NikosKallithea Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Θελω να ενα τηλεφωνακι με Cyanogen το οποιο να εχει απο 5 ή 5,5 ιντζες οθονη, 2ram, 8πυρινο,HD και οπωσδηποτε δεκτη ραδιαφωνου και οχι πανω απο 300 ευρω Ευχαριστω
maddoctor Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Εδώ θα βρεις μία λίστα με κινητά που υποστηρίζουν Cyanogen -> http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_devices_supported_by_CyanogenMod Βρες ποιο σου κάνει και πάρτο....
Thrylos7 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 αλλο ομως να "υποστηριζει" και αλλο να εχει απο τη μανα του cyanogen, γιατι με το να την περασεις μετα ισως χασεις features (η καμερα πχ παντα εχει θεματα στην καλυτερη περιπτωση μονο με την ποιοτητα της) Βεβαια εκτος απο το OpO δε ξερω και καποιο αλλο που να βγηκε με cyanogen εξαρχης...αλλα δεν ειμαι γνωστης της Κινας οποτε μπορει να υπαρχουν...
NikosKallithea Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Ναι αυτο κατάλαβα και εγω, οτι η λιστα αυτη ειναι για ποια τηλέφωνα ειναι συμβατή Είναι και το OnePlus αλλα πέραν αυτού δεν εχω άποψη για αλλά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα