Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το κουτι δεν μπορει να φταει ΤΟΣΟ πολυ.60 βαθμους idle ειναι υπερβολικο.Βγαλε και ξαναβαλε την ψυκτρα και δες αν εχει απλωθει ομοιόμορφα η παστα.

Ανεμηστηρακια για κουτι

Coolermaster sickleflow (led)

Arctic cooling f120 χωρις led

Θα το κανω και λογικα αυριο θα παω να αλλαξω ξανα παστα (αυτην την φορα μονος μου , πρεπει να εγινε πατατα παλι στο πλαισιο)  λογικα με 120 ευρω θα γινει αυτο που πρεπει.

Κουτι να παρω το

Thermaltake Commander MS-I Snow Edition

΄η να παρω καπιο αλλο για να μην ανεβει τρελα η τιμη?

δεν ξερω αν μπορουν να βοηθησουν καθολου αυτες οι φωτο , εγω δεν ξερω μια απο αυτα :P

Επισης ξανα κουμποσα την ψυχτρα τέλεια

post-286211-0-97711200-1428262945_thumb.jpg

post-286211-0-10689700-1428262968_thumb.jpg

post-286211-0-08086200-1428262999_thumb.jpg

post-286211-0-12865100-1428263050_thumb.jpg

post-286211-0-26863400-1428263117_thumb.jpg

post-286211-0-83290700-1428263150_thumb.jpg

Δημοσ.

Η ψύκτρα αυτή φίλε μου είναι η stock. Πρώτα απ'όλα αυτή θέλει αλλαγή και οι θερμοκρασίες θα στρώσουν.

Επίσης αν και δεν φαίνεται πολύ καθαρά, πρέπει να έχεις βάλει πολύ πάστα.

• Like 1
Δημοσ.

Η ψύκτρα αυτή φίλε μου είναι η stock. Πρώτα απ'όλα αυτή θέλει αλλαγή και οι θερμοκρασίες θα στρώσουν.

Επίσης αν και δεν φαίνεται πολύ καθαρά, πρέπει να έχεις βάλει πολύ πάστα.

ΣΟΒΑΡΑ? ! Το ειχα παει στο πλαισιο ειπα να βγαλουν την stock και να αλλαξουν παστα πριν 1 μηνα , πρεπει να δωσα κανα 35 αρι για την αλλαγη δηλαδη τιποτα δεν αλλαξαν? Θα παω να τους τα ζητησω πισω τα λευτα

Δημοσ.

Δες τι σε χρεώσανε στην απόδειξη. Αυτοί οι απατεώνες είναι ικανοί να χρεώνουν 35 την αλλαγή πάστας.

Θα ψαξω να την βρω την αποδειξη, με πονηρευσε οτι αμεσως στο τηλ μου παν να παρω ενα καινουργιο tubo-x κουτι αν και τους ενημερωσα για την αλλαγη της ψυχτρας και παστας !  Τεσπα , θα τους κανονισω αυτους. Τωρα με 100-120 διορθωνεται το θεμα? Θελω να του αλλαξω κουτι ετσι και αλλιως διοτι ειναι απαισιο αυτο που εχει

Δημοσ.

Με περίπου 30-40 παίρνεις μια πολύ καλή ψύκτρα και λύνεις το πρόβλημα της θερμοκρασίας.

Τώρα αν θέλεις να δώσεις και έξτρα για κουτί αυτό είναι άλλη υπόθεση.

Έχε υπόψη σου ότι με 120, παίρνεις καρτάρα https://www.skroutz.gr/s/5268611/Asus-Radeon-R7-260X-2GB-OC-90YV0528-M0NA00.html σε σχέση με αυτή που έχεις. Αν παίζεις παιχνίδια σκέψου το.

Επίσης, σταμάτα να πηγαίνεις στο Πλαίσιο. Αγόρασε την ψύκτρα από αλλού και βάλτη πάνω μόνος σου.

• Like 1
Δημοσ.

Με περίπου 30-40 παίρνεις μια πολύ καλή ψύκτρα και λύνεις το πρόβλημα της θερμοκρασίας.

Τώρα αν θέλεις να δώσεις και έξτρα για κουτί αυτό είναι άλλη υπόθεση.

Έχε υπόψη σου ότι με 120, παίρνεις καρτάρα https://www.skroutz.gr/s/5268611/Asus-Radeon-R7-260X-2GB-OC-90YV0528-M0NA00.html σε σχέση με αυτή που έχεις. Αν παίζεις παιχνίδια σκέψου το.

Επίσης, σταμάτα να πηγαίνεις στο Πλαίσιο. Αγόρασε την ψύκτρα από αλλού και βάλτη πάνω μόνος σου.

Μαλιστα αρα λεω να παρω για αρχη την ψυχτρα  Coolermaster Hyper212 EVO ,CC-COUGAR CASE ARCHON 5MM5 MIDI ATX BLACK , Collermaster Sicleflow (Case fan) και αν εχω λευτα να παρω 4gb ram ακομα και την καρτα που μου στειλες

Τι λες αξιζει?

Δημοσ.

Σούπερ θα είσαι. Το κουτί βέβαια είναι φασόν κινέζικο, αλλά αξίζει να κόψεις από κουτί

και να τα δώσεις για ram και gpu.

***Μην ξεχνάς και το τροφοδοτικό, ειδικά οπωσδήποτε αν προσθέσεις την gpu.***

*edit* Η ψύκτρα λογικά θα μπαίνει στο καινούριο και με το μάτι όπως το κόβω

μπαίνει και σε αυτό που έχεις αλλά καλύτερα να περιμένεις και μια επιβεβαίωση

από συμφορουμίτη που ξέρει περισσότερα από αερόψυκτρες

• Like 1
Δημοσ.

Σε ευχαριστω παρα πολυ ,  ελπιζω να πετυχει η συνθεση ωραια  :) Τωρα για τροφοδοτικο πιο να επιλεξω? (Αν γινετε η τιμη να ειναι μην ειναι τσιμπιμενη διοτι εχω low budget )

Δημοσ.

υπερβολικη ποσοτητα παστας . σε συνδυασμο με την κακιστη μαμισια ψυκτρα λογικο ειναι να εχεις υψηλες θερμοκρασιες . αν εχεις θεμα με τον θορυβο να ελεγα να κοιταξεις προς be quiet μερια

Δημοσ.

ενταξει ειναι απλωμενη η παστα ανοιγει κανονικα το pc βεβεα με τις ιδιες θερμοκρασιες αλλα σε 10 μερες θα παραγγειλω τα κομματια του pc

Δημοσ.

ενταξει ειναι απλωμενη η παστα ανοιγει κανονικα το pc βεβεα με τις ιδιες θερμοκρασιες αλλα σε 10 μερες θα παραγγειλω τα κομματια του pc

;;;;

Πάρε και βάλε πάστα,γιαβρί'μ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...