Προς το περιεχόμενο

Project CARS (Community Assisted Racing Simulator) [PS4][Xbox One][Wii U]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι κανείς που το τρέχει σε pc (ultra) να στείλει screenshots?Στείλτε και όσοι το έχετε σε ps4/x1

Απο την περσινη beta...σε ultra + 1440p

Aπο το pc μου, ACTUAL GAMING SCREENS με περιστροφή της κάμερας ενω παιζω!

διπλο κλικ για να δειτε σε πραγματικο μεγεθος.

• Like 1
  • Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

από REDLINE , φυσικά και αξίζει η αγορα του.

Φυσικά για να το χαρείς πλήρως θέλεις τιμονιερα και δεν υπάρχουν ακόμα πολλές οικονομικές επιλογες....

Δημοσ.

h t100 που εχω βαλει στο ματι ειναι μια καλη επιλογη αλλα να δουμε απο καποιον που την εχει δοκιμασει ..

δηλαδη στο εφεραν πριν την επισημη ημερομηνια κυκλοφοριας ?

να και ενα review 

http://playmoments.de/all-review-list/project-cars-bei-uns-im-test/#wertung

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πήγα και είδα από κοντα τη thrustmaster T100... μικρο τιμόνι και πολύ "ψεύτικη" .

Καμια σχέση με την  Logitech DFGT ... κρίμα.

Η Τ300 δεν υπάρχει πουθενά Ellada, οποτε τη παρήγγειλα από Γερμανια!

Επεξ/σία από toxotis70
Δημοσ.

Αύριο δεν βγαίνει το παιχνίδι, πως το πήρες και παίζεις? Παίζεις την Beta ακόμη? Κάτι έχω χάσει ε?

Παρήγγειλα από public την απλή έκδοση στα 50ε, μήπως αξίζει περισσότερο η limited στα 70ε?

Δημοσ.

Μολις το ετρεξα σε ΧΒΟΝΕ.Μεγαλη απογοητευση.Τεραστιο frame rate dropping και γραφικα χειροτερα απο FM4 στο 360.Τα προβληματα με το frame rate παρουσιαζονται και στο PS4 απο τα λιγα που εχω διαβασει.Εχει αρχισει ηδη το κραξιμο.Πιθανοτατα να περιμενουμε κανα γενναιο Update συντομα...

Δημοσ.

Μολις το ετρεξα σε ΧΒΟΝΕ.Μεγαλη απογοητευση.Τεραστιο frame rate dropping και γραφικα χειροτερα απο FM4 στο 360.Τα προβληματα με το frame rate παρουσιαζονται και στο PS4 απο τα λιγα που εχω διαβασει.Εχει αρχισει ηδη το κραξιμο.Πιθανοτατα να περιμενουμε κανα γενναιο Update συντομα...

Αυτα τα μπακατελιδια που βγαλανε για next gen μονο ρημαστερ σε 1080p μπορουν να παιξουν τι να λεμε τωρα...κοροιδια.

Δημοσ.

Με τοσα που εχει on screen, το engine που τρεχει απο πισω και με το hardware που εχουν αυτες οι κονσόλες και happy να ειναι ο κοσμάκης.

Σε games κονσερβες κατι μπορει να κανουν....

Δημοσ.

ο κοσμακης δινει 400ε και θα παιζει παιχνιδακια για αρκετα χρονακια ακομα..εσεις που ειστε ανωτεροι καθηστε και δωστε χιλιαρικα καθε χρονο για να σας κοροιδευει η nvidia κτλπ..

• Like 2
Δημοσ.

ο κοσμακης δινει 400ε και θα παιζει παιχνιδακια για αρκετα χρονακια ακομα..εσεις που ειστε ανωτεροι καθηστε και δωστε χιλιαρικα καθε χρονο για να σας κοροιδευει η nvidia κτλπ..

....μια 750 ti στα 100 ευρώ πάλι θα πετσώνει-σμπαραλιάζει το PS4. Όπως σε οτι παιχνιδι κυκλοφορεί εδώ και ενα χρόνο  :-D

Αμα θες ultra θα πλερώσεις, αμα θες medium θα πάρεις μια κάρτα των 100 ευρώ, αμα θες LOW αγοράζεις κονσόλα  :-D

Δημοσ.

εδώ πάντως , αυτό ππου βλέπω είναι ότι το xbox είναι πολύ πίσω ,  το ps4 καπου στη μεση , χωρίς όμως μεγάλες διαφορες από το  PC.

Πάντα ένα καλοστημένο PC θα είναι μπροστά,  αλλα οι διαφορες από το PS4 δεν είναι τόσο μεγάλες ...

Επισκέπτης
Δημοσ.

....μια 750 ti στα 100 ευρώ πάλι θα πετσώνει-σμπαραλιάζει το PS4. Όπως σε οτι παιχνιδι κυκλοφορεί εδώ και ενα χρόνο  :-D

Eχμ και πως το driveclub πετσωνει-σμπαραλιαζει τις εικονες που εβαλες πιο πανω(αλλα και το GT7 θα κανει πλακα στο παιχνιδι του thread).

Δεν μου βγαινει το ''σε οτι παιχνιδι κυκλοφορεί εδώ και ενα χρόνο'':P

Το παιχνιδι εχει πολυ μετρια γραφικα και ειναι ηδη πισω απο αλλα racing games των κονσολων.Το παιδι απο πανω εγραψε οτι ειναι χειροτερο και απο το φορζα του 360, με μια δοση υπερβολης βεβαια.

Μια χαρα παρακολουθουμε τοσο καιρο χωρις τσακωμους το φορουμ.Μην το χαλατε με τις ανασφαλειες σας παλι :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...