pavlos77 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Μια φίλη μου είχε πάρει ένα iPhone 4s από πλανόδιο και μετα από 7 μήνες που της δούλευέ μια χαρά της έβγαζε καμία υπηρεσία δλδ κλειδώθηκε μάλλον. Πως μπορώ να ξέρω αν κλειδώθηκε; Και αν υπάρχει περίπτωσή να ξεκλειδώνει;
web_assasin Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Παιζει να εγινε καποια αλλαγη μπαταριας η κατι τετοιο?
master1992g Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Υπάρχει περίπτωση αυτός που το αγόρασε πρώτος να δήλωσε το κινητό ως κλεμμένο στον πάροχο που χρησιμοποιούσε και το κινητό να κλείδωσε. Έτσι το κινητό δεν μπορεί να λειτουργήσει σε ελληνικό δίκτυο, σε οποιοδήποτε πάροχο. ΠΡΟΣΟΧΗ : Το συμπέρασμα το έβγαλα λαμβάνοντας υπόψιν ότι ο "πλανόδιος" πούλησε κλεμμένο-χαμένο κινητό χωρίς απόδειξη. Και πάλι όμως δες πρώτα μήπως είναι θέμα software-hardware.
frozex Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Υπάρχει περίπτωση αυτός που το αγόρασε πρώτος να δήλωσε το κινητό ως κλεμμένο στον πάροχο που χρησιμοποιούσε και το κινητό να κλείδωσε. Έτσι το κινητό δεν μπορεί να λειτουργήσει σε ελληνικό δίκτυο, σε οποιοδήποτε πάροχο. ΠΡΟΣΟΧΗ : Το συμπέρασμα το έβγαλα λαμβάνοντας υπόψιν ότι ο "πλανόδιος" πούλησε κλεμμένο-χαμένο κινητό χωρίς απόδειξη. Και πάλι όμως δες πρώτα μήπως είναι θέμα software-hardware. Λογικό φαίνεται αυτό που λες αλλά το δήλωσε μετά από 7 μήνες;
pavlos77 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Προσπαθω να καταλαβω τι εχει παθει το κινητο για να βοηθησω την κοπελα,Δεν νομιζω οτι ειναι κακο.
web_assasin Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Κοιταξτε,αν ισχυουν αυτα που λεει ο φιλος,δυσκολο να το δηλωσε μετα απο 7 μηνες. φιλε μηπως αλλαξατε καμια μπαταρια? οταν βγει η μπαταρια χανεται η ημερομηνια κ μετα δεν εχει σημα.
pavlos77 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Η ημερομηνία μου λεει οτι είναι η σωστή 2015...Μπήκα και σε αυτό το site http://www.imei.info/και ειδα ότι ειναι unlocked το κινητο και οτι δεν εχει υπαρξει αναφορα οτι ειναι κλεμμενο η χαμενο.Το μονο που απομενει πιστευω ειναι οτι εχει χαλασει η θυρα sim του κινητου Επεξ/σία 6 Απριλίου 2015 από pavlos77
paylidis Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Η ημερομηνία μου λεει οτι είναι η σωστή 2015...Μπήκα και σε αυτό το site http://www.imei.info/και ειδα ότι ειναι unlocked το κινητο και οτι δεν εχει υπαρξει αναφορα οτι ειναι κλεμμενο η χαμενο.Το μονο που απομενει πιστευω ειναι οτι εχει χαλασει η θυρα sim του κινητου Θυρα SIM, κεραία, logic board, πολλα μπορεί να ειναι... με κοστη απο 20 εως 200€! Αν ειχε παρει ενα καθαρό τηλεφωνο απο αγγελία ή μαγαζί θα ειχε και εγγυηση πιθανώς οποτε τωρα απλα ας το πεταξει και ας παει στο επομενο... 1
Donalhioy Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 απο πλανοδιο?? αγορασε κινητο απο πλανοδιο?? και ζητας βοηθεια για κλεμμενο κινητο? να ευχεσαι κανενας που εχασε κανενα iphone μην σε κανει καταγγελια απο εδω μεσα.. πανε το πισω και πες οτι το βρηκες.. εκανε 7 μηνες γιατι απλα τωρα εμαθε το κολπο.. http://www.insomnia.gr/_/articles/%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B1/%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%AC%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B1/%CF%83%CE%B5-%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%83%CE%AE%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%8D%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%B1%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7-r6594 1
apostol1s Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 τι διαφορα εχει το iphone απο τα αλλα προιοντα.οποιος βρει iphone να μην το παρει.εαν ομως βρει 200ευρο στο δρομο να τα παρει.ορισμενοι υπερβαλλεται.
militarist Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 τι διαφορα εχει το iphone απο τα αλλα προιοντα.οποιος βρει iphone να μην το παρει.εαν ομως βρει 200ευρο στο δρομο να τα παρει.ορισμενοι υπερβαλλεται. Πολύ άστοχο αυτό που λες Το iPhone μπορείς να βρεις ποιος είναι ο κάτοχος γιατί να το κρατήσεις ;;; Ακόμα και το 200ευρω γιατί να το κρατήσεις ;;;
spyros007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Οταν ας πουμε εχει κλειδωσει με το δαχτυλικο αποτυπομα πως βρισκουμε τον κατοχο,λεω εγω .
pavlos77 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Ρε παιδια ξεφευγετε απο το θεμα. Καταρχην προκειται για μια φιλη μου και σας ζηταω βοηθεια να δω τι εχει συμβει.Και οπως φαινεται δεν εχει σχεση που ειναι κλεμμενο γιατι ειναι καθαρο το κινητο.Τωρα μπορει να αξιζει να το φτιαξει αν ειναι μικρο το κοστος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα