zio10 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Πρέπει να το πας να το δούνε ή να το σκαλίσεις μόνος σου. Όπως αναφέρθηκε μπορεί να είναι κάτι πολύ απλό (να έχει ξεκουμπώσει η κεραία ή να θέλει αλλαγή) ή κάτι πιο σοβαρό όπως μητρική. Δοκίμασε επίσης με μια άλλη σιμ και κάνε και επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου.
pavlos77 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Μονος μου θα το δω απλα πως θα καταλαβω τι φταει?Αυτο ειναι το προβλημα μου.(Εχω πολυμετρο και κολλητηρι)
zio10 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Μονος μου θα το δω απλα πως θα καταλαβω τι φταει?Αυτο ειναι το προβλημα μου.(Εχω πολυμετρο και κολλητηρι) Ξεκίνα με επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου, άλλη σιμ, restore. Αν δεν φτιάξει άνοιξέ το και δες την κεραία αν έχει ξεκουμπώσει ή πάρε μία και άλλαξέ τη. Αν δεν φτιάξει και είναι θέμα πλακέτας δε νομίζω ότι μπορείς να το φτιάξεις μόνος σου ή αν αξίζει να το φτιάξεις γενικά
mdr21 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 αμα ειναι για φιλη σου ενταξει να βοηθησουμε στην κλεπταποδοχη (κανεις δεν μπορει να σε βοηθησει και να θελει , καλωσηρθες στον κοσμο της apple και των ρισκων της κλεπταποδοχης)
IceFrog Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Κατι τετοια θεματα με βγαζουν απο τα ρουχα μου. Θα πω πολυ απλα καλα να παθει και αλπιζω να μην φτιαχνεται 2
UncleKim Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Eσείς που λέτε καλά να πάθει, ελπίζω να το πάθετε και εσείς, από ''πλανόδιο'' που έχει γραφτεί εδώ και τα πουλάει στις αγγελίες 7
Donalhioy Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Eσείς που λέτε καλά να πάθει, ελπίζω να το πάθετε και εσείς, από ''πλανόδιο'' που έχει γραφτεί εδώ και τα πουλάει στις αγγελίες οποιος παει να αγορασει κινητο απο πλανοδιο... χωρις αποδειξη αγορας τοτε ειναι αξιος της μοιρας του... και καλα να παθει... 1
epir21 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Ακόμα και το 200ευρω γιατί να το κρατήσεις ;;; Εσυ αν βρεις 200ευρώ στον δρόμο μην τα πάρεις, κάνε τα στραβά μάτια. Επίσης η κοπέλα, αν ισχύουν ολα οσα λεει ο φίλος που άνοιξε το νήμα, το αγόρασε απο πλανόδιο, δεν το έκλεψε (που το βρήκε ο πλανόδιος δεν το ξέρουμε αλλα μάλλον ολοι υποψιαζόμαστε!). Η κοπέλα δεν μπορεί να ξέρει απο που κρατάει η σκούφια του κινητού, δεν είναι ολοι τόσο ενημερωμένοι όσο κάποιοι εδω μέσα (πχ η αδερφή μου και αλλες φίλες/γνωστές μου ευκολα θα το αγόραζαν απο κάποιον πλανόδιο χωρίς καν να σκεφτούν οτι μπορεί να είναι κλεμμένο.
IceFrog Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Πριν απο χρονια ειχαν σκοτωσει εναν πατερα για μια καμερα των 100 ευρω. Καποιο κοριτσακι θα μεγαλωσει χωρις πατερα για να παρει καποιος μια φθηνη καμερα. Εχω μαθει τετοιες συμπεριφορες να τις κατακρινω. Και περσυ ειχε γινει περομοιο σκηνικο με εναν τυπα που ακομα ειναι ενεργο μελος του φορουμ παλι την ιδια απαντηση εδωσα. Τετοια θεματα πρεπει να κλειδώνονται επιτοπου 4
UncleKim Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 οποιος παει να αγορασει κινητο απο πλανοδιο... χωρις αποδειξη αγορας τοτε ειναι αξιος της μοιρας του... και καλα να παθει... Αυτό ισχύει λόγω μορφής εργασίας? Αν αγοράσει εδώ από μέλος χωρίς απόδειξη, τέτοιο προιόν, το ίδιο δεν ισχύει? 1
Pseudonumo Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Αυτό ισχύει λόγω μορφής εργασίας? Αν αγοράσει εδώ από μέλος χωρίς απόδειξη, τέτοιο προιόν, το ίδιο δεν ισχύει? ακριβώς,λες και αν ο πλανόδιος το βαζε σε αγγελία θα γινόταν τίμιος. Όταν αγοράζεις απο ιδιώτη δεν ξέρεις μπορείς να ξέρεις που το βρήκε.
Donalhioy Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Αυτό ισχύει λόγω μορφής εργασίας? Αν αγοράσει εδώ από μέλος χωρίς απόδειξη, τέτοιο προιόν, το ίδιο δεν ισχύει? ακριβως.. και αλλες 10 φορες να με ρωτησεις οπως και να την κανεις την ερωτηση την ιδια απαντηση θα παρεις.. εγω π.χ αν παω να αγορασω αμαξι θα ειμαι 1000% σιγουρος πριν το αγορασω οτι δεν ειναι κλεμμενο.. ή μηχανη.. ακριβώς,λες και αν ο πλανόδιος το βαζε σε αγγελία θα γινόταν τίμιος. οχι.. παλι παρανομος θα ηταν.. λες και λιγοι την εχουν παθει απο τις αγγελιες.. παρτε το χαμπαρι.. οταν αγοραζεις κατι και καλα ευκαιρια χωρις αποδειξεις απο εναν αγνωστο που να μην ειναι κλεμμενο και να ειναι πληρως λειτουργικο.. κατα πασα πιθανοτητα "του γκουντ του μπι τρου" και καλα να παθεις
panosopc Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Ο κλεπταποδόχος είναι για μένα ηθικός αυτουργός και είναι επίσης αυτός που συντηρεί και αύξανει τις κλοπές και μπράβο στην Apple που μπόρεσε με το iCloud να μειώσει λίγο τις κλοπές iPhone Sent from my iPhone using Insomnia 3
Pseudonumo Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Μαλιστα.αγοραζεις κινητο απο αγγελια.πως ξερεις αν εισαι η οχι κλεπταποδοχος? Αυτο λεμε. Κατα τα αλλα προφανως ειναι κατακριτεο.
TEOKOS Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Μαλιστα.αγοραζεις κινητο απο αγγελια.πως ξερεις αν εισαι η οχι κλεπταποδοχος? Αυτο λεμε. Κατα τα αλλα προφανως ειναι κατακριτεο.Ζητάς απόδειξη. Αν την έχει χάσει ,να την επανακτυπώσει από το μαγαζί που το πήρε. Που μπερδεύεσαι;Η μεγαλύτερη αναβάθμιση που έχει κάνει ποτέ η apple είναι το iCloud κλείδωμα. Της τα έχω μαζεμένα αλλά για αυτήν της την ενέργεια, της βγάζω το καπέλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα