toxotis70 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) εδω θα δειτε μερικα βιντεο με το πως μπορειτε να κανετε Tuning τ αμαξια στο PCars.... http://forum.projectcarsgame.com/showthread.php?22501-Project-Cars-Tuning-Guide κι ενας ακομα οδηγος σεταρισματος αμαξιων.... http://www.racedepartment.com/attachments/rd-setup-guide-1-0-pdf.1638/ για ακομα μεγαλυτερο ρεαλισμο στο PS4 και οδηγηση μεσω helmet (κρανους) .... βαλτε81 base FOV + Speedshake + World movement 85 + visible helmet - helmet DOF - look to apex+ default leaningΑυξομειωνει το FOV (γωνια θεασης) αναλογα με τη ταχυτητα , τις στροφες κλπ Εδω το αποτελεσμα των ρυθμισεων αυτων... Επεξ/σία 15 Μαΐου 2015 από toxotis70 1
vrwmiaris Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Στο μόνο πράγμα που υστερεί το GT ως παιχνίδι είναι η περιφερειακή όραση, μακάρι να πάρουν κάτι από δαύτους
teofross Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Ύστερα από το Post του toxotis70 , ακλούθησα τις σχετικές ρυθμίσεις σχετικά με το FOV speed sensitivity settings.Μιλαμε πλέον για άλλο έλεγχο του αυτοκίνητου (προφανώς ειδικά εάν παίζει κάποιος με gamepad).Τέρμα οι απότομες κινήσεις & τα εκτός πιστας.Τρομερη διαφορά στον τρόπο με τον οποίο οδηγούνται & ελέγχονται τα αυτοκίνητα διαφορά είναι εκπληκτική ειδικά στα πιο "δυνατά" αυτοκίνητα & ακόμα περισσότερο στα μονοθέσια formula όπου υπάρχει από την φύση τους φοβερή εναλλαγή φρένο - γκάζι & πιο κοφτές αλλαγές κατεύθυνσης πράγμα που όπως & να έχει όταν κάποιος παίζει με gamepad αντί για τιμόνι κάνει τον χειρισμό πολύ δύσκολο. Με αυτές όμως τις ρυθμίσεις τέρμα στα απότομα πέρα δοθε ,μιλάμε για αισθητά καλύτερη εμπειρία στον χειρισμό... 1
metallica 13 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 teofross κανε και ρυθμιση στο senistivity του γκαζιου για ακομη καλυτερη εμπειρια~!
teofross Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 teofross κανε και ρυθμιση στο senistivity του γκαζιου για ακομη καλυτερη εμπειρια~! που ακριβως ειναι η ρυθμιση αυτη φιλε? στο settings του controller? 1
metallica 13 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 που ακριβως ειναι η ρυθμιση αυτη φιλε? στο settings του controller? options-controls-configuration νομιζω..εκει εχει για το sensitivity του γκαζιου!
Thanofski Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Ύστερα από το Post του toxotis70 , ακλούθησα τις σχετικές ρυθμίσεις σχετικά με το FOV speed sensitivity settings.Μιλαμε πλέον για άλλο έλεγχο του αυτοκίνητου (προφανώς ειδικά εάν παίζει κάποιος με gamepad).Τέρμα οι απότομες κινήσεις & τα εκτός πιστας.Τρομερη διαφορά στον τρόπο με τον οποίο οδηγούνται & ελέγχονται τα αυτοκίνητα διαφορά είναι εκπληκτική ειδικά στα πιο "δυνατά" αυτοκίνητα & ακόμα περισσότερο στα μονοθέσια formula όπου υπάρχει από την φύση τους φοβερή εναλλαγή φρένο - γκάζι & πιο κοφτές αλλαγές κατεύθυνσης πράγμα που όπως & να έχει όταν κάποιος παίζει με gamepad αντί για τιμόνι κάνει τον χειρισμό πολύ δύσκολο. Με αυτές όμως τις ρυθμίσεις τέρμα στα απότομα πέρα δοθε ,μιλάμε για αισθητά καλύτερη εμπειρία στον χειρισμό... Καλησπέρα, Το fov τι σχέση έχει με την οδηγική συμπεριφορά;; μάλλον αναφέρεσαι σε tuning;; Ήμουν πολύ διστακτικός στην αγορά του p cars αλλά τελικά άξιζε κ με το παραπάνω.το driveclub Δεν με γέμισε σε καμία περίπτωση χωρίς τίποτα ουσιαστικό να προσφέρει σε αντίθεση με το cars που σε κάνει να νιώθεις οδήγηση... Δυσκολεύομαι αρκετά να στήσω ένα αμάξι κ να το οδηγώ Όπως νιώθω εγώ ότι μου αρέσει. διάβασα κ τα πολύ ωραία link του toxotis αλλά από ότι βλέπω είναι αρκετοί παράμετροι στο στήσιμο που αλληλοεπηρεαζουν ο ένας το άλλο κ Δεν ξέρω από που να ξεκινήσω το στήσιμο κ που να τελειώσω κ στην τελική καταλήγω να κάνω περισσότερο κακό παρά καλό...
