Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντί να αγοράσεις μητρική,πούλα της 2  HD 4870 (ή είναι τρις; ) και πάρε καμιά vga της προκοπής βάζοντας ίσως και μερικά λεφτά ακόμα(ή πουλώντας και άλλα πράγματα) ,μια καλή vga μπορεί να την βάλεις και σε επόμενο σύστημα και γενικά έχει λιγότερα προβλήματα από το xfire ,τροφοδοσία,θερμοκρασίες, κακά profiles, κτλ. 

Σε αυτό έχεις ένα point. Έψαχνα χθες για την Radeon R7 260X 2GB ή Nvidia GTX 750 Ti αλλά δεν έβρισκα κάτι που να έρχεται κοντά στο κόστος των 2x Ati Radeon HD 4870.

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υποκειμενικό τελείως. Να δώσει 180 για μια μέτρια κάρτα με παλιά πλατφόρμα

ή να δώσει 180 για μέτρια πλατφόρμα με παλιές gpu.

Μιας και έθεσε το θέμα του cf θεώρησα ότι είχε προκρίνει ήδη τη λύση να κρατήσει τις gpu.

Δημοσ.

Υποκειμενικό τελείως. Να δώσει 180 για μια μέτρια κάρτα με παλιά πλατφόρμα

ή να δώσει 180 για μέτρια πλατφόρμα με παλιές gpu.

Μιας και έθεσε το θέμα του cf θεώρησα ότι είχε προκρίνει ήδη τη λύση να κρατήσει τις gpu.

Αυτο ειναι το μετριο? Νομιζω οτι ειναι το χειροτερο που μπορεις να παρεις

Δημοσ.

Αυτο ειναι το μετριο? Νομιζω οτι ειναι το χειροτερο οτι μπορεις να παρεις

Έχεις να προτείνεις κάτι καλύτερο στα 180 δεδομένου του cf?

Δημοσ.

Σε αυτό το λινκ δείχνει οτι ο χ3 phenom είναι ποίο αργος στα στοκ ρολόγια του απο τον kentsfield ακόμη φαντάσου πόσο ακόμη απο τον yorkfield που έχεις http://www.techspot.com/review/95-amd-phenom-x3-performance/page5.html

Δηλαδή κάνεις υποβάθμιση σαφέστατα. Στην περίπτωση που βρίσκεσαι έχωντας ενα τόσο δυνατό cpu το κρατάς και εαν θες βρές ενα καλύτερο mobo μτχ με περισσότερες δυνατότητες απο εκεί και πέρα εγώ είχα yorkfield και έπαιζε στα 4,0 για πλάκα σταθερότατα.

Με τις κάρτεσ γραφικών, θα είμαι απόλυτός. Σε αντίθεση με τον επεξεργαστή που έχεις η hd 4870 είναι καλή για το μουσείο δεν κάνει για τίποτε πλέον εκτός αν θέλεις 720p και παιχνίδια 5ετίας, Σε xfire αποδίδει ΑΛΛΑ υστερεί δραματικά σε σχέση με μια π.χ. 7870 και το ρεύμα που καταπίνει θα στείλει το τροφοδοτικό μια ωρα αρχείτερα, ναι είχα 4870χ2 που ήθελε ενα υποσταθμό της ΔΕΗ, ΕΠΙΣΗΣ η AMD δεν υποστηρίζει πλέον την σειρά 4χχχ se drivers ¨οπότε εαν βάλεις ενα καινούριο game ή win 10 τί θα κάνεις θα βολευτείς με ενα generic οδηγό για να βλέπεις απλά εικόνα????, Βρες μτχ μια 5870 αν δεν βγαίνεις οικονομικά είναι περίπου σε απόδοση όσο οι δύο 4870 και κρατα την μητρική που έχεις, Και θα στο γράψω πάλι η 4870 είναι τόσο παλιά που πλέον είναι πρακτικά άχρηστη εφ όσον δεν υποστηρίζεται και ούτε φυσικά πωλείται αν θες να είσαι σωστός, δεν μιλάω φυσικά να κοροιδέψουμε κάποιον που δεν γνωρίζει.....

Δημοσ.

Σε αυτό το λινκ δείχνει οτι ο χ3 phenom είναι ποίο αργος στα στοκ ρολόγια του απο τον kentsfield ακόμη φαντάσου πόσο ακόμη απο τον yorkfield που έχεις http://www.techspot.com/review/95-amd-phenom-x3-performance/page5.html

Δηλαδή κάνεις υποβάθμιση σαφέστατα. Στην περίπτωση που βρίσκεσαι έχωντας ενα τόσο δυνατό cpu το κρατάς και εαν θες βρές ενα καλύτερο mobo μτχ με περισσότερες δυνατότητες απο εκεί και πέρα εγώ είχα yorkfield και έπαιζε στα 4,0 για πλάκα σταθερότατα.

Με τις κάρτεσ γραφικών, θα είμαι απόλυτός. Σε αντίθεση με τον επεξεργαστή που έχεις η hd 4870 είναι καλή για το μουσείο δεν κάνει για τίποτε πλέον εκτός αν θέλεις 720p και παιχνίδια 5ετίας, Σε xfire αποδίδει ΑΛΛΑ υστερεί δραματικά σε σχέση με μια π.χ. 7870 και το ρεύμα που καταπίνει θα στείλει το τροφοδοτικό μια ωρα αρχείτερα, ναι είχα 4870χ2 που ήθελε ενα υποσταθμό της ΔΕΗ, ΕΠΙΣΗΣ η AMD δεν υποστηρίζει πλέον την σειρά 4χχχ se drivers ¨οπότε εαν βάλεις ενα καινούριο game ή win 10 τί θα κάνεις θα βολευτείς με ενα generic οδηγό για να βλέπεις απλά εικόνα????, Βρες μτχ μια 5870 αν δεν βγαίνεις οικονομικά είναι περίπου σε απόδοση όσο οι δύο 4870 και κρατα την μητρική που έχεις, Και θα στο γράψω πάλι η 4870 είναι τόσο παλιά που πλέον είναι πρακτικά άχρηστη εφ όσον δεν υποστηρίζεται και ούτε φυσικά πωλείται αν θες να είσαι σωστός, δεν μιλάω φυσικά να κοροιδέψουμε κάποιον που δεν γνωρίζει.....

Δεν ηθελα  να το γραψω τοση ωρα, αλλα ειδαν ολοι το τροφοδοτικο οτι ειναι 600w και κατευθειαν ειπαν ναι για cf χωρις να δουν ποιες ειναι οι καρτες. Φτασαμε 3 σελιδες για να το πει καποιος

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ συμφωνώ ότι είναι απαρχαιωμένη σαν κάρτα. Απλά δεν υπάρχει και πολύ ρευστό για κάτι καλύτερο. 

Επίσης, αν είναι να πάρω μια κάρτα γραφικών, που μάλλον αυτό πρέπει να κάνω, λέω να πάω σε κάποια r7 260X ή καλύτερη. Το να δώσω περίπου 30€+πώληση της 4870 για να πάρω περίπου τα ίδια αποτελέσματα, δε νομίζω ότι είναι σώφρον.

Δεν ηθελα  να το γραψω τοση ωρα, αλλα ειδαν ολοι το τροφοδοτικο οτι ειναι 600w και κατευθειαν ειπαν ναι για cf χωρις να δουν ποιες ειναι οι καρτες. Φτασαμε 3 σελιδες για να το πει καποιος

Το τροφοδοτικό είναι 700W, όχι 600. Το μόνο που με κρατούσε πίσω είναι ότι δεν ξέρω πώς θα πάρει τροφοδοσία η 2η κάρτα αφού δεν έχει 2 εξτρα υποδοχές για PCI-E. Ίσως να μην παίρνει απο'κει ρεύμα καν βέβαια, καθώς δεν ξέρω και πολλά για Xfire.

Τελικά καταλήξαμε πώς συμφέρει καλύτερα να πάω σε ΜΙΑ καλύτερη κάρτα γραφικών. (να δω πώς θα δικαιολογήσω τα εξτρα έξοδα στη γυναίκα...  :shifty: )

• Like 1
Δημοσ.

Πουλάς τις δύο 4870 και τσιμπάς μια 7850 από τις αγγελίες. Καλύτερες επιδόσεις με πολύ λιγότερη κατανάλωση ρεύματος (θερμότητα στο κουτι κτλ κτλ)

Δημοσ.

Κάνε λίγο υπομονή και πάρε εργότερα μια vga που μπορείς επίσης η ρ9 260χ είναι πολύ γρήγορη vga σε σχέση με την 4870

Ειχα την 4870χ2 και είχε τρελά θέματα με τους drivers και την υποστήριξη του xfire, και τώρα xfire  εχω me r9 270 και εχουν βελτιωθεί πάρα πολ υτα πράγματα σε σχέση με τότε, φαντάσου οτι το nfs shift 2 η 4870 χ2 σε 1600*1200 έβγαζε 25-32 fps πρακτικά unplayable. ενώ μια 5770 περίπου 40, οπότε καταλαβαίνεις τι γινόταν, φυσικά ήταν θέμα οδηγών, αλλά πλέον δεν βγαίνουν κάν οδηγοί για 4870 και όλη την σειρά, οπότε μην κάνεις το λάθος να κάνεις xfire με αυτό το σεταπ vga

Y.γ. Αυτές τις συμβουλές να πουλήσει τις 4870, σε ποιόν να τις πουλήσει έλεος δηλαδή να πάρει κάποιος 4870, 8 ετών κάρτα χωρίς υποστήριξη σε drivers και να παίζει μην πω τί σοβαρά?? Και τι τιμη θα πωλούνταν 5€ ή μηπως 100 να βρούμε κανένα άνθρωπο που το ψάχνει και μόλις τη ξεφορτωθούμε να βρίζει ότι είναι απατεώνες με τα μτχ.

Δημοσ.

Το σκέφτηκα το fm2+, αλλά ο athlon σε cf θα είναι χειρότερος από τον 4300.

Βέβαια το fm2+ δεν είναι νεκρό socket με όσα θετικά συνεπάγεται αυτό.

Νομίζω ότι δεν υπάρχει ξεκάθαρη επιλογή ανάμεσα στα δύο.

Είναι θέμα προτίμησης, προσωπικά θα πήγαινα στον 4300 για τη συγκεκριμένη

περίπτωση. Εννοείται ότι για setup από την αρχή το fm2+ είναι προτιμότερο.

Δημοσ.

..

Y.γ. Αυτές τις συμβουλές να πουλήσει τις 4870, σε ποιόν να τις πουλήσει έλεος δηλαδή να πάρει κάποιος 4870, 8 ετών κάρτα χωρίς υποστήριξει σε drivers και να παίζει μην πω τί σοβαρά?? Και τι τιμη θα πωλούνταν 5€ ή μηπως 100 να βρούμε κανένα άνθρωπο που το ψάχνει και μόλις τη ξεφορτωθούμε να βρίζει ότι είναι απατεώνες με τα μτχ.

Στις αγγελίες τις δίνουν από 30 έως 50€. Για κάποιο core 2 σύστημα σαν του φίλου μια χαρά θα είναι

Δημοσ.

Αυτό που όλοι το έχετε σίγουρο ότι θα πουλήσει σίγουρα τις 4870 και θα πάρει

και ποσό της προκοπής, εμένα με ξεπερνάει.

Αν βρει κάποιον και δεν είναι θύμα, 20 ευρώ το τμχ κι αν.

Μείον τις βενζίνες/εισητήρια να συναντηθεί 2 φορές, τ' είναι ο κάβουρας τ' είναι το ζουμί του.

• Like 2
Δημοσ.

Σε πνίγει το δίκιο.Φτάσαμε και τρεις σελίδες για να προτείνεις κάτι βέβαια,και όχι απλά να κρίνεις,χωρίς να είσαι και σωστός σε όλα.

Μην μιλήσεις για ειρωνία,γιατί είναι απλή διαπίστωση.

At looproll

Eγώ παίζω skyrim με 4350,με generic οδηγό.

Μάλλον για κάτι κάνει ακόμα η 4870,πόσο μάλλον δύο από αυτές.

At biftekis

O δρόμος του νίντζα είναι στρωμένος με γιαούρτι,και του crossfire με πόνο και ρεύμα.

Όπως είπα και στο πρώτο ποστ,τρέξε το c/f στο amd,έστω και μόνο για την εμπειρία ρε παιδί μου,ψάξε για καμμιά μητρική με 2 pcie,και άμα δε βρεις,σπρώξε τα περιττά και έλα να σου φτιάξουμε συστηματάκι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...