Προς το περιεχόμενο

Eπείγον, καμμένα πίξελ, Galaxy Tab Pro 10.1 SM-T520

teras-bite

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας. Η γκαντεμιά μου μετά την αντικατάσταση του προηγούμενου τάμπλετ μου (βλ.http://www.insomnia.gr/topic/564545-turbo-x-tablet-usb-storage-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1/)δεν έχει όρια!

Τελικά μετά από επιστροφή ελαττωματικού Τurbo x tablet στο Πλαίσιο, πήρα το Σάββατο το GALAXY TAB PRO SM-T520

http://www.samsung.com/gr/consumer/mobile-phone/tablets/galaxytab/SM-T520NZKAEUR και πλήρωσα μια μικρή διαφορά. Με ενημέρωσαν τηλεφωνικά ότι υπήρχε ένα τελευταίο

κομμάτι σε συγκεκριμένο κατάστημα και πήγα.

Το φοβερό ήταν καταρχάς ότι με το που έφτασα σπίτι συνειδητοποίησα ότι η συσκευασία είχε ανοιχτεί, ότι δηλαδη η προστατευτικη ταινια της samsung ειχε παραβιαστει. Επισης αν και η προστατευτικη ζελατινα στο μπροστινο μερος δεν φαινοταν πειραγμενη, οι πλαινες ηταν ελαφρως ξεκολλημενες που σημαινει προφανως οτι ειχε βγει απο το κουτι της η συσκευη. Μετα απο τηλεφωνικη επικοινωνια μου ειπαν οτι δεν ξερουν τι εγινε και οτι αν δω οτι εχει καποιο ελαττωμα να την παω για αντικατασταση.

Ε λοιπον υπαρχει ελαττωμα και ειναι 2 νεκρα πιξελ κοντα στο κεντρο του ταμπλετ. Η εγγυηση DOA του πλαισιου ειναι 7 μερες, ετσι σημερα πηγα σε καταστημα που υπηρχε η συσκευη διαθεσιμη οπως με ενημερωσαν (οχι εκει που το αγορασα, τωρα πως ξαφνικα βρεθηκε και αλλου μεσα στο σκ, δεν ξερω.).

Οι τυποι στο σερβις πηγανε να με βγαλουν ηλιθιο και μου λεγανε οτι δεν ειναι πιξελ, οτι ειναι μαλον σκονη ή τριχα (!!!) Ενω σας λεω με βαβαιοτητα οτι δεν ισχυει κατι τετοιο,ειναι οφθαλμοφανες. Και η υπευθυνη μου ειπε οτι ακομα και πιξελ να ειναι, η samsung μαλον δεν αντικαθιστα για κατω απο 4 νεκρα πιξελ.

Και λεω, μα ειναι δυνατον; εκτος του οτι κανανε την παπια για το ανοιχτο κουτι (πες φταιω κι εγω που δεν το ειδα εκει η τη στιγμη), πως ειναι δυνατον να δεχτω οθονη με καμμενα πιξελ σε καινουργιο ταμπλετ, ειναι δυνατον να μην το δεχεται η samsung? Και λογω Μεγαλης Εβδομαδας φοβαμαι οτι θα χασω και την εγγυηση 7 ημερων.

Δεν τους το εδωσα, θα παω αυριο και σε αλλο καταστημα να δω τι θα μου πουν. Και με τις εγγυησεις της samsung για τετοια θεματα σε ταμπλετ δεν εβγαλα ακρη, εσεις ξερετε κατι;

Το θεμα ειναι οτι το χρειαζομαι για τη δουλεια μου και Μ. Τεταρτη φευγω εκτος Αθηνας, θα ειναι ζορι να μην το εχω.

Ευχαριστω εκ των προτερων!

Επεξ/σία από teras-bite
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αφου υπηρχε σε 1 συγκεκριμενο καταστημα το οποιο ηταν και ανοιχτο , μου φαινεται οτι δεν τα λες ολα. Το πηρες πιο φθηνα απο την κανονικη τιμη του... Ετσι δεν ειναι;;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μπορει να ηταν εκθεσιακο κομματι, πηρα και εγω καμερα απο τα media, η μανα μου δεν ειδε την γρατζουνισμενη οθονη, ουτε οτι τις δαχτιλιες πανω στον φακο ουτε το ελατομα στον μηχανισμο μπροστα απο τον φακο που τον καλύπτει. τελευταία φορά εκθεσιακό κομματι, για 30€ εκπτωση δεν άξιζε 

το κακο με τα καμμενα πιξελ ειναι οτι εαν ειναι λιγα δεν στο αλλαζουν (μονο κατι λαπτοπ με εγγύηση 0pixel θυμαμαι)

ειναι μια βλακια που πρεπει να σταματησει καποτε, τι παει να πει μονο πανω απο 4 πιξελ; χαλαει την εμπιρια της συσκευης ή οχι; ειχα μονιτορ της samsung καποτε ως δευτερο (ενα φτινο) και ειχε ενα πιξελ πανω δεξια μονιμα κοκκινο, το ιδιο εχω παθει και σε nintedo ds στην πανω οθονη, και στο psp μου τοτε κατω δεξια ειχε ενα πιξελ μονιμα λευκο..

