Eliaskat Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 και τι εγινε απλα τα πουλανε για ανταλλακτικά ... και εδώ φυσικά...
Pseudonumo Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Ζητάς απόδειξη. Αν την έχει χάσει ,να την επανακτυπώσει από το μαγαζί που το πήρε. Που μπερδεύεσαι; Η μεγαλύτερη αναβάθμιση που έχει κάνει ποτέ η apple είναι το iCloud κλείδωμα. Της τα έχω μαζεμένα αλλά για αυτήν της την ενέργεια, της βγάζω το καπέλο Δεν μπερδεύομαι πουθενά, αλλά παραβλέπεις κάποια πράγματα. (η ειρωνεία είναι άχρηστη) Δεν έχουν όλοι απόδειξη αγοράς, επίσης ούτε χρόνο, ούτε και διάθεση να τρέχουν στο κατάστημα μερικά χρόνια μετά ας πούμε, ώστε να ζητάνε επανατύπωση, ειδικά όταν έχει περάσει και η εγγύηση (και ποιός ξέρει που είναι το κατάστημα αυτό). Πίστεψέ με δεν είναι καθόλου σπάνιο, μιας και πολλοί δεν χρησιμοποιούμε τα σαιτ για εμπορία, αλλά για να πουλήσουμε πράγματα που δεν χρειαζόμαστε μία στο τόσο. Το κλείδωμα δεν το κατηγορεί κανείς. Και οι υπόλοιπες συσκευές έχουν δυνατότητα "κλειδώματος" μέσω IMEI μετά από δήλωση απώλειας. Καλώς υπάρχει, και γω θα το κλείδωνα αν μου το κλεβαν. Οπότε, γιατί να βγάλω το καπέλο στην apple? Για να τελειώνουμε, αν θες να ψειρίζεις κάθε αγγελία πριν αγοράσεις κάτι, μπορείς. Αν ο άλλος δεν έχει το χρόνο να βρει όλα τα νόμιμα παραστατικά, απλώς δεν το παίρνεις και να το θέλεις. Το θέμα είναι πόσο ο άλλος θα κάτσει να ασχοληθεί. Εγώ πχ που μπορεί να χω κινητό που μου χάρισε κάποιος συγγεν΄ς μου και το πουλάω, σιγά μην πάω να βρω το συγγενή να μου πει που το πήρε πριν 4 χ΄ρονια να πάω να τυπώσω απόδειξη. Απλά θα το δώσω αλλού και θα χάσεις τη ευκαιρία Επομένως, το φαινόμενο δεν μπορεί να αποκλειστεί. (το 2ο ενικό δεν αναφέρεται προσωπικά σε σενα, αλλά για ευκολία-μην παρεξηγούμαστε- )
Tigris7 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Οταν αγοραζεις κατι απο πλανωδιο ή απο οπουδηποτε χωρις αποδειξη τοτε αναλαμβανεις και τις οποιες ευθυνες που ισως σου προκυψουν στη συνεχεια. Αν π.χ εσυ αγορασεις απο καποια αγγελια εδω καποιο προιον χωρις αποδειξη και το "λιωσεις" ωστε να βγαλει τα λεφτα του που λεμε,τοτε εισαι μια χαρα και χαιρεσαι το προιον σου,αλλα αν αυριο μεθαυριο σου κλειδωθει το κινητο π.χ επειδη εν τελη ηταν κλεμμενο,απλα δεν ανοιγεις θεμα εδω και να κλαιγεσαι και να ζητας συμβουλες πως θα παρακαμψεις το κλειδωμα.Πας στον καθρεπτη και λες στον εαυτο σου ενα "καλα να παθω" και τελειωνει εκει το θεμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα