IceFrog Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Σε πνίγει το δίκιο.Φτάσαμε και τρεις σελίδες για να προτείνεις κάτι βέβαια,και όχι απλά να κρίνεις,χωρίς να είσαι και σωστός σε όλα. Μην μιλήσεις για ειρωνία,γιατί είναι απλή διαπίστωση. At looproll Eγώ παίζω skyrim με 4350,με generic οδηγό. Μάλλον για κάτι κάνει ακόμα η 4870,πόσο μάλλον δύο από αυτές. At biftekis O δρόμος του νίντζα είναι στρωμένος με γιαούρτι,και του crossfire με πόνο και ρεύμα. Όπως είπα και στο πρώτο ποστ,τρέξε το c/f στο amd,έστω και μόνο για την εμπειρία ρε παιδί μου,ψάξε για καμμιά μητρική με 2 pcie,και άμα δε βρεις,σπρώξε τα περιττά και έλα να σου φτιάξουμε συστηματάκι. Εχεις πολυ πλακα. Την αποψη-προταση μου την εξεφρασα στο δευτερο ποστ του θεματος.
looproll Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Mήπως τρολάρεις??? Γραφεις οτι να ναι ναι συμβούλεψε τον τον άνθρωπο να κάνει crossfire με generic οδηγό :cry: Και εγώ στο εξοχικό παίζω nfs underground 2 me 6600GT θες να στην πουλήσω? Καλά το υπόλοιπο πόστ ΟΤΙ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ ναι συμβούλεψε τον να κάνει x-fire 4870, ή μηπως καλύτερα με μονοπύρηνο athlon 64 3200+ και hd 2900 έκει να δείς ρεύμα που θα κάψει
Whitefanged Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Το ξεχείλωμα του ξεχειλώματος. Α) Αφού δοκιμάσει το cf στον amd και του κάνει, Β) ψάχνει και βρίσκει ένα 775. Γ) Αν δεν βρεί παίρνει ένα φτηνό am3+, Δ) γιατί οι 4870 δεν πουλιούνται/αξίζουν κάτι ιδιαίτερο σε χρήματα άρα σπρώχνει την άλλη αρχαιολογία τον q9550 + m/b + ram και τροφοδοτεί την αναβάθμισή του έτσι. 1
sfk9039 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Εγώ θα κράταγα τον q. Θα πούλαγα όλα τα παλιά και θα έπαιρνα μια καλή κάρτα γραφικών. Από 5850/ gtx 460 (50 με 60 ευρώ) και πάνω τα παίζεις όλα με ικανοποιητικό οπτικό αποτέλεσμα. Έχω μια παλιά 5850 σαν εφεδρική και μπορώ να σου πω πως συνεχίζει να με εκπλήσσει ευχάριστα.
adtakhs Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Καλημέρα!!! Έχω το εξής σύστημα: Case: ΝΖΧΤ TEMPEST Air Flow King * PSU : Thermaltake Toughpower 700W * Motherboard : Gigabyte EP43-DS3L * CPU : Intel Core 2 Quad Q9550 @ 2.83GHz * RAM : 2x2GB DDR2 800 MHz 5-5-5-18 * GPU :Ati Radeon HD 4870 1GB * Monitor/Resolution : LG Flatron L207WT 21" * ΟS :Windows 7 64bit Μπορώ να μεταφερθώ στο εξής σύστημα, ως αντικατάσταση του δικού μου: Case: ΝΖΧΤ κάτι Air Flow King * PSU : Thermaltake 700W * Motherboard : AsRock ALiveXFire-eSata2 R3.0 * CPU : AMD Phenom X 8650 @ 2.3GHz * RAM : 2x2GB DDR2 800 MHz 5-5-5-18 * GPU :Crossfire 2x Ati Radeon HD 4870 1GB * Monitor/Resolution : LG Flatron L207WT 21" * ΟS :Windows 7 64bit Να σημειώσω ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα με το υπάρχον σύστημα. Τώρα, καθαρά για gaming, εσείς ποιό απ'τα δύο θα προτιμούσατε; Ευχαριστώ Αν η ASROCK ALIVE X-FIRE-ESATA 2 R3.0 υποστήριζε PHENOM II X6 προσωπικά θα επέλεγα την μετάβαση στο δεύτερο ! Ο PHENOM X3 8350 δεν είναι τίποτα το σοβαρό, μιας και έχει τον διορθωμένο πυρήνα AGENA B3 και τίποτα παραπάνω, αλλά θα ήθελα πολύ να φύγω από πλατφόρμα με FSB ..... και να πάω σε σύγχρονη σχεδίαση που προσφέρει η AM2+/AM3 μητρική της ASROCK . Ψάξε αν υποστηρίζει κάποιον PHENOM II X6 και αν το κάνει προχώρα σε αλλαγη συστήματος και αναβάθμιση σε X6 ! Επίσης κοίταξε μήπως μπορέσεις να σπρώξεις σε καλή τιμή α) Το σύστημα με τον Q9550 β) Τον PHENOM 8350 γ) Όλες τις κάρτες γραφικών ... Και να βάλεις επάνω Μεταχειρισμένο PHENOM II X4 955BE ή PHENOM II X4 965BE ο οποίος μπαίνει και σε AM3+ μητρικές, οπότε εξασφαλίζεις υποστήριξη σε βάθος χρόνου σε ανταλλακτικά, είναι σύγχρονης σχεδίασης με IMC, HT3.0. Τους υποστηρίζει αυτούς η asrock επίσημα. Και αγοράζεις μεταχειρισμένη μια RADEON 6950 ξεκλείδωτη σε 6970 2GB DDR5 ! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Με τα παραπάνω έχεις το μέγιστο δυνατό σύστημα σαν μείξη από τα δυο παραπάνω. Περίπτωση 3η ! Πουλάς και τα δυο συστήματα και αγοράζεις τον πολύ αξιότιμο AMD ATHLON X4 860K (80€) https://www.skroutz.gr/s/5631410/AMD-Athlon-X4-860K-Box.html?keyphrase=amd+athlon+860k σε μια FM2+ μητρική με SATA III / USB III (60€) https://www.skroutz.gr/s/5887879/Asrock-FM2A68M-DG3.html https://www.skroutz.gr/s/5603895/Asrock-FM2A88M-Pro3.html ένα πακετάκι μνήμες DDR3 4GB ή περισσότερο (30€) https://www.skroutz.gr/s/3776330/Crucial-4GB-DDR3-1600MHz-CT51264BA160BJ.html και όποια κάρτα γραφικών βρεις σε ευκαιρία και είσαι κομπλέ ! Mε τον τρόπο αυτό έχεις εγγυήσεις, επεκτασιμότητα και σύγχρονο σύστημα που μπορεί να καλύψει οποιαδήποτε μέση χρήση.
sfk9039 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Το θέμα τις εγγύησης είναι σημαντικό. Ναι, θα σου πρότεινα να πάρεις μια καινούργια μητρική με επεξεργαστή. ΑΛΛΆ οι τιμές αυτή την στιγμή έχουν ανέβει στα ύψη. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πουλήσεις όλα τα παλιά και να πάρεις μια κάρτα γραφικών. Σε δεύτερο χρόνο που θα πέσουν οι τιμές μπορείς να κοιτάξεις για επεξεργαστή+μητρική+μνήμες. Επίσης οι DDR4 είναι προ των πυλών, δεν αξίζει να πουλήσεις έναν cpu όπως τον 9550 (που θα κάνει καλή δουλειά προς το παρόν) και να πάρεις πράγματα που του χρόνου θα έχουν παλιά χαρακτηριστικά. Δηλαδή, φαντάσου οι μνήμες σου να έκαναν σε ένα καινούργιο σύστημα, είναι ddr2 και δεν κάνουν όμως. Κράτα τα, μάζεψε λεφτά και πάρε κάτι σε λίγους μήνες, όχι τώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα