Προς το περιεχόμενο

Coolermaster V8 GTS Cpu Cooler

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ουτε καν και βαζεις λινκ οπου η ψυκτρα κοστιζει 90 80 € ?!

Επεξ/σία από matrixxx
οχι 90, 80 λεει το σκρουτζ, μονιμα - μιας και δεν το εγραφε κανεις και ηθελε κλικ
Δημοσ.

Ναι???? γιατι μου εφεραν την προηγουμενη V8 την απλη και ειχα προβλημα και ειμαι σε αναζητηση ψυκτρας για τον i7-4790k

Δημοσ.

Από τη φωτογραφία του review βλέπω ότι δεν έχει πρόβλημα για ψηλή μνήμη ακόμα και στο πρώτο slot.

• Like 1
Δημοσ.

Εκει ειναι το κακο οτι εχω 4 μνημες και ειναι οι kingston hyperx H2O που περνουν νερο.

Αν και έχουμε βγει off topic. Οι μνήμες σου έχουν ύψος 4.8 εκατοστά. Στο review χρησιμοποίησαν μία από τις πιο ψηλές μνήμες στην αγορά (corsair dominator gt) με ύψος 5.4 εκατοστά. Οπότε δεν θα έχεις θέμα

Δημοσ.

Ουτε καν και βαζεις λινκ οπου η ψυκτρα κοστιζει 90 80 € ?!

Επεξεργασία από matrixxx, σήμερα, 11:20.

οχι 90, 80 λεει το σκρουτζ, μονιμα - μιας και δεν το εγραφε κανεις και ηθελε κλικ .

80 + ελάχιστα μεταφορικά αντικαταβολής κοντά 90 και αμέσως μετά αξιόπιστο κατάστημα Visionstudio στα 90.Γιατί να εθελοτυφλούμε >?

• Moderators
Δημοσ.

Επεξεργασία από matrixxx, σήμερα, 11:20.

οχι 90, 80 λεει το σκρουτζ, μονιμα - μιας και δεν το εγραφε κανεις και ηθελε κλικ .

80 + ελάχιστα μεταφορικά αντικαταβολής κοντά 90 και αμέσως μετά αξιόπιστο κατάστημα Visionstudio στα 90.Γιατί να εθελοτυφλούμε >?

Δεν ξερω γιατι εθελοτυφλεις πραγματι. Και το κανεις και στα 2 θεματα, παρουσιάζεις ψευτικες τιμες.

Το 80.80 από το pc1 και 3 ευρω μεταφορικα με ΔΩΡΕΑΝ αντικαταβολή κανει 90;

Σπαμαρισμα και προμοσιον εδώ μεσα δεν επιτρεπεται στην περιπτωση που δεν το γνωρίζεις (το λεω για κάθε περιπτωση).

Δημοσ.

Συγγνώμη παιδιά αλλά εμένα το λίνκ μου εμφανίζει την ψύχτρα στα 99.90 ευρώ.είναι κάπου που βάζω τον κωδικό της προσφοράς που ανέφερε το παιδί η όχι?ευχαριστώ.

Δημοσ.

Μόλις την προσθέσεις στην παραγγελία σου , κάτω αριστερά υπάρχει ένα κενό πεδιό οπού αναφέρει ΚΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ.Εκεί εισάγεις το 1514 και γίνέται 69,90€ :-)

Δεν ξερω γιατι εθελοτυφλεις πραγματι. Και το κανεις και στα 2 θεματα, παρουσιάζεις ψευτικες τιμες.

Το 80.80 από το pc1 και 3 ευρω μεταφορικα με ΔΩΡΕΑΝ αντικαταβολή κανει 90;

Σπαμαρισμα και προμοσιον εδώ μεσα δεν επιτρεπεται στην περιπτωση που δεν το γνωρίζεις (το λεω για κάθε περιπτωση).

Ναι είμαι υπάλληλος του e-shop με ξεσκέπασες.Ωστόσο είναι ελάχιστα μεταφορικά και βγαίνουν πάνω από 3€ :) Αλλά εντάξει αν είναι να με δικάσεις οκ , έχεις δίκιο...(Ανάθεμα με αν προτιμήσει κάποιος το pc1 με 3 αστεράκια ειδικά οι άπειροι χρήστες)Επόμενη επιλογή Visionstudio και 90+ € .Μια φορά έγραψα στο θέμα των προσφορών και το μετάνιωσα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...