Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θα ηθελα να αλλάξω παροχο και απο ΟΤΕ να παω WIND.

Θέλω να παω στην wind ωστε να γλυτώσω περιπου 20 ευρω, αλλα χρωσταω περιπου 150 ευρω στον Οτε που φυσικα θελω να πληρωσω.Ειναι αναγκη να εχω ξοφλησει τον Οτε για να παω στην wind και αρα να συνεχίσω να πληρωνω τα παγια του?

ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Για να σε ελευθερώσει ο οτε πρέπει να πληρωσεις το ποσον ή να πας και να κάνεις διακανονισμό, επίσης μπορείς να παρατήσεις το νούμερο που έχεις και να πας σε αλλο παροχο με νεο νούμερο και ασε τον οτε να σου κάνει μήνυση και όποτε τα πάρει

Δημοσ.

Δηλαδη, δεν μπορω να παω στην wind κανονικα, και ταυτοχρονα να πληρωνω ανα μηνα αυτα που χρωσταω στον ΟΤΕ? Διαφορετικα ειμαι υποχρεωμενος μεχρι να τον εξοφλησω να χρησοιμοποιω τον οτε ως παροχο.....?

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Δουλευω στη Wind.

Οχι...μπορεις να ερθεις στ Wind και να μεινει στν ΟΤΕ απλα σαν χρεος. μπορεις να κανει διακανονισμο και να τα πληρωσεις οποτε θες και οπως θες.

Δημοσ.

αν δεν τα πληρωσεις μετα απο κανα δυο χρονια χαρτι απο δικηγορικο γραφειο οτι χρωστας.οποτε πηγαινε για διακανονισμο.αν και γιατι θυμαμαι οτι εχω δει θεματα με αλλαγες παροχων λογω ανεξοφλητων χρεων στον οτε.επισης δες και σε αλλους παροχους περα απο wind.και μην παρεις zte.

Δημοσ.

ευχαριστω παιδια. Αρα μπορω να παω στην wind( εκει εχω βρει πιο φτηνα) να κανω το συμβολαιο με τον ιδιο αριθμο και απλως να πληρωνω σιγα σιγα οτι χρωσταω στον οτε.

Δημοσ.

ευχαριστω παιδια. Αρα μπορω να παω στην wind( εκει εχω βρει πιο φτηνα) να κανω το συμβολαιο με τον ιδιο αριθμο και απλως να πληρωνω σιγα σιγα οτι χρωσταω στον οτε.

Ακριβώς και στον ΟΤΕ  θα σταματήσεις να χρεώνεσαι πάγια (τα ακριβότερα πάγια της αγοράς). Προχώρα άφοβα 

Δημοσ.

καλο ειναι να μην πηγαινεις να δινεις στον οτε 10 ευρω τωρα και 10 σε 10 μηνες.να μιλησεις μαζι τους για διακανονισμο δηλαδη .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...