Προς το περιεχόμενο

Coolermaster V8 GTS Cpu Cooler

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκει ειναι το κακο οτι εχω 4 μνημες και ειναι οι kingston hyperx H2O που περνουν νερο.

εχεις μνημες που περνουν νερο και αεροψυξη στο cpu? γενικα πρωτα βαζεις νερο cpu-gpu-μνημες.

Δημοσ.

Δεν ξερω γιατι εθελοτυφλεις πραγματι. Και το κανεις και στα 2 θεματα, παρουσιάζεις ψευτικες τιμες.

Το 80.80 από το pc1 και 3 ευρω μεταφορικα με ΔΩΡΕΑΝ αντικαταβολή κανει 90;

Σπαμαρισμα και προμοσιον εδώ μεσα δεν επιτρεπεται στην περιπτωση που δεν το γνωρίζεις (το λεω για κάθε περιπτωση).

Παρουσιάζει ψεύτικες τιμές ; η τιμή είναι 69.90 euros κι αυτό δεν αλλάζει .Έλεος γιορτές έχουμε αφορμή ψάχνουν κάποιοι να κράξουν μου φαίνεται.

Δημοσ.

Οκέι ευχαριστώ για την πληροφορία.Παρόλα αυτά υπάρχει κάποιο μέρος όπου μπορώ να προβάλω την παραγγελία ΜΕ την προσφορά πριν προχωρήσω στην αποστολή παραγγελίας η όχι?

Δημοσ.

Οκέι ευχαριστώ για την πληροφορία.Παρόλα αυτά υπάρχει κάποιο μέρος όπου μπορώ να προβάλω την παραγγελία ΜΕ την προσφορά πριν προχωρήσω στην αποστολή παραγγελίας η όχι?

Μπορείς είτε να κάνεις τηλεφωνικά την παραγγελία και να πεις τον κωδικό , είτε να γραφτείς στο Newsletter όπου εκεί έρχονται τα email με τις εκάστοτε προσφορές, όταν αυτές είναι προσφορές τουλάχιστον.

Δημοσ.

Η' την κάνεις κανονικά και όταν πας να παραλάβεις λες ότι είναι από το newsletter και την αλλάζουν εκεί 

Η΄ βαζεις το προιον στο καλαθι και κάτω κάτω στο πεδίο Κωδικός Προσφοράς:  Βαζεις OFFER1514 για να το δούνε 

Η' μπες μεσα απο το newsletter και προχώρα από εκεί 

Στα λεφτά αυτά υπάρχουν πολλές επιλογές , δεν θα την έλεγα προσφορά ;)

• Moderators
Δημοσ.

Ναι είμαι υπάλληλος του e-shop με ξεσκέπασες.Ωστόσο είναι ελάχιστα μεταφορικά και βγαίνουν πάνω από 3€ :) Αλλά εντάξει αν είναι να με δικάσεις οκ , έχεις δίκιο...(Ανάθεμα με αν προτιμήσει κάποιος το pc1 με 3 αστεράκια ειδικά οι άπειροι χρήστες)Επόμενη επιλογή Visionstudio και 90+ € .Μια φορά έγραψα στο θέμα των προσφορών και το μετάνιωσα.

1. Ειπα καθαρα πως "το γραφω για καθε περιπτωση", αν εσυ δηλωνεις οτι εισαι υπαλληλος ειναι δικο σου θεμα. 2 φορες να γραφεις λαθος/ψευτικες τιμες σαν χαμηλοτερες του σκρουτζ μεσα σε λιγες ωρες σε 2 θεματα για το ιδιο μαγαζι, δεν νομιζεις οτι ειναι καπως; Θα μπορουσε να ειναι και συμπτωση παρολα αυτα.

2. Μια φορα εγραψες στην ενοτητα λες, ακου λοιπον λιγο καποιον που εχει φαει με σκοπο να βοηθησει και χωρις κανενα ανταλλαγμα, δεκαδες χιλιαδες ωρες εδω μεσα, εχει γραψει πανω απο 7000 χιλιαδες φορες και μπορει να ξερει κατι παραπανω.

3. Σχετικα με τα μπολτ σου στο παραπανω: Γιατι μιλας τοσο ασχημα για το pc1; (εδω φαινεται οτι μας κανεις πλακα οτι εισαι υπαλληλος του μαγαζιου  :P)  pc1.gr = eshop.gr. Αν φοβασαι να αγορασεις απο το pc1.gr, θα επρεπε να φοβασαι να αγορασεις και απο το eshop.gr. Κατι για το οποιο δεν υπαρχει κανενας λογος μπορω να σου πω. Ειδες που κατι παραπανω μπορει να ξερουν και οι αλλοι; ;)

Τελος για να βγαινει σωστη η τιμη ενος προιοντος απο το νιουζλετερ του μαγαζιου πρεπει να κανεις αυτο που γραφω εδω στην παραγραφο "3" ωστε οπως γραφω και εκει, να μην γινονται τα ποστς και το μπερδεμα που βλεπουμε στα μισα ποστς αυτου του θεματος.

• Like 1
Δημοσ.

εχεις μνημες που περνουν νερο και αεροψυξη στο cpu? γενικα πρωτα βαζεις νερο cpu-gpu-μνημες.

Ειπα οτι περνουν νερο οχι οτι εχω βαλει. Λες να εβαζα ψυγεια νερα κλπ χωρις να ειχα βαλει στον επεξεργαστη; :P

• Moderators
Δημοσ.

Ναι είμαι υπάλληλος του e-shop με ξεσκέπασες...

Παρουσιάζει ψεύτικες τιμές ; η τιμή είναι 69.90 euros κι αυτό δεν αλλάζει .Έλεος γιορτές έχουμε αφορμή ψάχνουν κάποιοι να κράξουν μου φαίνεται.

Τωρα μολις παρατηρησα και επιβεβαιωσα οτι δεν σου αρκουσε να απαντησεις με εναν λογαριασμο για να "υπερασπιστεις" τον εαυτο σου...

Ενταξει, τιποτα αλλο, καταλαβαμε...

• Like 1
Δημοσ.

matrixxx ξέρεις καλύτερα από εμάς πόσες φορές έχουν μπει και προωθούν δήθεν προσφορές από το συγκεκριμένο κατάστημα! Μου αρέσει που κάθεσαι και εξηγείς τα αυτονόητα. . Λουκέτο και πάμε παρακάτω!
Ο δεύτερος λογαριασμός δεν είναι ποινή από τους κανονισμούς του φόρουμ;

• Moderators
Δημοσ.

Βεβαίως είναι παραβαση! Εγινε ό,τι ηταν να γινει το ιδιο λεπτο με το ποστ μου. Ο,τι απορια εχεις σχετικα, με πμ μονο.

Το α)αν β)ποιοι και γ) από ποια καταστήματα, προωθουν (ή προωθούσαν) δεν είναι κατι που μπορω να το πω εδώ δημοσια. Δεν μπορω να κανω κανενα σχολιο περι της πρωτης σου φρασης, παρα μονο ότι αυτά είναι δικα σου λογια και όχι δικα μου, δεν μπορω να πω ότι συμφωνω.

Δυστυχως τα αυτονόητα πρεπει αφενος να γραφουμε και γραφω αφετερου σχεδόν μονιμα... Προσφορα υπαρχει παντως, εστω μικρης κλίμακας, δεν ηταν εκει η αντιρρηση μου. Αν δεν υπηρχε θα ειχε κλειδωσει το θεμα με το που το ειδα, όπως εγινε με τον ssd που ανεβασε το ιδιο μελος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...