st.stavros Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Καλησπέρα. Η ερώτησή μου είναι καθαρά και μόνο για αυτό το παιχνίδι (fm 2015) ποια θα επιλέγατε μεταξύ α) FX 6300 vs i3 4160 και β) FX 8350 vs i5 4460
trujillo2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Καλησπέρα. Η ερώτησή μου είναι καθαρά και μόνο για αυτό το παιχνίδι (fm 2015) ποια θα επιλέγατε μεταξύ α) FX 6300 vs i3 4160 και β) FX 8350 vs i5 4460 το παιχνιδι αυτο παιζει και με εναν απλο διπυρηνο με ενσωματωμενη gpu.εχεις στησει το υπολοιπο συστημα και σου λειπει μονο ο επεξεργαστης?
st.stavros Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Καλησπέρα Johnmt2. Ενδιαφέρουσα τοποθέτηση. Θα ήθελα να ρωτήσω μια διευκρίνηση με αφορμή μια σύγκριση απο αυτό το site: http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i3-4160-vs-AMD-FX-6300. Aπο όσο γνωρίζω το FM κάνει multicore use (δεν ξέρω αν υπάρχει αυτός ο όρος..τώρα τον επινόησα). Στην παραπάνω σύγκριση δείχνει οτι ο i3 είναι πιο δυνατός σε single-core performance, αλλά overal είναι ελαφρώς καλύτερος ο εξαπύρηνος.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 ναι αλλα το fm θελει 1-2 πυρηνες οποτε επειδη ειναι μακραν πολυ καλυτερος ο i3 θα εχεις πολυ καλυτερες επιδοσεις με τον ι3 βεβαια το συγκεκριμενο θα το παιζει και ο FX γτ οι απαιτησεις ειναι χωμα...
st.stavros Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 το παιχνιδι αυτο παιζει και με εναν απλο διπυρηνο με ενσωματωμενη gpu.εχεις στησει το υπολοιπο συστημα και σου λειπει μονο ο επεξεργαστης? Δέν έχω στήσει κάποιο σύστημα. Ή μάλλον έχω στήσει 3 συστήματα, ένα με fx 6300 ,ένα με i3 4160 και ένα με ι5 4460 χωρίς καθόλου gpu, αλλά δεν σκοπεύω να κάνω κάποια αγορά στο άμεσο μέλλον ( τους προσεχείς 2 μήνες). Η ερώτηση γίνεται πιο πολύ σε θεωρητικό επίπεδο. Επίσης έχεις δίκιο όταν λες οτι παίζει με έναν απλό διπύρηνο με ενσωματωμένη gpu, αλλά η δικιά μου ερώτηση είναι λίγο διαφορετική. Η ερώτηση που κάνω έμμεσα είναι με ποιον από τους 2 θα έχει καλύτερη απόδοση ή αν θες πιο ειδικά, χρησιμοποιεί το παιχνίδι 6(για την α σύγκριση) ή και 8(για την β σύγκριση) πυρήνες? Χαζεύοντας στο ιντερνετ βρήκα σε αυτό το thread http://community.sigames.com/showthread.php/205303-How-well-has-FM-been-optimised-for-high-end-(multi-core)-computers τηνπαρακάτω άποψη Re: How well has FM been optimised for high end (multi core) computers?The answer is not that well.I've been testing various setup's on a 980x for the last week and all 12 cores are only really used when processing full detail matches. During normal day to day processing FM appears to mainly use three or four cores. My current setup that seems to run pretty quick (less than 15 seconds each continue) is all leagues, default detail level and a large database with all current international players retained.
trujillo2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 (σημερα το αγορασα το fm παρεπιπτοντως) το τρεχω ανετοτατα σε core2duo στην δουλεια
TheELF Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 (σημερα το αγορασα το fm παρεπιπτοντως) το τρεχω ανετοτατα σε core2duo στην δουλεια Ανέβασε μια εικόνα από το process explorer αν μπορείς,διπλό κλίκ στο εκτελέσιμο και πας στην καρτέλα threads. Κάτι σε αυτό το στυλ
trujillo2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 elf δεν ειμαι δουλεια τωρα . θα ανεβασω οταν παω.γιατι,τι θελεις να δεις?
TheELF Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Καλά όποτε μπορείς και αν μπορείς. Μπορούμε να δούμε τα thread οπότε μπορούμε να δούμε πόσο παραπάνω κερδίζεις αν έχεις πάνω από δυο πυρήνες. Αν π.χ. έχει δυο thread που φτάνουν στο 90-100% και καμιά δεκαριά thread που είναι πολύ χαμηλά (όπως στο bf4) τότε ο i3 είναι ιδανική επιλογή αφού σε αντίθεση με τον καθαρό dual θα τρέξει όλα τα μικρά νήματα,και του παιχνιδιού και όλα τα υπόλοιπα, μέσου hyper και τα δυο κεντρικά νήματα θα τρέξουν με κοντά στο 100% του πυρήνα.
Formation Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δες εδώ να πάρεις μια ιδέα πως πάει...http://community.sigames.com/showthread.php/421603-Football-Manager-15-Benchmark-Thread
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα