Μάκης123 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Καλημέρα και καλή εβδομάδα στη παρέα, Έχω ένα pc που αποτελείται από τα εξής: intel pentium 4 ( 3.00 GHz) 250 gb HDD 1.50 gb RAM 256 mb vga mobo abit Το θέμα ποιο είναι ότι πριν λίγο καιρό έβρισκε κανονικά δίκτυο(ενσύρματη σύνδεση), ένω μέτα που πήγα να το συνδέσω πάλι κάτω δεξιά που είναι οι 2 οθόνες μια έβρισκε μια το έχανε. Να σημειώσω ότι το καλώδιο δεν είναι εργοστασίου αλλά μου το κόψανε εκείνη την ώρα και το κολλήσανε. Μήπως φταίει το καλώδιο ή τα έχει παίξει η μητρική? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Μάκης123 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Έχω δοκιμάσει και άλλο καλώδιο και δεν έγινε τίποτα. Πάλι τα ίδια έκανε.
Λύση PEPES2 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Λύση Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Μπορει να τα εχει παιξει η μητρικη αλλα ενημερωσε και μια τους drivers της καρτας δικτυου σου.
poulinos Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 το καλωδιο ελπιζω να ειναι σωστα τα χρωματα.το λεω μηπως τα εφτιαξε και τα 2 το ιδιο ατομο και εεκανε λαθος τα χρωματα.
Μάκης123 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Κάτι τέτοιο φαντάζομαι κι εγώ. Αλλά επειδή δοκίμασα και εργοστασιακό το ίδιο έκανε.Θα ξαναδοκιμάσω πάλι. Θα κοιταξω τι παίζει με τους drivers μήπως επανέλθει.
poulinos Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 δοκιμασε με κανα λαπτοπ αν μπορεις για να σιγουρευτεις αν το καλωδιο ειναι οκ και δεν εχει παθει καμια ζημια αν και 2 καλωδια δυσκολο.εκτος αν φταινε οι drivers ή αν η καρτα εχει αρχισει να κανει νερα η αν τα windows εχουν προβλημα.επισης μην σε κοβει κανα firewall αν και εκει λογικα δεν θα ειχες καθολου παρα μια να εχεις και μια να μην εχεις.
mitsus Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δεν αναφέρεις αν έχεις και άλλο pc/laptop με καλώδιο. Μπορεί να φταίει και το ρούτερ. Πάντως και η κάρτα δικτύου να την άκουσε, βάλε μια άλλη σε μία pci θύρα. Φτηνές είναι 5-8euro.
Μάκης123 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Καλημέρα στη παρέα, Έχω κι άλλο pc με καλώδιο δουλεύει μια χαρά. Poulinos δεν έχω firewall. Τους drivers τους εχω δοκιμάσει. Θα δοκιμάσω κι αυτό που είπε ο mitsus μπας και γίνει τίποτα. Και θα σας πω. Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια.
poulinos Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 πριν παρεις καρτα δοκιμασε κανα live cd ειτε windows ειτε Linux να δεις μηπως φταιει καμια εγκατασταση των windows 1
Μάκης123 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Καλημέρα στη παρέα, Πέρασα τους drivers πάλι και δούλεψε κανονικά. Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα