για το cern εκλαιγα με καυτα δακρυα.

http://img4.wikia.nocookie.net/__cb20141008122423/arrow/images/1/17/S.T.A.R._Labs_particle_accelerator_exploding.png

Kανενα τετοιο μην συμβει μονο και μας βλεπω μετα για αλλα δακρυα.Εκτος κι αν γινω κατα συμφωνια με το cern ο μοναδικος Flash.Τοτε παω πασο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...