ηθελα ναξερα, απο ελενχο δεν περνανε; νταξι τα κινεζικα ή τα low budget αλλα τωρα μιλάμε για 250€ ταμπλετ..

ξενερα :fear:

Επεξ/σία από hackerW32

το κακο με τα καμμενα πιξελ ειναι οτι εαν ειναι λιγα δεν στο αλλαζουν (μονο κατι λαπτοπ με εγγύηση 0pixel θυμαμαι)

ειναι μια βλακια που πρεπει να σταματησει καποτε, τι παει να πει μονο πανω απο 4 πιξελ; χαλαει την εμπιρια της συσκευης ή οχι; ειχα μονιτορ της samsung καποτε ως δευτερο (ενα φτινο) και ειχε ενα πιξελ πανω δεξια μονιμα κοκκινο, το ιδιο εχω παθει και σε nintedo ds στην πανω οθονη, και στο psp μου τοτε κατω δεξια ειχε ενα πιξελ μονιμα λευκο..

ηθελα ναξερα, απο ελενχο δεν περνανε; νταξι τα κινεζικα ή τα low budget αλλα τωρα μιλάμε για 250€ ταμπλετ..

ξενερα :fear:

Χακερ εγω εχω την αισθηση οτι ηταν απο τα προιοντα του τουβλο-χ που στις τελευταιες σελιδες καθε κατηγοριας τα εχει πιο φθηνα γιατι ειναι επιστροφες και διαθεσιμα σε καποιο συγκεκριμενο μαγαζι

www.plaisio.gr/laptop-tablet/tablets/tablets-wifi/Samsung-Galaxy-Tab-PRO-10-1-%ce%a4520-Wifi-Black-SM-T520NZKAEUR.htm .Ο φιλος πιο πανω κανει λογο για 250 ευρωπαικα νομισματα. Το προιον ομως στο καταστημα εχει 279.... Μαλλον επιστροφη αλλου ηταν και την εφαγε αυτος απο το στοκ χαουζ του τουβλου..... Επιστροφη ΚΑΙ εσυ φιλε...

Tsilitheo1, Δεν καταλαβα τι υποννοεις οτι υποκρυπτω. Σου περιγραφω αναλυτικα τι συνεβη.

Την Τεταρτη γυριζω πισω το τουρμπο εξ, μου λενε στο καταστημα στο μολ οτι το samsung που θελω δεν υπαρχει διαθεσιμο και μου κανουν πιστωση να το παρω οταν ερθει. Επειδη το βιαζομαι λεω και σε ενα φιλο να ρωτησει την Παρασκευη απο ενα πλαισιο που περνουσε, του λενε οτι εχει παει στις αποθηκες τους και τις επομενες μερες θα ειναι διαθεσιμο. Παιρνω τηλ εγω το Σαββατο μπας και, μου λενε υπαρχουν λιγα κομματια διαθεσιμα στο Συνταγμα. Περιεργο ε;

παρολα αυτα παω και το παιρνω. Μου λενε οτι ηταν το τελευταιο κομματι οταν φτανω. Σημερα πριν παω, καθως θεωρησα οτι ειναι περιεργο ολο αυτο με τη διαθεσιμοητα,αλλα και αυτονοητο οτι θα μου το αντικαταστησουν, ξαναπαιρνω και ρωταω διαθεσιμοτητα. Μου λενε οτι υπαρχει σε τρια καταστηματα, μεταξυ αυτων και του περιστεριου. Παλι περιεργο ε; ομως βιαζομουνα και πηγα, και μου κανανε τους δυσκολους οπως εγραψα πιο πανω. Το καταστημα του συνταγματος ηταν κλειστο σημερα λογω πορειας και δεν μπορεσα να επικοινωνησω.

www.plaisio.gr/laptop-tablet/tablets/tablets-wifi/Samsung-Galaxy-Tab-PRO-10-1-%ce%a4520-Wifi-Black-SM-T520NZKAEUR.htm .Ο φιλος πιο πανω κανει λογο για 250 ευρωπαικα νομισματα. Το προιον ομως στο καταστημα εχει 279.... Μαλλον επιστροφη αλλου ηταν και την εφαγε αυτος απο το στοκ χαουζ του τουβλου..... Επιστροφη ΚΑΙ εσυ φιλε...

279 το πηρα. Ειχα ηδη πιστωση 249 και πληρωσα συν30

Tsilitheo1, Δεν καταλαβα τι υποννοεις οτι υποκρυπτω. Σου περιγραφω αναλυτικα τι συνεβη.

Την Τεταρτη γυριζω πισω το τουρμπο εξ, μου λενε στο καταστημα στο μολ οτι το samsung που θελω δεν υπαρχει διαθεσιμο και μου κανουν πιστωση να το παρω οταν ερθει. Επειδη το βιαζομαι λεω και σε ενα φιλο να ρωτησει την Παρασκευη απο ενα πλαισιο που περνουσε, του λενε οτι εχει παει στις αποθηκες τους και τις επομενες μερες θα ειναι διαθεσιμο. Παιρνω τηλ εγω το Σαββατο μπας και, μου λενε υπαρχουν λιγα κομματια διαθεσιμα στο Συνταγμα. Περιεργο ε;

παρολα αυτα παω και το παιρνω. Μου λενε οτι ηταν το τελευταιο κομματι οταν φτανω. Σημερα πριν παω, καθως θεωρησα οτι ειναι περιεργο ολο αυτο με τη διαθεσιμοητα,αλλα και αυτονοητο οτι θα μου το αντικαταστησουν, ξαναπαιρνω και ρωταω διαθεσιμοτητα. Μου λενε οτι υπαρχει σε τρια καταστηματα, μεταξυ αυτων και του περιστεριου. Παλι περιεργο ε; ομως βιαζομουνα και πηγα, και μου κανανε τους δυσκολους οπως εγραψα πιο πανω. Το καταστημα του συνταγματος ηταν κλειστο σημερα λογω πορειας και δεν μπορεσα να επικοινωνησω.

Δεν υποννοω κατι...αν διαβασεις το προηγουμενο ποστ θα δεις. Αναφεροντας οτι επιστρεφοντας το παλιο και με μικρη διαφορα πηρες το σαμσουνγκ που εχουν 80ε διαφορα και ηταν και ανοιχτο υπεθεσα οτι πηρες καποιο απο το στοκ χαουζ τα οποια παντα ειναι επιστροφες και κοιτανε να τα φορτωσουν σε αλλον....ζηταω παλι συγγνωμη..

Δεν υποννοω κατι...αν διαβασεις το προηγουμενο ποστ θα δεις. Αναφεροντας οτι επιστρεφοντας το παλιο και με μικρη διαφορα πηρες το σαμσουνγκ που εχουν 80ε διαφορα και ηταν και ανοιχτο υπεθεσα οτι πηρες καποιο απο το στοκ χαουζ τα οποια παντα ειναι επιστροφες και κοιτανε να τα φορτωσουν σε αλλον....ζηταω παλι συγγνωμη..

Δεκτη αν και δε χειαζεται συγγνωμη για μια μικροπαρεξηγηση.

παιζει λες να μου φορτωσανε επιστροφη;

μπορω να κανω εγω κατι για να απαιτησω αντικατασταση; μηπως να επικοινωνησω απευθειας με τη samsung?

Δεν μπορω, τρελαινομαι με κατι τετοια, ειδικα αν σκεφτω οτι ειναι απο επιστροφη!

www.plaisio.gr/laptop-tablet/tablets/tablet/Turbo-X-Tablet-Hive-V-3G-9-7-DI-9732.htm . εγω εβλεπα αυτο...σορρυ

Δεκτη αν και δε χειαζεται συγγνωμη για μια μικροπαρεξηγηση.

παιζει λες να μου φορτωσανε επιστροφη;

μπορω να κανω εγω κατι για να απαιτησω αντικατασταση; μηπως να επικοινωνησω απευθειας με τη samsung?

Δεν μπορω, τρελαινομαι με κατι τετοια, ειδικα αν σκεφτω οτι ειναι απο επιστροφη!

Φιλε μου καμμενα πιξελς και ανοιχτο μονο για επιστροφη μοιαζει...εχεις το doa...κανε το ιδιο...

Μα δεν μου ειπαν οτι επιστρεφεται, μου ειπαν οτι αυτοι δεν βλεπουν καμμενο πιξελ, και αν θελω μονο να το κρατησουν να το αναλαβει η samsung, η οποια οπως ειπαν μαλλον δεν αντικαθιστα προιον με κατω απο 4 καμμενα πιξελ. Καλα το "μαλλον" θα μου πεις δε λεει τιποτα, απλα χανω το δικιο μου, σου λεω ειναι οφθαλμοφανες οτι ειναι 2 καμμενα πιξελ και να μου λενε για σκουπιδακια εντος της οθονης σε καινουργια συσκευη. Ο,τι ναναι. Ασε που ηλπιζα να τελειωσει αμεσως γιατι θα φυγω μεθαυριο και ηθελα το πασχα να το εχω για καποιες δουλειες.

Δεν ξερω τι θα γινει, παντως θεωρω τραγικο η samsung να μην το αντικαταστησει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...