Προς το περιεχόμενο

Project CARS (Community Assisted Racing Simulator) [PS4][Xbox One][Wii U]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εδω θα δειτε μερικα βιντεο με το πως μπορειτε να κανετε Tuning τ αμαξια στο PCars....FOV_exp.jpg

http://forum.projectcarsgame.com/showthread.php?22501-Project-Cars-Tuning-Guide

κι ενας ακομα οδηγος σεταρισματος αμαξιων....  http://www.racedepartment.com/attachments/rd-setup-guide-1-0-pdf.1638/

για ακομα μεγαλυτερο ρεαλισμο στο PS4 και οδηγηση μεσω helmet (κρανους) .... βαλτε
81 base FOV + Speedshake + World movement 85 + visible helmet - helmet DOF - look to apex+ default leaning

Αυξομειωνει το FOV (γωνια θεασης) αναλογα με τη ταχυτητα , τις στροφες κλπ

Εδω το αποτελεσμα των ρυθμισεων αυτων...

Επεξ/σία από toxotis70
  • Like 1
Δημοσ.

Στο μόνο πράγμα που υστερεί το GT ως παιχνίδι είναι η περιφερειακή όραση, μακάρι να πάρουν κάτι από δαύτους

Δημοσ.

Ύστερα από το Post του toxotis70 , ακλούθησα τις σχετικές ρυθμίσεις σχετικά με το FOV speed sensitivity settings.Μιλαμε πλέον για άλλο έλεγχο του αυτοκίνητου (προφανώς ειδικά εάν παίζει κάποιος με gamepad).Τέρμα οι απότομες κινήσεις & τα εκτός πιστας.Τρομερη διαφορά στον τρόπο με τον οποίο οδηγούνται & ελέγχονται τα αυτοκίνητα διαφορά είναι εκπληκτική ειδικά στα πιο "δυνατά" αυτοκίνητα & ακόμα περισσότερο στα μονοθέσια formula όπου υπάρχει από την φύση τους φοβερή εναλλαγή φρένο - γκάζι & πιο κοφτές αλλαγές κατεύθυνσης πράγμα που όπως & να έχει όταν κάποιος παίζει με gamepad αντί για τιμόνι κάνει τον χειρισμό πολύ δύσκολο.

Με αυτές όμως τις ρυθμίσεις τέρμα στα απότομα πέρα δοθε ,μιλάμε για αισθητά καλύτερη εμπειρία στον χειρισμό...

• Like 1
Δημοσ.

teofross κανε και ρυθμιση στο senistivity του γκαζιου για ακομη καλυτερη εμπειρια~!

που ακριβως ειναι η ρυθμιση αυτη φιλε? στο settings του controller?

• Like 1
Δημοσ.

που ακριβως ειναι η ρυθμιση αυτη φιλε? στο settings του controller?

options-controls-configuration νομιζω..εκει εχει για το sensitivity του γκαζιου!

Δημοσ.

Ύστερα από το Post του toxotis70 , ακλούθησα τις σχετικές ρυθμίσεις σχετικά με το FOV speed sensitivity settings.Μιλαμε πλέον για άλλο έλεγχο του αυτοκίνητου (προφανώς ειδικά εάν παίζει κάποιος με gamepad).Τέρμα οι απότομες κινήσεις & τα εκτός πιστας.Τρομερη διαφορά στον τρόπο με τον οποίο οδηγούνται & ελέγχονται τα αυτοκίνητα διαφορά είναι εκπληκτική ειδικά στα πιο "δυνατά" αυτοκίνητα & ακόμα περισσότερο στα μονοθέσια formula όπου υπάρχει από την φύση τους φοβερή εναλλαγή φρένο - γκάζι & πιο κοφτές αλλαγές κατεύθυνσης πράγμα που όπως & να έχει όταν κάποιος παίζει με gamepad αντί για τιμόνι κάνει τον χειρισμό πολύ δύσκολο.

Με αυτές όμως τις ρυθμίσεις τέρμα στα απότομα πέρα δοθε ,μιλάμε για αισθητά καλύτερη εμπειρία στον χειρισμό...

Καλησπέρα,

Το fov τι σχέση έχει με την οδηγική συμπεριφορά;; μάλλον αναφέρεσαι σε tuning;;

Ήμουν πολύ διστακτικός στην αγορά του p cars αλλά τελικά άξιζε κ με το παραπάνω.το driveclub Δεν με γέμισε σε καμία περίπτωση χωρίς τίποτα ουσιαστικό να προσφέρει σε αντίθεση με το cars που σε κάνει να νιώθεις οδήγηση...

Δυσκολεύομαι αρκετά να στήσω ένα αμάξι κ να το οδηγώ Όπως νιώθω εγώ ότι μου αρέσει. διάβασα κ τα πολύ ωραία link του toxotis αλλά από ότι βλέπω είναι αρκετοί παράμετροι στο στήσιμο που αλληλοεπηρεαζουν ο ένας το άλλο κ Δεν ξέρω από που να ξεκινήσω το στήσιμο κ που να τελειώσω κ στην τελική καταλήγω να κάνω περισσότερο κακό παρά καλό...

Δημοσ.

το project cars (PC) ειναι simulator και οχι απλο driving game.

Έχει άπειρες ρυθμίσεις για τα πάντα και κάθε μια επηρεάζει τη συμπεριφορά του αμαξιού.

Όπως συμβαίνει και στη πραγματικότητα.

Ξεκινα από τις ρυθμίσεις στο  tuning για  car και FFB  που έβαλα πριν   και μετά  to  FOV κλπ.

Άλλες ρυθμίσεις χρειάζονται για κλειστές πιστες , άλλες για ανοιχτές, άλλες για βροχή , άλλες για drifting κλπ

Δεν υπάρχουν μαγικές ρυθμίσεις και setup...πρέπει να πειραματιστείς πολύ και να ασχοληθείς ακόμα περισσότερο.

Εδώ θα βρεις κι αλλα βίντεο για το PC

https://www.youtube.com/user/ProjectCARSTV/playlists

Δημοσ.

Ήρθε και η δικιά μου από αύριο θα την σετάρω για το παιχνίδι λίγο που μπήκα για δω αν όλα οκ είναι γαματη

post-152433-0-19410200-1431970016_thumb.jpg

post-152433-0-30153700-1431970098_thumb.jpg

post-152433-0-31801500-1431970185_thumb.jpg

• Like 3
Δημοσ.

Καλορίζικη... Από που τη πήρες ;

Έχει το mod για το φρένο με τον κώνο από καουτσούκ;

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Το fov τι σχέση έχει με την οδηγική συμπεριφορά;; μάλλον αναφέρεσαι σε tuning;;

το FOV έχει σχέση με τι βλέπεις από την κάμερα.(βάθος – πιο κοντά – μακριά από το τιμόνι κλπ)

το FOV speed sensitivity settings στο οποίο αναφέρθηκα εγώ

έχει άμεση σχέση με την συμπεριφορά στις κινήσεις του gamepad σε σχέση με την ταχύτητα που έχει το αυτοκίνητο την εκαστοτε στιγμή & πίστεψε με κάνει τεραστία διαφορά στο πως μπορείς να οδηγήσεις το αμαξι.Ειναι άσχετο από το tuning ,είναι το πόσο απότομα συμπεριφέρεται το gamepa.Τα Min & Μax settings επηρεάζουν δηλαδή τα "περιθώρια" στο gamepad.Με τις ανάλογες ρυθμίσεις δηλαδή για παράδειγμα όταν είσαι με πολλά χλμ σε μια ευθεία να μην στρίβει το αυτοκίνητο πολύ απότομα όσο εσύ πιέζεις δεξιά - αριστερά το gamepad & βγαίνεις εύκολα εκτός πίστας & ανάλογα όταν έχεις χαμηλές ταχύτητες το στρίψιμο να είναι ανάλογο. Κάτι που μπορεί να κάνει πιο εύκολα κάποιος αν έχει τιμόνι καθώς με το gamepad το δεξιά - αριστερά όταν στρίβεις ,όσο & αναλογικό να είναι το gamepad δεν μπορείς να το πετυχεις με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να κάνει απότομη κίνηση από την μια αλλαγή κατεύθυνσης στην άλλη & να μην κρατιεται.Δεν είναι κάτι εύκολο να το εξηγήσει κάποιος από το πληκτρολόγιο ,πρέπει να παίξεις με τις ρυθμίσεις αυτές σε default & ύστερα αλλαγμένες & τότε καταλαβαίνεις την διαφορά.

Δημοσ.

λοιπον ειμαι στην μεση της season 4!εχω γραψει γυρο στις 40 ωρες στο παιχνιδι και εχω να πω πως απο την season 4 και μετα αρχιζει και κανει μεγαλη κοιλια το παιχνιδι οσο αφορα τα event κτλπ!τα ιδια και τα ιδια μου πεταει!φταινε τα λιγα αμαξια παιδια!ειναι η μεγαλυτερη αδυναμια του παιχνιδιου γιατι κατα τα αλλα τα παει περιφημα!βαζει τα γυαλια σε αρκετους τομεις σε gt-forza κατα την ταπεινη μου αποψη!

Δημοσ.

Στο ίδιο σημείο είμαι και εγώ. Πιστεύω ότι με το επόμενο patch το οποίο θα διορθωση κάποια θέματα στο ps4 καθώς και με την δυνατότητα να βλέπεις και τους χρόνους των φίλων σου στο psn θα αποκτήσει άλλο ενδιαφέρον. Είναι μεγάλο φάουλ να μην μπορείς να ανταγωνιστής τους χρόνους των φίλων σου στο psn.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...