Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα!

Προσπαθούσα χθες να περάσω τους drivers της κάρτας γραφικών (Ati Radeon HD 4870) σε Win 8.1) αλλά όταν έκανε επανεκκίνηση για να τελειώσει την εγκατάσταση μου πέταγε μπλε οθόνη πριν μπει στα Windows.

Δηλαδή, φόρτωνε τα Windows (έβλεπες το παράθυρο που κάνει loading) και μετά πριν μπει, πέταγε BSOD.

Οι drivers είναι κάποιοι legacy απ'το site της ATI για τη συγκεκριμένη κάρτα. 

Ξέρετε τι μπορεί να φταίει;

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος , η κάρτα σου δεν υποστηρίζει επίσημα windows 8.1 , σωστά ?

Τώρα θα σε γελάσω. Δεν είχα ιδέα ότι οι κάρτες γραφικών υποστηρίζουν συγκεκριμένα OS  :whistle:

Δημοσ.

Τώρα θα σε γελάσω. Δεν είχα ιδέα ότι οι κάρτες γραφικών υποστηρίζουν συγκεκριμένα OS  :whistle:

Ο legacy driver που πρέπει να χρησιμοποιήσεις για την κάρτα σου λέει windows vista , 7 και 8 αλλά όχι 8.1, σε αντίθεση με την σειρά 5xxx και πάνω . Ότι λέει εκεί σου λέω και εγώ.

Δοκίμασες και τον 13.1 και τον 13.4 beta ?

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος , η κάρτα σου δεν υποστηρίζει επίσημα windows 8.1 , σωστά ?

Αυτο που λεει ο φιλος ειναι.Δεν υπαρχει επισημη υποστηριξη για αυτην την καρτα ειναι πολυ παλια πλεον κλεινει 6 χρονια. Καλυτερα Windows 7.

Δημοσ.

Ο legacy driver που πρέπει να χρησιμοποιήσεις για την κάρτα σου λέει windows vista , 7 και 8 αλλά όχι 8.1, σε αντίθεση με την σειρά 5xxx και πάνω . Ότι λέει εκεί σου λέω και εγώ.

Δοκίμασες και τον 13.1 και τον 13.4 beta ?

Τον beta δεν τον δοκίμασα. Έψαξα γενικότερα στο νετ και είδα ότι όντως υπάρχει πρόβλημα. Υπάρχουν κάποιες λύσεις τις οποίες θα δοκιμάσω. Ελπίζω να δουλέψουν.

Αυτο που λεει ο φιλος ειναι.Δεν υπαρχει επισημη υποστηριξη για αυτην την καρτα ειναι πολυ παλια πλεον κλεινει 6 χρονια. Καλυτερα Windows 7.

Στα windows7 είμαι τώρα και αγόρασα τα 8.1 πιο πολύ για να τα δω αλλά και να συνδέσω το WP μου με το desktop. Ελπίζω να βρω άκρη με τις λύσεις που βρήκα.

Δημοσ.

Χρησιμοποιησε αυτούς , δουλεύουνε κανονικά. Για να εγκατασταθούν πρέπει να μπεις στα windows με disable driver signature enforcement , αλλιώς θα νομίζεις οτι τους εγκατέστησες και δεν θα έχουν μπει

Δημοσ.

εχω και εγω την ιδια καρτα και εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα απο οσα αναφερθηκαν(manual instalation απο devixe manager,12.1 drivers,13.1 drivers)αλλα εχω συνεχεια θεματα με τα 8.1..Αλλοτε freezarei η οθονη,αλλοτε δεν ποσταρει το συστημα ,bluescreens και διαφορα αλλα.. :(

Δημοσ.

εχω και εγω την ιδια καρτα και εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα απο οσα αναφερθηκαν(manual instalation απο devixe manager,12.1 drivers,13.1 drivers)αλλα εχω συνεχεια θεματα με τα 8.1..Αλλοτε freezarei η οθονη,αλλοτε δεν ποσταρει το συστημα ,bluescreens και διαφορα αλλα.. :(

Α, ωραία... Σε μένα θα δείξει. Χθες το έκανα να δουλέψει. Σήμερα θα παίξω κανά παιχνίδι να δω τι θα κάνει.

Κουράγιο :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...