toxotis70 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 το project cars (PC) ειναι simulator και οχι απλο driving game. Έχει άπειρες ρυθμίσεις για τα πάντα και κάθε μια επηρεάζει τη συμπεριφορά του αμαξιού. Όπως συμβαίνει και στη πραγματικότητα. Ξεκινα από τις ρυθμίσεις στο tuning για car και FFB που έβαλα πριν και μετά to FOV κλπ. Άλλες ρυθμίσεις χρειάζονται για κλειστές πιστες , άλλες για ανοιχτές, άλλες για βροχή , άλλες για drifting κλπ Δεν υπάρχουν μαγικές ρυθμίσεις και setup...πρέπει να πειραματιστείς πολύ και να ασχοληθείς ακόμα περισσότερο. Εδώ θα βρεις κι αλλα βίντεο για το PC https://www.youtube.com/user/ProjectCARSTV/playlists
ezy7 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Ήρθε και η δικιά μου από αύριο θα την σετάρω για το παιχνίδι λίγο που μπήκα για δω αν όλα οκ είναι γαματη 3
toxotis70 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Καλορίζικη... Από που τη πήρες ; Έχει το mod για το φρένο με τον κώνο από καουτσούκ;
teofross Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Καλησπέρα, Το fov τι σχέση έχει με την οδηγική συμπεριφορά;; μάλλον αναφέρεσαι σε tuning;; το FOV έχει σχέση με τι βλέπεις από την κάμερα.(βάθος – πιο κοντά – μακριά από το τιμόνι κλπ) το FOV speed sensitivity settings στο οποίο αναφέρθηκα εγώ έχει άμεση σχέση με την συμπεριφορά στις κινήσεις του gamepad σε σχέση με την ταχύτητα που έχει το αυτοκίνητο την εκαστοτε στιγμή & πίστεψε με κάνει τεραστία διαφορά στο πως μπορείς να οδηγήσεις το αμαξι.Ειναι άσχετο από το tuning ,είναι το πόσο απότομα συμπεριφέρεται το gamepa.Τα Min & Μax settings επηρεάζουν δηλαδή τα "περιθώρια" στο gamepad.Με τις ανάλογες ρυθμίσεις δηλαδή για παράδειγμα όταν είσαι με πολλά χλμ σε μια ευθεία να μην στρίβει το αυτοκίνητο πολύ απότομα όσο εσύ πιέζεις δεξιά - αριστερά το gamepad & βγαίνεις εύκολα εκτός πίστας & ανάλογα όταν έχεις χαμηλές ταχύτητες το στρίψιμο να είναι ανάλογο. Κάτι που μπορεί να κάνει πιο εύκολα κάποιος αν έχει τιμόνι καθώς με το gamepad το δεξιά - αριστερά όταν στρίβεις ,όσο & αναλογικό να είναι το gamepad δεν μπορείς να το πετυχεις με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να κάνει απότομη κίνηση από την μια αλλαγή κατεύθυνσης στην άλλη & να μην κρατιεται.Δεν είναι κάτι εύκολο να το εξηγήσει κάποιος από το πληκτρολόγιο ,πρέπει να παίξεις με τις ρυθμίσεις αυτές σε default & ύστερα αλλαγμένες & τότε καταλαβαίνεις την διαφορά.
metallica 13 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 λοιπον ειμαι στην μεση της season 4!εχω γραψει γυρο στις 40 ωρες στο παιχνιδι και εχω να πω πως απο την season 4 και μετα αρχιζει και κανει μεγαλη κοιλια το παιχνιδι οσο αφορα τα event κτλπ!τα ιδια και τα ιδια μου πεταει!φταινε τα λιγα αμαξια παιδια!ειναι η μεγαλυτερη αδυναμια του παιχνιδιου γιατι κατα τα αλλα τα παει περιφημα!βαζει τα γυαλια σε αρκετους τομεις σε gt-forza κατα την ταπεινη μου αποψη!
teopanta1 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Στο ίδιο σημείο είμαι και εγώ. Πιστεύω ότι με το επόμενο patch το οποίο θα διορθωση κάποια θέματα στο ps4 καθώς και με την δυνατότητα να βλέπεις και τους χρόνους των φίλων σου στο psn θα αποκτήσει άλλο ενδιαφέρον. Είναι μεγάλο φάουλ να μην μπορείς να ανταγωνιστής τους χρόνους των φίλων σου στο psn. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα