Προς το περιεχόμενο

Project CARS (Community Assisted Racing Simulator) [PS4][Xbox One][Wii U]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eχμ και πως το driveclub πετσωνει-σμπαραλιαζει τις εικονες που εβαλες πιο πανω(αλλα και το GT7 θα κανει πλακα στο παιχνιδι του thread).

Δεν μου βγαινει το ''σε οτι παιχνιδι κυκλοφορεί εδώ και ενα χρόνο'':P

Το παιχνιδι εχει πολυ μετρια γραφικα και ειναι ηδη πισω απο αλλα racing games των κονσολων.Το παιδι απο πανω εγραψε οτι ειναι χειροτερο και απο το φορζα του 360, με μια δοση υπερβολης βεβαια.

Μια χαρα παρακολουθουμε τοσο καιρο χωρις τσακωμους το φορουμ.Μην το χαλατε με τις ανασφαλειες σας παλι :P

Μη λετε κουταμαρες ρε,το driveclub δεν εχει ουτε υποτυπωδη physics,ακομα και το drift ειναι σε φαση triggered(και αν σου κααααατσει!).Τοσο μπορει το χ1,μετριο το hardware,μετρια τα γραφικα,για το gt7 δεν σχολιαζω...ουτε trailer εχουμε δει!Και φυσικα προκειται για τελειως διαφορετικο γκειμ,στο ενα μαζευεις αυτοκινητακια με generic simcade handling και το αλλο ειναι sim με αυτοκινητα που το καθενα εχει διαφορετικα physics,tyre models κλπ και ουσιαστικο learning curve...το να κανουμε κριτικη απο ποτε ειναι ανασφαλεια?πληρωσα 400 ευρω πριν 1.5 χρονο για κατι που δεν μπορει να τρεξει αξιοπρεπως ουτε τα exclusive και δεν θα κραξω?Ξεφτυλλα θα το κανω.

• Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν ειπα κατι για την κριτικη στο παιχνιδι ή στην εταιρια.Απαντησα στο τσουβαλιασμα.

Mην αρχισουμε την τακτικη του δεν εχει το ενα και δεν εχει το αλλο to DC.Αν απουσιαζουν καποια πραγματα απο το driveclub, απο το Project cars απουσιαζουν τα...καλα γραφικα απ'ολες τις εκδοσεις. Δεν εκανα quote εσενα γιατι δεν σε ξερω, μιλησα για τους ''καγκουρες gamers''.

Aπο performance τα παιχνιδια του ps4 τα πηγαινουν καλυτερα απο του ps3 την ιδια περιοδο και τα exclusive του ειναι και θα ειναι 1080p(επειδη ανεφερες αναλυση).Iσως εκανες λαθος επιλογη συστηματος.

Στο ps4 1080p ειναι το Project cars.Δες το βιντεο του toxotis70, κι αν βλεπεις σημαντικες διαφορες τι να πω...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Aκομα προσπαθείτε να βγαζετε διαφορες απο YOUTUBE VIDEOS με το ΆΘΛΙΟ BITRATE

PS4 VS PC (Beta πριν ενα χρονο)

http://postimg.org/image/s2czadzqf/full/

image.jpg

PC (Beta πριν ενα χρονο)

http://postimg.org/image/e5egytar7/full/

image.jpg

Aνοιξε το metacritic -> http://www.metacritic.com/game/playstation-4/project-cars?fb_action_ids=10152705780346784&fb_action_types=og.likes

Επεξ/σία από Titanomaxos
Δημοσ.

Τα γραφικά του είναι πιο κάτω και από Forza 5 που τρέχει ήδη 60fps ακατέβατα στο One. Θα μου πεις έχει εφέ καιρού αλλά δεν είναι πολύ εντυπωσιακά. 

Σε γραφικά racing πάντως τις δάφνες τις έχει ακόμα το driveclub και με μεγάλη διαφορά. Και δεν πα να τρέχει σε PC με 4K ανάλυση το Project Cars...

• Like 2
Δημοσ.

θα υπάρξουν και κάποια  updates φαντάζομαι στο μέλλον.... και το driveclub στην αρχή δεν ήταν τόσο καλο (σε θέμα γραφικών).

Μετά βελτιώθηκε και στο οnline και σε  γραφικά ( weather κλπ).

Το Project cars σαφώς είναι ανώτερο παιχνίδι, δεν είναι arcade  ki έχει πιο δύσκολο έργο να επιτελέσει.

Πολύ πιο περίπλοκα physics κλπ.... 

Δημοσ.

Απλα απαραδεκτο μετα απο τοσο hype για next gen , ειδικά η εκδοση για xbox . Αν σκεφτεις οτι πολλοι το ειχαν προπληρωσει κιολας ...... Να υποθεσω οτι οταν το δουμε στο wii θα γελασει και το παρδαλο κατσικι  :mad: .

Δημοσ.

και στο xbox τρέχει σε 900p , oxi se 1080.

Tespa.... σε ps4 πάντως που το τρέχω , δεν έχω παράπονο, φαντάζομαι θα βελτιωθεί κι άλλο με κάποια updates.

Δημοσ.

Παιδιά πέρα από τα γραφικά (καλογυαλισμένα τα αυτοκίνητα.... μέτρια στις πίστες) σε gameplay σας ενθουσίασε? Δεν ξέρω πως θα είναι με τιμονιέρα αλλά σε controller δεν μου άρεσε το feedback που έπαιρνα (είτε στο φρενάρισμα είτε στην αίσθηση ταχύτητας) και δοκίμασα αρκετά αυτοκίνητα.... δεν σε βάζει τόσο μέσα στην πίστα όσο τα forza και gt και θα έλεγα ότι συγχωρεί αρκετά (χαρακτηριστικό παράδειγμα όταν ανοίγεις το γκάζι ή όταν φρενάρεις...δεν υπάρχουν πολλές μετατοπίσεις ούτε σε βάζει στο τρυπάκι να είσαι πιο ομαλός στις κινήσεις σου και πιο προσεκτικός με το γκάζι/φρένο) στις επαφές ή όταν πατάς εκτός ή περνάς λάθος πάνω από τα kerbs. Τους βγάζω το καπέλο στην προοπτική της εξωτερικής κάμερας... θαυμάζεις το αυτοκίνητο σε όλο του το μεγαλείο κάτι που κάνει την προσπέραση απολαυστική. 

υ.γ. -  εκείνη την pagani huayra πως την έκαναν έτσι.... λες και οδηγάς βάρκα. Πολύ περίεργη αίσθηση οδήγησης.

Δημοσ.

μήπως έπαιζες σε επίπεδο αρχαριων ?

Γιατί εγώ σε pro δε μπορώ να τα μαζέψω με τίποτα τα αυτοκίνητα!

Πολύ ρεαλιστική οδήγηση και πολύ δύσκολη , αν το θελήσεις φυσικά.

Βγάλε όλα τα βοηθήματα , για τιμονια, φρένα, traction control κλπ και θα δεις πως αλλάζει η συμπεριφορά.

Επίσης δες και αν έχεις ενεργά τα physics  kaι damage controls .

Αυτά σε PS4 ....

Έχει ΠΑΡΑ πολλές παραμέτρους να ρυθμίσεις, τις περισσότερες που έχω δει σε κονσόλα.

Μέχρι και το FOV μπορείς να ρυθμίσεις , σε όλες τις κάμερες ανεξάρτητα!

Φυσικά περιμένω το τιμόνι από βδομάδα για να βγάλω καλύτερα  συμπεράσματα ....

• Like 1
Δημοσ.

ρε παιδια αυτο που κανει σαν θολουρα οταν κουνας το αμαξι η γενικα οταν περνανε απο διπλα σου τι ειναι?πολυ ενοχλητικο μπορω καπως να το μειωσω?

Δημοσ.

Ρε παιδια η limited ποτε ερχετε ; Εχω παρει αρκετα καταστηματα  τηλεφωνο αλλα κανενας δεν το εχει . Σημερα δεν ειναι η ημερομηνια κυκλοφοριας ;

Δημοσ.

ρε παιδια αυτο που κανει σαν θολουρα οταν κουνας το αμαξι η γενικα οταν περνανε απο διπλα σου τι ειναι?πολυ ενοχλητικο μπορω καπως να το μειωσω?

Μπορείς να το αλλάξεις στις ρυθμίσεις των οπτικων εφέ. Δεν θυμάμαι πως ακριβώς το έχει. Θα το δω και θα σου πω.

Δημοσ.

Πρωτάθλημα Project Cars στο PS4.

Όποιος επιθυμεί συμμετοχή σε πρωτάθλημα, κατά προτίμηση δυσκολίας PRO, ας απαντήσει με το PSN ID του.

Αλλιώς κάντε με ένα add, PSN ID: Mourloz

Δημοσ.

Ρε παιδια η limited ποτε ερχετε ; Εχω παρει αρκετα καταστηματα  τηλεφωνο αλλα κανενας δεν το εχει . Σημερα δεν ειναι η ημερομηνια κυκλοφοριας ;

to mediamarkt το εχει .... αν το προλάβεις!

http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/_Project-Cars-Limited-Edition-Προσομοιώσεις-PlayStation-4,99452,486159,1935621.html?langId=-18&et_lid=5&etcc_par=Price+Search+Engine&etcc_med=Price+Search+Engine&etcc_cmp=Productlisting&et_cid=3&etcc_ori=skroutz.gr

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...