d4mage Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Θέλω να ανοίξω δικό μου site για τη διαφήμιση της επιχείρησης μου σε gr ή com ή και τα δύο, τέλος πάντων... Πόσο θα μου βγει το κόστος συνδρομής στο @ και που πρέπει να απευθυνθώ για το σχεδιασμό της σελίδας; Έφτιαξα ένα blogspot και μπορώ να πω πως είχε επιτυχία, θα ήθελα όμως κάτι περισσότερο οργανωμένο! Πόσο θα μου κόστιζε το εργατικό για μια σχεδίαση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
cyclo Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 είναι σαν να λες ότι θέλεις να αγοράσεις ένα αμάξι... αλλά δεν ξέρεις τι αμάξι και θέλεις να γνωρίζεις το κόστος. είναι λογικό και επόμενο ότι αν πάρεις fiat και αν πάρεις bmw οι τιμές θα είναι διαφορετικές. Ναι έχουν και τα 2 πόρτες, τζάμια και 4 ρόδες αλλά οι τιμές γενικά δεν υπάρχει generic τιμοκατάλογος. ιδιαίτερα στο γραφιστικό σχεδιασμό που λαμβάνει μέρος και το καλλιτεχνικό κομμάτι. Σε γενικές γραμμές μία φθηνή σχεδίαση μπορείς να βρεις από 50€ ανά μακέτα και ταβάνι δεν υπάρχει. 1
d4mage Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Μια απλή σελίδα διαφήμισης θέλω να ανοίξω με μετρικές φωτογραφίες, χάρτη,πληροφορίες κ.λ.π, διαφήμιση όχι φόρουμ!Παρόλα αυτά δεν αναφέρθηκες στο κόστος συνδρομής ή στο που πρέπει να απευθυνθώ για την ενεργοποίηση + της ιστοσελίδας. Το ότι ο κάθε σχεδιασμός έχει τις οικονομικές διαφορές του το γνωρίζω, δεν ήταν αυτή η ερώτηση .
geomagas Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Μια χαρά σου τα είπε, και χωρίς ειρωνεία (τουλάχιστον όχι υπέρ το δέον για τον τρόπο που ρωτάς). Εσύ αντίθετα, αυτό που κάνεις στην απάντησή σου λέγεται αυθάδεια. Και μάλιστα απέναντι σε κάποιον που έκανε τον κόπο να ασχοληθεί μαζί σου για να σε βοηθήσει. Στο κάτω κάτω δεν στο χρωστούσε κιόλας. Εσύ δηλαδη θεωρείς ότι στο αρχικό σου post έδωσες όλη την πληροφορία που χρειάζεται κανείς για να σου κοστολογήσει μια τέτοια δουλειά; Ακόμα και στο δεύτερο, αυτά που λες είναι τόσο αόριστα που συνεχίζει να ισχύει αυτό που σου είπαν. Κι αν θέλεις "το κόστος συνδρομής στο @" γιατί δεν ρωτάς το@; 1
d4mage Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Μια χαρά σου τα είπε, και χωρίς ειρωνεία (τουλάχιστον όχι υπέρ το δέον για τον τρόπο που ρωτάς). Εσύ αντίθετα, αυτό που κάνεις στην απάντησή σου λέγεται αυθάδεια. Και μάλιστα απέναντι σε κάποιον που έκανε τον κόπο να ασχοληθεί μαζί σου για να σε βοηθήσει. Στο κάτω κάτω δεν στο χρωστούσε κιόλας. Εσύ δηλαδη θεωρείς ότι στο αρχικό σου post έδωσες όλη την πληροφορία που χρειάζεται κανείς για να σου κοστολογήσει μια τέτοια δουλειά; Ακόμα και στο δεύτερο, αυτά που λες είναι τόσο αόριστα που συνεχίζει να ισχύει αυτό που σου είπαν. Κι αν θέλεις "το κόστος συνδρομής στο @" γιατί δεν ρωτάς το@; Μια ερώτηση είπα να κάνω σε περίπτωση που γνωρίζει κάποιος κάτι... στην τελική πήρα απάντηση σε πμ από μέλος για το κόστος της ετήσιας συνδρομής σε gr,com και μου πρότεινε συνεργασία για το σχεδιασμό. Είπα εγώ πως μου χρωστάει κανείς απάντηση; Σχετικά με το κόστος, ναι, έπρεπε να το εξηγήσω καλύτερα απλά δεν υπολόγισα εκείνη τη στιγμή την έκταση της σελίδας και ουσιαστικά έκανα μια σύγκριση στο μυαλό μου με αυτή που έχω τώρα στο blogspot.
poulinos Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 σβηστηκαν ολα τα off topic και διορθωθηκαν διαφορα Posts..
aposporis Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Για κατωχύρωση ονόματος υπολόγισε ~10 ευρώ το έτος + ΦΠΑ ανά όνομα. Για χωρό μιας και δε θες πολλά μπορείς να εκμεταλλευτείς τα 100-200mb που δίνει δωρεάν ο εκάστοτε domain provider. Συνήθως σου δίνουν και ένα mail λογαριασμό. Καλό για κάτι της μορφής [email protected]. Μόνο που με το δωρεάν χώρο δεν έχεις sql αλλά μπορείς να χεησιμοποιήσεις το get-simple αντί για το wordpress ή να φτιάξεις τη σελίδα από το μηδέν οπότε δε χρειάζεσαι CMS. Αν το δώσεις σε κάποιον να στο φτιάξει ανάλογα την εμπειρία του και το πόσο υλικό θα του έχεις έτοιμο μπορει να ξεκινήσει από 50 ευρώ (βλέπε φοιτητής) και να πας μέχρι τα 400 +ΦΠΑ (επαγγελματίας - τιμολόγιο). 1
fatmike Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Domain 30€/2 χρόνια/domain Server(χώρος, βάση δεδομένων, mails) 100€/2 χρόνια Κάποια προκάτ λύση -> 450€+ ή Εικόνα επιχείρησης και development εφαρμογής -> 1000€+
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα