elenit24 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Με μια μικρή ματιά κατέληξα σε αυτά τα ηχεία για τον υπολογιστή μου επειδή τα παλιά το βγάλαν το ζουμί τουςhttp://www.public.gr/product/sound-and-vision/hxeia/ixeia-2-1/iheia-21-logitech-z523-mayro/prod495709/είναι καλά? αν τα έχει κάποιος ας πει την γνώμη τουεπίσης διάβασα σε κρητικές οτι το subwoofer κοιτάει στο πάτωμα,είναι πρόβλημα αυτό για τους απο κάτω?θα ακούγεται σωστά το μπάσο όταν κοιτάει στο πάτωμα?Η χρήση που θα τους κάνω είναι μόνο για τραγούδια μέσω κινητού/υπολογιστή.Αν υπάρχει κάτι καλύτερο μέχρι αυτά τα λεφτά (60€) είμαι πρόθυμη να ακούσω την γνώμη σας . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NotebookFreak Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Αυτα εχω κ γω...μια χαρα ειναι !μονο που μου ψιλοκολαει ο διακοπτης volume οταν το γυρναω...τιποτα αλλο..τα εχω 2 χρονια κ τα ειχε προσφορα στα media... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elenit24 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 ψιλοκολλάει? τι εννοείς? και στο εμφάνισε τώρα μετα απο δυο χρόνια χρήσης ή απο την αρχή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NotebookFreak Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Απο την αρχη το ειχε αλλα δεν ασχοληθηκα...ειναι καπως βαρυ οταν φθανει στην μεση αλλα γυρναει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elenit24 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 α εντάξει μικρό το κακο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elenit24 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 τελικά αγόρασα τα συγκεκριμένα ηχεία...απογοητεύτηκα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ! θέλω να ρωτήσω ποιο χαρακτηριστικό κάνει καλό ένα ηχείο..τα παλιά μου ηχεία παίζαν πολύ καλύτερα απο αυτά τωρα..στο τέρμα χάνεται ο ήχος στο μπάσο του, και δεν έχει καθόλου καλά πρίμα! Site: αυτά είναι τα παλιά μου.Την βοήθεια σας θα ήθελα έχω πάθει φρίκη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα