Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα!

Φτιάχνω μία αναβάθμιση για τον υπολογιστή μου και θα ήθελα τη γνώμη σας

case: AEROCOOL V3X ADVANCE MIDI TOWER BLACK EDITION   

cpu:   AMD FX-6300 3.5GHZ 6-CORE BOX                                                               

m/b:   GIGABYTE GA-78LMT-USB3 RETAIL

ram:   KINGSTON HX313C9FB/4 4GB DDR3 1333MHZ HYPERX FURY

psu:   THERMALTAKE SPS-530MPCBEU SMART SE SERIES 530W CM 87+

Σύνολο περίπου 320€

Δεν προορίζεται για παιχνιδομηχανή, παρά μόνο για δουλειές net, office και βίντεο editing, οπότε θέλω ενσωματωμένη κάρτα γραφικών.

Θα μπορούσα να πάω σε καλύτερη m/b (για καλύτερη ram) αλλά με την απολύτως οικονομικότερη κάρτα γραφικών.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Τι ειδους video rendering;Επισης βαλε 2χ2 ραμ dual channel προσφερει 10-15% παραπανω performance.

το premier και όλα τα προγράμματα της ultra

Δεν θέλω να βάλω 2x2gb μήπως βάλω αργότερα 2x4gb αφού η m/b έχει μόνο 2 slot.

Επίσης αργότερα θα ήθελα να βάλω τα win 10, μήπως υπάρχει πρόβλημα με αυτή τη m/b;

Δημοσ.

Στο λινκ εχει 4 slots παντως.Με 25€ παραπανω παιρνεις τον 8320,που εχει μεγαλη διαφορα.Gpu δεν θα βαλεις καποτε;γιατι τα renderings θα ειναι λιγο αργα χωρις

Δημοσ.

Στο λινκ εχει 4 slots παντως.Με 25€ παραπανω παιρνεις τον 8320,που εχει μεγαλη διαφορα.Gpu δεν θα βαλεις καποτε;γιατι τα renderings θα ειναι λιγο αργα χωρις

ουπς, έχεις δίκιο my bad, οπότε ποια ram προτείνεις,

ο λόγος που σκέφτηκα να φτάσω ώς τη fx6300 είναι για την χαμηλή της κατανάλωση 95w έναντι των 125w του 8320 (και του οικονομικού)

Για gpu δεν θα μπορώ να βάλω σ'αυτήν κάποια οικονομική αργότερα;

Δημοσ.

Φυσικα και μπορεις.Οταν με το καλο, να προτιμησεις μια με cuda cores γιατι βοηθανε σε video ediring-rendering και 3d modeling.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ο λόγος που σκέφτηκα να φτάσω ώς τη fx6300 είναι για την χαμηλή της κατανάλωση 95w έναντι των 125w του 8320 (και του οικονομικού)

Για gpu δεν θα μπορώ να βάλω σ'αυτήν κάποια οικονομική αργότερα;

η σκεψη σου ειναι εντελως λαθος, γιατι τα 95-125W αναφερονται στο TDP και ΟΧΙ στην καταναλωση....!!!!!  

στην θεση σου, θα σκεφτομουν πολυ σοβαρα την 1150 πλατφορμα, ακομα κι αν βγει λιγο πιο ακριβα, γιατι εχει κατι (QuickSync) που μπορει να σε βοηθησει καλυτερα στο Video rendering...!!!

μια συνθεση με 6300 

post-121902-0-18310000-1428342639_thumb.jpg

ωπα, εβαλα 8gb RAM, χωρις γραφικα...!!  βαλε 4GB RAM και καρτα http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=23372&cat=5&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined

και μια με INTEL 

post-121902-0-31395700-1428344040_thumb.jpg

Επεξ/σία από cabdik
Δημοσ.

η σκεψη σου ειναι εντελως λαθος, γιατι τα 95-125W αναφερονται στο TDP και ΟΧΙ στην καταναλωση....!!!!!  

στην θεση σου, θα σκεφτομουν πολυ σοβαρα την 1150 πλατφορμα, ακομα κι αν βγει λιγο πιο ακριβα, γιατι εχει κατι (QuickSync) που μπορει να σε βοηθησει καλυτερα στο Video rendering...!!!

Δηλαδή; θα μπορούσες να μου προτείνεις κάτι;

Παρε οποιο kit θες απο γνωστη μαρκα οπως corsair gskill κλπ.(προτιμησε cl9 και 1600+mhz)

Μα η mb που έχω επιλέξει παίρνει μνήμες ως τα 1333mhz (τουλάχιστον έτσι νομίζω)

Δημοσ.

Ευχαριστώ cabdik για τις προτάσεις σου! Θα τις μελετήσω.

Μια πρώτη ερώτηση: γιατί προτιμάς την ashrock έναντι της gigabyte που έχεις στην υπογραφή σου ή της asus;

Δημοσ.

δεν "προτιμω"  καμια..!   μην κοιτας τωρα τι εχω. πριν απο αυτες, ειχα και ASRock και ASUS που περασαν απο τα συστηματα μου. δεν ειχα παραπονο απο καμια..! 

παντα κοιταζω αν με καλυπτουν, σε δυνατοτητες, για το συστημα που προοριζονται.  και επειτα, σε τι τιμη προσφερουν αυτες τις δυνατοτητες...!!  

εγγυηση πλεον εχουν ολες 3 χρονια.  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...