GIANNIS400 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Αυτό το ΖΤΕ του ΟΤΕ εχει καταντήσει ψησταρια Πιστευω οτι αυτο φταίει που μετα απο μια ωρα pes online αρχιζουν και στραβωνουν τα πραγματα.
poulinos Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 αναλογως τα λεφτα. απο draytek 2710n draytek 2760n που ειναι και vdsl tp link9980 vdsl + adsl tp link 8968,8970,8980 1
GIANNIS400 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 οταν λες ειναι και vdsl τι εννοείς φιλε, ειμαι ασχετος απο ορους ιντερνετ Αυτα που μου πρότεινες θα αντεχουν σε 3ωρο ή 4ωρο gaming ή θα ψήνονται μετα απο μια ωρα οπως η πατατα του οτε που εχω?
poulinos Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 οταν λες ειναι και vdsl τι εννοείς φιλε, ειμαι ασχετος απο ορους ιντερνετ Αυτα που μου πρότεινες θα αντεχουν σε 3ωρο ή 4ωρο gaming ή θα ψήνονται μετα απο μια ωρα οπως η πατατα του οτε που εχω? τωρα παιζεις adsl εως 24 mbit.δεν γινεται να μην εχεις ακουσει για vdsl μεχρι 50 mbit???κατι θα εχει παρει το αυτι σου. μην τα συγκρινεις με την πατατα του οτε.ειναι πολυ καλυτερα.ειδικα το draytek απλα ειναι λιγο ακριβο.ειναι πιο professional κατασταση με αρκετα καλουδια πανω.επισης ζητα fast path απο τον οτε αμα θες καλυτερο ping για τα Games. 1
GIANNIS400 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 τωρα παιζεις adsl εως 24 mbit.δεν γινεται να μην εχεις ακουσει για vdsl μεχρι 50 mbit???κατι θα εχει παρει το αυτι σου. μην τα συγκρινεις με την πατατα του οτε.ειναι πολυ καλυτερα.ειδικα το draytek απλα ειναι λιγο ακριβο.ειναι πιο professional κατασταση με αρκετα καλουδια πανω.επισης ζητα fast path απο τον οτε αμα θες καλυτερο ping για τα Games. τους ζητησα να βελτιωθει η κατάσταση με τα games και αυτοι μου πηγαν το snr margin απο 12,5 και 13 στο 7 to dawn και στο 6 στο up , απ την μία ειχα καλυτερο gaming απ την άλλη ειχα αποσυνδεσεις, αυτο ειναι το fast path που λές? Τεσπα μετα τους ξαναπηρα τηλεφωνο και τωρα εχουν πάει πάλι το ping στο 13 down και up και εχω πάλι θεματα με το gaming
poulinos Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 τους ζητησα να βελτιωθει η κατάσταση με τα games και αυτοι μου πηγαν το snr margin απο 12,5 και 13 στο 7 to dawn και στο 6 στο up , απ την μία ειχα καλυτερο gaming απ την άλλη ειχα αποσυνδεσεις, αυτο ειναι το fast path που λές? Τεσπα μετα τους ξαναπηρα τηλεφωνο και τωρα εχουν πάει πάλι το ping στο 13 down και up και εχω πάλι θεματα με το gaming οταν σου μειωνουν το snr κερδιζεις σε ταχυτητα.οσο πιο μικρο Margin τοσο καλυτερη ταχυτητα αλλα και θεωρητικα πιο ασταθης γραμμη. το fast path θα σου μειωσει λιγο την ταχυτητα αλλα θα σου μειωσει ταυτοχρονα και το Ping.εσενα θεωηρητικα η καλυτερη επιλογη ειναι το μικροτερο snr πχ 6 με fast path. 1
GIANNIS400 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 οταν σου μειωνουν το snr κερδιζεις σε ταχυτητα.οσο πιο μικρο Margin τοσο καλυτερη ταχυτητα αλλα και θεωρητικα πιο ασταθης γραμμη. το fast path θα σου μειωσει λιγο την ταχυτητα αλλα θα σου μειωσει ταυτοχρονα και το Ping.εσενα θεωηρητικα η καλυτερη επιλογη ειναι το μικροτερο snr πχ 6 με fast path. οκ φιλε θα τους το πω.
poulinos Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 οκ φιλε θα τους το πω. οτι αλλο ειναι πες μας.
broxopios Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Να κάνω μια ερώτηση? Τι κερδίζεις αν αλλάξεις το ρουτερ zte του ΟΤΕ και βάλεις κάποιο άλλο? Για παράδειγμα αυτό: http://www.e-shop.gr/draytek-vigor-2710e-adsl2-2-router-pstn-p-PER.617035
poulinos Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 αυτα που γραφω ειναι για το 2710n. στο συγκεκριμενο πας στα 2 ακρα.απο την μια εχεις το σαπιδο zte που ειναι χαλια και απο την αλλη βαζεις ενα παρα πολυ καλο ρουτερ για adsl το οποιο εχει καλυτερο wireless,εχεi bandwidth manager,firewall,vpn .ειναι γενικα state of the art.υποστηριζει περισσοτερες συσκευες ταυτοχρονα,καλυτερα cpu,μνημη,για καποιον καποια μπορει να μην τον ενδιαφερουν αλλα γενικα τα βασικα ειναι οτι ειναι ενα πολυ καλυτερο και σταθερο router με καλυτερο wireless απο το zte και οχι να μπουκωνει ευκολα.απλα δεν εχει νοημα ισως να παει καποιος στο 2710 αφου μπορει με τα ιδια λεφτα περιπου να παει στο 2760 που ειναι και vdsl ωστε μελλοντικα αμα βαλει vdsl καποιος να μην χρειαστει να το αλλαξει.το 2760 απλα εχει 2 antennas. το 2710e εειναι απλα μια κομμενη εκδοση η οποια βγαινει και με wireless και χωρις απλα με μια κεραια αντι για 3 και γενικα εχει λιγοτερα πραγματα πανω.παρολα αυτα παραμενει κατι το πολυ σταθερο απλα αυτο το μοντελο δεν εχει wifi εκτος αν καποιος δεν θελει wifi ή το θελει να το κανει bridge.αν και για bridge υπαρχει και αλλο μοντελο(vigor 120)και 130 για vdsl μετα παει αναλογα τα λεφτα.πχ στα 80 ευρω ναι δεν παιρνεις κορυφη draytek αλλα μπορεις να παρεις ενα tp link 9980 Που εχει πολλα πραγματα πανω και ειναι και vdsl.δεν εειναι draytek σαν κατασκευη κτλ αλλα ειναι ενα πολυ καλο value for money 1
jim82jim Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Ξεθάβω λίγο το thread. Ψαχνω να βαλω ενα ρουτερ σε ενα μαγαζι ενος φίλου. Μέχρι 100-120 ποιό θεωρείτε το καλύτερο value for money? Αυτό,πως σας φαίνεται; http://www.skroutz.gr/s/5398939/TP-LINK-Archer-C8.html Μας ενδιαφέρει να μην κανει κολλαει εύκολα.
poulinos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Ξεθάβω λίγο το thread. Ψαχνω να βαλω ενα ρουτερ σε ενα μαγαζι ενος φίλου. Μέχρι 100-120 ποιό θεωρείτε το καλύτερο value for money? Αυτό,πως σας φαίνεται; http://www.skroutz.gr/s/5398939/TP-LINK-Archer-C8.html Μας ενδιαφέρει να μην κανει κολλαει εύκολα. ρουτερ /adsl router/ap? αν και υπαρχει Sticky πλεον για αυτα εντουτοις πολυ καλη λυση με λιγα παραπανω λεφτα αλλα Future proof ειναι το draytek 2760n. ειναι adsl/vdsl εκτος αν θες σκετο ρουτερ που παλι μπορεις να πας σε draytek router>αν ειναι να μπουν παρα πολλα ατομα θα σου λεγα βαλε ενα adsl/vdsl router και βαλε και ενα ap για να εχεις και καλυτερη καλυψη στον χωρο αλλα και να τραβαει το ap φορτο απο το router σου για να μην πιταρει το ασυρματο τοσο ευκολα.να τραβηξει δηλαδη μερικους client.ap εχει και η draytek εκτος αν θες κατι αλλο σε Mikrotik ή σε Ubiquiti.δηλαδη ενα απλο adsl router και απο πισω καποιο/καποια Mikrotik ή Ubiquiti.διαφοροι συνδυασμοι αναλογως τι θελει να κανει.και αν μπορει να βαλει vdsl ας βαλει.ειναι καλη αναβαθμιση για ενα hot spot.
Gorog Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Καλησπερα εχω το thomson tg585 v7 της Forthnet kai κλειδωνο στα 10mbs me ping 38 kai upload 1,80mbs. ειναι καλο?? σκεφτομαι να το αλλαξω βρεθηκε τυχαια απο φιλο εδω και κανα 3ρη χρονια, εδω που μενω προς το παρων δεν εχει VDSL και τη να παρω... καμια βοηθεια παιδια....!?!? Καλησπερα εχω το thomson tg585 v7 της Forthnet kai κλειδωνο στα 10mbs me ping 38 kai upload 1,80mbs. ειναι καλο?? σκεφτομαι να το αλλαξω βρεθηκε τυχαια απο φιλο εδω και κανα 3ρη χρονια, εδω που μενω προς το παρων δεν εχει VDSL και τη να παρω... καμια βοηθεια παιδια....!?!? Επισεις μου εχει να κανω update το Firmware... απο 8.2.7.7 σε 8.2.7.8.... τι ειναι αυτο και πρεπει να το κανω??
poulinos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Καλησπερα εχω το thomson tg585 v7 της Forthnet kai κλειδωνο στα 10mbs me ping 38 kai upload 1,80mbs. ειναι καλο?? σκεφτομαι να το αλλαξω βρεθηκε τυχαια απο φιλο εδω και κανα 3ρη χρονια, εδω που μενω προς το παρων δεν εχει VDSL και τη να παρω... καμια βοηθεια παιδια....!?!? Επισεις μου εχει να κανω update το Firmware... απο 8.2.7.7 σε 8.2.7.8.... τι ειναι αυτο και πρεπει να το κανω?? σου απαντησα στο αλλο θεμα.οχι 2 φορες το ιδιο posts plz.
Προτεινόμενες αναρτήσεις