Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Θέλω να κάνώ φορματ το λάπτοπ μου.έχει τα εργοστασικά windows 7 στης ιδιότητες του υπολογιστή εμφανίζει ένα αριθμό-κωδικό των windows,επιδή δέν έχω κάποιο cd ή κάποιο αυτοκόλητο που να γράφει το cd key άν κάνω φορμάτ το ίδιο λάπτοπ με μία ίδια έκδωση windows μπορώ να βάλω αυτό το κωδικό στα windows που θα βάλω η πρέπει να τον ξανα αγωράσω??

Δημοσ.

Πως εχεις αυθεντικα windows χωρις να εχεις στικερ απο κατω;

Στα xp, vista, 7 ολα ειχαν απο κατω στικερ με τον αριθμο προιοντος.

Αν δεν του εχεις κανει ποτέ φορματ, θα εχεις το recovery partition άρα θα του κανεις επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και τελειωσες.

Δεν μπορεις να βαλεις οποιαδηποτε εκδοση windows θες. Ο κωδικος που (λογικα) εχεις ειναι για μια εκδοση πχ. 7 home premium/ 7 pro κλπ.

Δημοσ.

Βασικά τώρα που το λές δέν έψαξα απο κάτω..Το λάπτοπ είναι ενώς φίλου,θα το δώ το απόγευμα.

recovery partithion δέν ξέρω άν αν έχει.Πώς μπορώ να το δώ?

Στο bios που μπήκα δέν είδα κάτι.

Το λάπτοπ είναι fujitsu lifetime

Δημοσ.

Παιδιά βρήκα το κλειδί απο ένα πρόγραμμα έκανα φορμάτ όλα κομπλέ..αλλά γιατί τώρα μου λέει οτι η άδεια τών windows λείγει σε 3 μέρες????

Δημοσ.

Έβαλες τον κωδικό κατά την εγκατάσταση δηλαδή και παρ' όλα αυτά σου εμφανίζει ότι λήγουν τα windows;;

Αν ναι, κάτι μου λέει ότι το λειτουργικό είναι πειρατικό...

Δημοσ.

Τότε κάνε επανενεργοποίηση (μέσω τηλεφώνου ας πούμε).

Αν δεν πιάσει αυτό, πιθανόν να μην σου έδωσε το σωστό κλειδί το πρόγραμμα που δοκίμασες.

Δοκίμασε άλλο συμβουλευόμενος το καρφιτσωμένο topic για την αναζήτηση κλειδιού που έχουμε σ'αυτό το forum.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...