Προς το περιεχόμενο

Lenovo A806 Golden Warrior A8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα στην παρεα σκεφτομαι να αγορασω το lenovo A806 golden warrior το εχω βρει απο το ebay στα 158 ευρο απλα εχω καποιο κολλημα για το σημα εκει που το βρηκα γραφει

2G: GSM 900/1800MHz
3G: WCDMA 900/2100MHz                            
4G:FDD-LTE 1800/2100MHz                                       
     TD-LTE 2600MHz 

ειναι συμβατα αυτα τα σηματα στην ελλαδα??????ρωταω γιατι ειμαι λιγο εως πολυ ασχετος....και αναμεσα στο A806 και στο s90

ποιο πιστευετε οτι ειναι καλυτερο???????

ευχαριστω πολυ εκ τον πρωτερων

Δημοσ.

φίλε μη το αγοράζεις απο το ebay.

καλύτερα απο ένα γνωστό κινέζικο κατάστημα.

στο ebay την επόμενη μέρα ο πωλητής μπορεί να μην υπάρχει, άντε βρες τον μετά αν χρειαστείς κάτι.

Δημοσ.

σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.....το ξερω το aliexpress και εκει το εχει λιγο πιο φθηνο......απλα το θεμα μου ειναι οτι δεν δεχονται paypall και κολαω μην γινει καμια πατατα.....

Δημοσ.

σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.....το ξερω το aliexpress και εκει το εχει λιγο πιο φθηνο......απλα το θεμα μου ειναι οτι δεν δεχονται paypall και κολαω μην γινει καμια πατατα.....

Χωρίς paypal κακώς που το σκέφτεσαι ακόμα....

καλησπερα στην παρεα σκεφτομαι να αγορασω το lenovo A806 golden warrior το εχω βρει απο το ebay στα 158 ευρο απλα εχω καποιο κολλημα για το σημα εκει που το βρηκα γραφει

2G: GSM 900/1800MHz

3G: WCDMA 900/2100MHz                            

4G:FDD-LTE 1800/2100MHz                                       

TD-LTE 2600MHz 

ειναι συμβατα αυτα τα σηματα στην ελλαδα??????ρωταω γιατι ειμαι λιγο εως πολυ ασχετος....και αναμεσα στο A806 και στο s90

ποιο πιστευετε οτι ειναι καλυτερο???????

ευχαριστω πολυ εκ τον πρωτερων

Πάρτο καλύτερα από εδώ -> 148€ από Κίνα ή 158€ από το ίδιο μαγαζί, αλλά από την ευρωπαϊκή του αποθήκη, οπότε σε 2-5 ημέρες το έχεις στα χέρια σου και 0% πιθανότητα για τελωνείο. Από το μαγαζί αυτό κάνω εγώ τις αγορές μου από Κίνα, οπότε σου το συνιστώ 1000 φορές καλύτερα από ebay, είναι και πιο φθηνά, έχεις και την εγγύηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...