Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάθε πρόγραμμα το οποίοι εγκαθιστούμε προσθέτει αρκετά αρχεία στον φάκελο εγκατάστασης μέσα στα program files , αρκετές καταχωρήσεις στην registry και ενδεχομένως ανάλογα τι πρόγραμμα είναι αυτό να στέλνει εν αγνοία μας αρκετές πληροφορίες στην εταιρεία η στον άνθρωπο που το δίνει σχετικά με το μηχάνημα μας , την ip Που μπαίνουμε κλπ κλπ

Πως θα βρω ένα τέτοιο πρόγραμμα το οποίο θα τρέξει πριν την εγκατάσταση του προγράμματος που θέλω να κάνω και να καταγράψει σε κάποιο log όλες τις καταχωρήσεις που κάνει το πρόγραμμα που θέλω στο μηχάνημα μου?

Δημοσ.

Τα revo uninstaller και το total uninstall έχουν δυνατότητα παρακολούθησεις των εγκαταστάσεων αλλά δεν είναι δωρεάν κανένα από τα δύο.

Για την ακρίβεια το revo έχει δωρεάν έκδοση αλλά αυτή η δυνατότητα είναι στην pro έκδοση.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ. Βρήκα και άλλο ενα το οποίο πάλι δεν ειναι δωρεάν . Λέγεται Uninstall tool. Εκανα μια εγκατάσταση του προγράμματος που ήθελα αλλά έβγαλε 1000 εγγραφες σε registry κλπ κλπ και έπρεπε να κάνω μια μια γραμμή copy και paste σε txt.Το trial δεν είχε επιλογη να σωσω όλες τις εγγραφες σε txt

Δημοσ.

Sandboxie,αν κάνεις εγκατάσταση μέσα από αυτό θα γίνει μέσα σε έναν φάκελο που μπορείς να του ορίσεις που θα είναι,θα έχει κανονικά την δομή όπως θα ήταν και με κανονική εγκατάσταση,και αποθηκεύει και το registry σε Hive που μπορείς να το ανοίξεις με αυτό http://www.mitec.cz/wrr.html

Συν ότι δεν βαρύνεις το πραγματικό σου σύστημα με άσκοπες εγκαταστάσεις. 

Η ελεύθερη έκδοση του sandboxie σε περιορίζει σε ένα μόνο sandbox και αρχίζει να βάζει nag(5sec) μετά από 30 μέρες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...