Προς το περιεχόμενο

Project CARS (Community Assisted Racing Simulator) [PS4][Xbox One][Wii U]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λένε ότι μ αυτόν το ανταπορα μπορείς να βάλεις οποια τιμονιερα θέλεις στο πσ4....

http://www.match4newconsole.com

Ξέρει κανεις τίποτα γι αυτό?

Aν δειτε και βιντεος στο youtube , τα συγκεκριμενα εχουν lag . Πρωτα στριβεις το τιμονι και μετα απο λιγο το βλεπεις να στριβει και στο παιχνιδι , δεν ξερω κατα ποσο θα μπορουμε να παιξουμε σωστα ετσι....

Δημοσ.

αν δε βγει καμια οικονομική τιμονιερα με ανάδραση για το ps4 ,  δεν έχει νόημα η αγορα του.... με το απλό χειριστήριο του ps4 δε παίζονται αυτά τα παιχνίδια. 

Δημοσ.

αν δε βγει καμια οικονομική τιμονιερα με ανάδραση για το ps4 ,  δεν έχει νόημα η αγορα του.... με το απλό χειριστήριο του ps4 δε παίζονται αυτά τα παιχνίδια. 

Επειδη ψαχνω κ εγω τιμονιερα αυτο τον καιρο,υπαρχει η t100 thrustmaster που ειναι συμβατη με το παιχνιδι,κ εχει κ αναδραση.

Το θεμα ειναι οτι  δεν ειναι επισημα συμβατη απο την sony,αλλα ειναι στην λιστα του Project cars.

Δημοσ.

Επειδη ψαχνω κ εγω τιμονιερα αυτο τον καιρο,υπαρχει η t100 thrustmaster που ειναι συμβατη με το παιχνιδι,κ εχει κ αναδραση.

Το θεμα ειναι οτι δεν ειναι επισημα συμβατη απο την sony,αλλα ειναι στην λιστα του

Project cars.

Και εγώ την έχω βάλει στο μάτι

Δημοσ.

Είναι κανείς που το τρέχει σε pc (ultra) να στείλει screenshots?Στείλτε και όσοι το έχετε σε ps4/x1

Δημοσ.

αν τη δοκιμάσει κανεις στο ps4 ας μας πει αν αξίζει....

Την έχω, αλλά έχω παίξει μόνο DriveClub με αυτή και όχι αρκετά ώστε να εκφράσω εμπεριστατωμένη γνώμη. Μερικές σκόρπιες σκέψεις μόνο.

Πετάλια έχει αρκετά καλύτερα από της DFGT. Το ίδιο ισχύει και για τα paddleshifters.

To τιμόνι έχει μικρότερη διάμετρο, που της δίνει μια πιο "ψεύτικη" αίσθηση σε σύγκριση με τη DFGT.

Κατά τ' άλλα, δεν έχω κανένα παράπονο, και οποιοδήποτε σχόλιο περί απόδοσης ή ρεαλισμού θα αφορά το DC, άρα δεν μπαίνω σε αυτά.

Δεν αναγνωρίζεται σε system level στο PS4, οπότε θα πρέπει να μπαίνεις στο παιχνίδι με το χειριστήριο, και δεν έχεις και share function πάνω στο τιμόνι. Αλλά πφφ :P

Το σημαντικό είναι πως αναγνωρίζεται ως τιμόνι με FF μες στο παιχνίδι. 

Δημοσ.

Δεν αργεί να τρέξει από το δισκάκι, κάνει μια μικρή εγκατάσταση και μετά αρχίζει χωρίς μεγάλη καθυστέρηση.
Πρώτη εντύπωση... ο ήχος! 
Πολύ καλος, η μουσική επίσης, τα εφέ πολύ ρεαλιστικά , εκτος ίσως των συγκρούσεων.
Η ατμόσφαιρα που φτιαχνει ο ήχος είναι μοναδική...
Εντύπωση κάνει και η ενδοεπικοινωνία που υπάρχει με τα πιτ , που ακούγεται από το χειριστήριο! 

ΣΤΑ ΓΑΡΦΙΚΑ ΤΩΡΑ.... πολύ καλη εικόνα, εντυπωσιακά τα εφέ βροχής, ηλιου και flares, πολύ γρηγορο , κολλημένο στα 60 fps με λίγα αυτοκίνητα.... δε ξέρω τι θα γινει με πολλά αυτοκίνητα στη πιστα .
Αν ενεργοποιήσεις τις ζημιες , πέφτει ελάχιστα με πολλά αμαξια στη πιστα, αλλα όχι δραματικά.
Υπάρχει λίγο aliasing, λογικό άλλωστε μιας και δε πρόκειται για κορυφαίο setup σε σχέση με ένα καλοστημένο PC.

H πιο ωραια οπτική είναι μεσα από το κρανος, που δημιουργεί πολύ ρεαλιστική εντύπωση , με εφέ DOF (βάθος πεδιου) , motion blur κλπ.

Τα αμαξια καλοφτιαγμένα , το ίδιο και οι πιστες που είναι πραγματικά απόλαυση!

Ο χειρισμός φυσικά, είναι όσο καλος όσο επιτρέπει το χειριστήριο του πσ4.

Υπάρχει ανάδραση , καλη αποκριση , ωραια αίσθηση του γκαζιού , πολύ προοδευτική , αλλα τα φρένα μου φανηκαν λίγο "ξερα" .
Εδώ φυσικά χρειάζεται τιμονιερα.... αλλα ποια ?

μερικά screenshots...

post-60032-0-31252000-1430866520_thumb.jpg

post-60032-0-07754000-1430866531_thumb.jpg

post-60032-0-69645200-1430866540_thumb.jpg

Δημοσ.

το force feedback ειναι καλο , δυνατο ?

That's the thing, έχοντας παίξει μόνο ένα παιχνίδι, κι αυτό να απέχει πάρα πολύ από sim-like, δεν μπορώ να σου πω :P

Σίγουρα στο DC βγάζει πιο δυνατό FF στο 70-80% απ' ό,τι έβγαζε στο τέρμα η official τιμονιέρα της MS για το 360, για όποιον έχει αξία αυτή η σύγκριση. 

Οταν ξεπήξω λίγο το καλοκαίρι θα την περάσω από 2-3 πρόσφατα σχετικά παιχνίδια που είχα παίξει με τη Logitech στο PC για μια άτυπη σύγκριση, αλλά αργεί ακόμα αυτή η περίοδος. 

Δεδομένων των επιλογών στις κονσόλες αυτή τη στιγμή, πάντως, ειδικά στο PS4, είναι λίγο μονόδρομος η Τ100 αν θες affordable τιμονιέρα που να μην είναι χειριστήριο mapped σε ψευτοτιμόνι (όπως είναι η Τ80).

Δημοσ.

μάλλον .... η επομενη τιμονιερα ξεπερνάει τα 300 ευρω , η Τ300 RS,και δεν υπάρχει και στην Ελλάδα ετοιμοπαράδοτη!

Δημοσ.

μάλλον .... η επομενη τιμονιερα ξεπερνάει τα 300 ευρω , η Τ300 RS,και δεν υπάρχει και στην Ελλάδα ετοιμοπαράδοτη!

Φίλε μου από που το πήρες το game; από της πρώτες εντυπώσεις αξίζει η αγορά του;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...