Panoslam Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Λοιπόν είχα πάρει την απόφαση να πάρω το LG G3 από Γερμανό με την δωροεπιταγή στα 280 ευρώ αλλά δυστυχώς (ευτυχώς) τελείωσε το απόθεμα τους . Πλέον το βρίσκω στα 325 ευρώ...... Ψάχτηκα λίγο στο φόρουμ και είδα ότι πολλοί παραπονιούντε για την μπαταρία ότι είναι λίγο laggy, οτι ζεσταίνετε και με έβαλε σε σκέψεις. Προτείνουν αρκετοί αντί για το G3 το G2 αλλά συμφέρει να δώσω 270 για το 32GB ενώ είναι 2 χρονών κινητό? Αν βάλω στις επιλογές και το S5 που έχει όσο και το G3.... και όλα αυτά περί κάμερας με τα θεματάκια ισχύουν? Ανάμεσα στα 3 πιο προτείνετε (αν μπορείτε και εν συντομία το γιατί) Και σε αυτά τα λεφτά από Ελλάδα υπάρχει κάτι καλύτερο???? 1
Swimmer21 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δες και εδω, το ανοιξα το θεμα σημερα http://www.insomnia.gr/topic/565328-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AE-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AE-smartphone/ Και εγω για G2 παω.. Τεραστια αυτονομια μπαταριας, καλο απο ολες τις αποψεις και πανω κατω ιδια σε χαρακτηριστικα. Τωρα για το 2 χρονων κινητο, ενταξει την εγγυηση σου θα την εχεις κανονικα και γλιτωνεις και 50-60 ευρω για να πας σε G3 που εχει καποια μικρα θεματακια οπως η αυτονομια μπαταριας λογω 2K οθονης. Τα αλλα προβληματα διορθωθηκαν με το update. Δεν βρισκω κατι αλλο σε αυτα τα λεφτα, και το S5 δεν το προτιμαω προσωπικα απο το G2. Ισως να προτιμαω το Galaxy Alpha ή Α5.. τσεκαρε τα Θα περιμενω μια εβδομαδα μηπως ξαναβαλουν το G3 στον Γερμανο, αλλιως θα παρω το G2 λογικα
dieccast Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 http://www.mediamarkt.gr/webapp/wcs/stores/servlet/MultiChannelSearch?storeId=99452&langId=-18&searchProfile=onlineshop&channel=mmgrel&searchParams=&path=&query=1134755%7C%7C1134756%7C%7C1134758&et_cid=252&et_lid=1554&et_sub=[Homepage]-TVC-Monday%206/4 στα 200 ευρω νομιζω ειναι καλυτερο υπαρχει και VFM ωστοσο ειναι μικρουλη 4.3 ιντσες! αλλιως θα προτεινα xperia Z2 !
Panoslam Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δεν θέλω πάλι sony..... δεν έμεινα ικανοποιημένος είμαι ανάμεσα στα 2 lg αλλά με προβληματίζει το 3 για τα θεματάκια που έχει και το 2 για την παλαιότητα του.
kataramenos32 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Από όσο διάβασα οι κάτοχοι του G3 αναφέρουν ότι με τη lollipop έχουν διορθωθεί τα προβλήματα
GianniSM Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Σαν κάτοχος του G3 επιβεβαιώνω πως σοβαρά θέματα με λαγκ δεν έχει, το ίδιο λένε και στο ανάλογο νήμα στο myphone.gr. 1
dieccast Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δεν θέλω πάλι sony..... δεν έμεινα ικανοποιημένος είμαι ανάμεσα στα 2 lg αλλά με προβληματίζει το 3 για τα θεματάκια που έχει και το 2 για την παλαιότητα του. Σόνυ πιο είχες? Το Ζ2 είναι απο τα καλυτερα της σονυ αν διαβάσεις αξιολογήσεις και κριτικες θα δεις οτι λένε απλα τα καλυτερα! Το είχες ενα Σόνυ παλιά και δεν σου βγήκε καλό δεν σημαίνει οτι γενικά δεν είναι καλά!
euxoulhs Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Σόνυ πιο είχες? Το Ζ2 είναι απο τα καλυτερα της σονυ αν διαβάσεις αξιολογήσεις και κριτικες θα δεις οτι λένε απλα τα καλυτερα! Το είχες ενα Σόνυ παλιά και δεν σου βγήκε καλό δεν σημαίνει οτι γενικά δεν είναι καλά! ουτε βεβαια το να ειχες 2 κινητα της σειρας και βγηκαν καλα σημαινει οτι γενικα ειναι καλα. απλα με αφορμη το σχολιο σου ηθελα να το γραψω γτ βλεπω ατομα που ειχαν 1-2 κινητα της σειρας και λενε ''ααα ειναι μαπα κτλπ'' η επειδη σε 1-2 ατομα ειναι καλα τα κινητα λενε ''αα ειναι μια χαρα δεν κολλανε δν ζεστενεται΄΄ και πρασινα αλογακια 1
Panoslam Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Τελικά ανάμεσα από τα G2 και G3 σε ποιο καταλήγουμε???
GianniSM Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Τελικά ανάμεσα από τα G2 και G3 σε ποιο καταλήγουμε??? Αν το θέμα σου είναι η μπαταρία το G2 είναι στο μόνο που υπερτερεί. Αν είναι όλα τα άλλα το 3.
kostasps Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 το lg g2 είναι καλύτερο του g3 παρα τα χαρακτηριστικα του g3 το g2 είναι πιο γρήγορο, δεν κολλάει, η μπαταρία βγάζει 5:30-6:00 ώρες Screen on time ενω το g3 4:30 το πολύ, το g2 είναι πιο φωτεινό...το μόνο στο οποίο είναι καλύτερο το g3 είναι η camera και η αφερεση μπαταρίας, επέκταση με micro sd Άλλα όπως ειπατε στην αρχή είναι κινητό 2 χρονων τώρα θα πάρει το update σε lollipop και μάλλον θα είναι και το τελευταίο του κινητού πάρε oneplus one, η δες αγγελίες για htc one m8(οι περισσότεροι το δίνουν 300-330...καινούργιο έχει 400)
Anastazio Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 πηρα σημερα g3,δεν ξερω τι θεματα ειχε με λαγκ.εγω εχω μηδενικο,η οθονη ειναι ανετα καλυτερη απο την ρετινα του ipad που εχω,οποτε σιγουρα οποιος γουσταρει δεν θα απογοητευτει,το να παρεις g2,κριμα ειναι.
giachtas Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Γεια σας, θα ήθελα τη γνώμη σας για δύο smartphones που ενδιαφέρομαι. Καταρχήν έπειτα από πολλά χρόνια με android smartphones, είπα να δοκιμάσω και με τα windows mobile. Έτσι είμαι εδώ και ενάμισι χρόνο, κάτοχος του 640XL LTE (να αναφέρω πως σε ίντσες θέλω μεταξύ 5,5-6,00). Καλό το λειτουργικό της microsoft, αλλά το store της πολύ φτωχό και οι ίδιες εφαρμογές που έχει σε σχέση με του android, είναι λιγότερο βολικές και λειτουργικές. Έτσι, ενώ μου αρέσει πολύ το 950XL και είμαι έτοιμος να το πάρω, προβληματίζομαι με όλη αυτή την κατάσταση που επικρατεί γύρω από τη βιωσιμότητα των windows mobile και σκέφτομαι να γυρίσω πάλι στο android. Τα χρήματα που μπορώ να διαθέσω είναι μεταξύ 200-300€ περίπου. Δύο συσκευές που έχω βάλει στο μάτι, είναι το Motorola Moto G4 Plus (φανατικός του stock android) και το Sony Xperia XA Ultra.
ziaba Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Γεια σας, θα ήθελα τη γνώμη σας για δύο smartphones που ενδιαφέρομαι. Καταρχήν έπειτα από πολλά χρόνια με android smartphones, είπα να δοκιμάσω και με τα windows mobile. Έτσι είμαι εδώ και ενάμισι χρόνο, κάτοχος του 640XL LTE (να αναφέρω πως σε ίντσες θέλω μεταξύ 5,5-6,00). Καλό το λειτουργικό της microsoft, αλλά το store της πολύ φτωχό και οι ίδιες εφαρμογές που έχει σε σχέση με του android, είναι λιγότερο βολικές και λειτουργικές. Έτσι, ενώ μου αρέσει πολύ το 950XL και είμαι έτοιμος να το πάρω, προβληματίζομαι με όλη αυτή την κατάσταση που επικρατεί γύρω από τη βιωσιμότητα των windows mobile και σκέφτομαι να γυρίσω πάλι στο android. Τα χρήματα που μπορώ να διαθέσω είναι μεταξύ 200-300€ περίπου. Δύο συσκευές που έχω βάλει στο μάτι, είναι το Motorola Moto G4 Plus (φανατικός του stock android) και το Sony Xperia XA Ultra. αφού είσαι τόσο φανατικός του stock android πάρε ένα nexus τι το σκέφτεσαι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα