NIGHTMARE1980 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Ευχαριστώ φίλε Κατι τέτοιο??? http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=69109&selectedCategoryId=466 Ευχαριστώ φίλε. Αυτό ειδικό γυαλί έψαχνα. Ότι πρέπει για προστασία οθόνης. Πήγα κ το πέρασα.
kraken92 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Έχει παρατηρήσει κανείς οτι αργεί να ανοίξει η εφαρμογή της κάμερας αφότου πέρασε το lollipop; Εμένα καθυστερεί να ανοίξει και όχι μόνο μετά απο restart του κινητού αλλά και μετά απο το άνοιγμα τη πρώτη φορά(που υποτίθεται βρίσκεται στις προσωρινές διεργασίες). Μόνο αν κάνω έξοδο με το "back" μου ανοίγει σχετικά γρήγορα, αλλιώς αν πατήσω το "Home Button" για να βγω απο το app περιμένω ξανά 4-5 δευτερόλεπτα για να ξαναμπώ. Αυτό συμβαίνει μόνο με την εφαρμογή της κάμερας και είναι πολύ περίεργο. Έχει κανείς το ίδιο θέμα;
Chris_saxo vts Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Έχει παρατηρήσει κανείς οτι αργεί να ανοίξει η εφαρμογή της κάμερας αφότου πέρασε το lollipop; Εμένα καθυστερεί να ανοίξει και όχι μόνο μετά απο restart του κινητού αλλά και μετά απο το άνοιγμα τη πρώτη φορά(που υποτίθεται βρίσκεται στις προσωρινές διεργασίες). Μόνο αν κάνω έξοδο με το "back" μου ανοίγει σχετικά γρήγορα, αλλιώς αν πατήσω το "Home Button" για να βγω απο το app περιμένω ξανά 4-5 δευτερόλεπτα για να ξαναμπώ. Αυτό συμβαίνει μόνο με την εφαρμογή της κάμερας και είναι πολύ περίεργο. Έχει κανείς το ίδιο θέμα; Στο δικό μου δεν το κάνει. Γενικά δεν βλέπω να έχει κανένα κόλλημα εκτός από ένα. Όταν είμαι στην κατάσταση μνήμης κ πάω να κάνω διαγραφή μνήμης. Εκεί τρώει λίγο κόλλημα.
petran91 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Εγω δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος με την lolipop στο note 3.Οταν εχω πατημενο το home button για την προβολη διεργασιων τρωει σκαλωμα. Η καμερα μερικες φορες τρωει σκαλωμα, και οταν μιλαω μολις το κλεινω η οθονη αργει να ξανανοιξει (που κλεινει αυτοματα μολις το βαλεις κοντα στο κεφαλι σου).Απογοητευμενος απο την lolipop, θα παω σε αλλη εταιρια σιγουρα.Δεν ξερω αν φταιει το οτι δεν περιμενα update αλλα μπηκα στη sammobile και περασα την lolipop. Αλλα δεν νομιζω..
thomasG4 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Εγω δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος με την lolipop στο note 3. Οταν εχω πατημενο το home button για την προβολη διεργασιων τρωει σκαλωμα. Η καμερα μερικες φορες τρωει σκαλωμα, και οταν μιλαω μολις το κλεινω η οθονη αργει να ξανανοιξει (που κλεινει αυτοματα μολις το βαλεις κοντα στο κεφαλι σου). Απογοητευμενος απο την lolipop, θα παω σε αλλη εταιρια σιγουρα. Δεν ξερω αν φταιει το οτι δεν περιμενα update αλλα μπηκα στη sammobile και περασα την lolipop. Αλλα δεν νομιζω.. Έκανες επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων;
kraken92 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Στο δικό μου δεν το κάνει. Γενικά δεν βλέπω να έχει κανένα κόλλημα εκτός από ένα. Όταν είμαι στην κατάσταση μνήμης κ πάω να κάνω διαγραφή μνήμης. Εκεί τρώει λίγο κόλλημα. Σου ανοίγει δηλαδή κατευθείαν χωρίς καμία καθυστέρηση; Δοκίμασες να βγεις με Home Button και να ξαναμπείς; Αυτό με τη διαγραφή μνήμης το κάνει και σε μένα αλλα δεν με ενοχλεί τόσο όσο το θεματάκι με την κάμερα. Έχει τύχει να χάσω πολλές φορές κάτι που ήθελα να φωτογραφίσω στα γρήγορα. Όλοι όσοι έχετε περάσει lollipop μέχρι στιγμής το εγκαταστήσατε μέσω Odin και SamMobile; Κανείς απο Kies;
petran91 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Έκανες επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; Ναι φιλε μου εκανα με το που την περασα...
thomasG4 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Ναι φιλε μου εκανα με το που την περασα... Τοτε είναι καθαρα μαλακια της Samsung με τη ROM που έφτιαξε. Εγώ με s4 mini και CM 12.1 (5.1.1) κολλήματα δεν έχω. Είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Chris_saxo vts Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Σου ανοίγει δηλαδή κατευθείαν χωρίς καμία καθυστέρηση; Δοκίμασες να βγεις με Home Button και να ξαναμπείς; Αυτό με τη διαγραφή μνήμης το κάνει και σε μένα αλλα δεν με ενοχλεί τόσο όσο το θεματάκι με την κάμερα. Έχει τύχει να χάσω πολλές φορές κάτι που ήθελα να φωτογραφίσω στα γρήγορα. Όλοι όσοι έχετε περάσει lollipop μέχρι στιγμής το εγκαταστήσατε μέσω Odin και SamMobile; Κανείς απο Kies; Nαι κατευθείαν μου ανοίγει με όποιο τρόπο κ αν μπω. Με το kies την πέρασα για με ota κολλούσε.
kraken92 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Nαι κατευθείαν μου ανοίγει με όποιο τρόπο κ αν μπω. Με το kies την πέρασα για με ota κολλούσε. Σ'ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις, θα δοκιμάσω και εγώ σήμερα απο kies μήπως παίχτηκε τίποτα με το Odin και θα ενημερώσω. 1
kraken92 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Κ εγώ είδα ότι το lollipop έχει θέμα. Σε πιο τομέα παρατήρησες οτι έχει θέμα;
Chris_saxo vts Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Εγώ όταν πέρασα την αναβάθμιση το έκανα πριν κ μετά hard reset. Το μόνο κόλλημα που μου κάνει είναι αυτό που είπε κ ο φίλος πιο πάνω. Αργεί να ανάψει η οθόνη μερικές φορές όταν θέλω να κάνω τερματισμό μιας κλήσης. Ούτε με το bluetooth έχω κάποιο θέμα, που έχουν μερικοί.
kraken92 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Λοιπόν, πέρασα ξανά το lollipop απο kιες χθες και εχω τρομακτικές εμπειρίες... Έκανα πρώτα downgrade μέσω Odin και έκδοση 4.4.2 απο sammobile. Το θέμα είναι οτι ασχολούμουνα παράλληλα με κάτι άλλο και δεν κατέβασα έκδοση με compatibility στο kies. Τεσπα για να μη σας κουράζω, το odin πέρασε κακονικά τα 4.4.2 αλλά μετα το κινητό δεν μπορούσε να ανοιξει μένοντας συνεχως στην εμφάνηση του bootlogo. Απο τη μικρή μου εμπειρία αυτά είναι δείγματα απο κινητό που έχει περαστεί custom rom. Τέλος κατάφερα και το ανοιξα με συνδιασμό βγάλσιμο μπαταρίας, wipe cache partition και factory reset. Mετά πήγα να περάσω το lollipop μέσω kies finally όπου και εκεί μόλις τελείωσε η εγκατάσταση έκανε το ίδιο πραγμα, κόλλησε στο logo. Μετά απο την ίδια διαδικασία με ματαρία και ρεσετ κατάφερα να λειτουργήσω το κινητό μεχρι σήμερα χωρίς κανένα απολύτως θέμα. Δεν ξέρω πραγματικά, χθες όταν έκανε αυτά τα περίεργα πίστευα οτι τα έφτυσε απο τα πολλά upgrades. Τέλος καλό όλα καλά όμως, βελτιώθηκε λίγο η κάμερα ποστεύω(είμαι γενικά υπερβολικός οπότε μπορεί να είναι ιδέα μου οτι δεν ανοιγει γρήγορα), αυτά που αναφέρατε οι υπόλοιποι τα έχω και εγω (αργεί να ανοίξει η οθόνη, lag στη διαγραφή διεργασιών). Αντε να δουμε, ελπίζω να μην ανακαλύψουμε άλλα στο μέλλον και να βγάλουν καμιά βελτίωση γιατί είναι κρίμα να δουμε να καταστρέφεται ένα τόσο δυνατό κινητό απο τις μλκίες της samsung οπως συνιθίζει να κάνει με πιο παλιά μοντέλα.
petran91 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Λοιπόν, πέρασα ξανά το lollipop απο kιες χθες και εχω τρομακτικές εμπειρίες... Έκανα πρώτα downgrade μέσω Odin και έκδοση 4.4.2 απο sammobile. Το θέμα είναι οτι ασχολούμουνα παράλληλα με κάτι άλλο και δεν κατέβασα έκδοση με compatibility στο kies. Τεσπα για να μη σας κουράζω, το odin πέρασε κακονικά τα 4.4.2 αλλά μετα το κινητό δεν μπορούσε να ανοιξει μένοντας συνεχως στην εμφάνηση του bootlogo. Απο τη μικρή μου εμπειρία αυτά είναι δείγματα απο κινητό που έχει περαστεί custom rom. Τέλος κατάφερα και το ανοιξα με συνδιασμό βγάλσιμο μπαταρίας, wipe cache partition και factory reset. Mετά πήγα να περάσω το lollipop μέσω kies finally όπου και εκεί μόλις τελείωσε η εγκατάσταση έκανε το ίδιο πραγμα, κόλλησε στο logo. Μετά απο την ίδια διαδικασία με ματαρία και ρεσετ κατάφερα να λειτουργήσω το κινητό μεχρι σήμερα χωρίς κανένα απολύτως θέμα. Δεν ξέρω πραγματικά, χθες όταν έκανε αυτά τα περίεργα πίστευα οτι τα έφτυσε απο τα πολλά upgrades. Τέλος καλό όλα καλά όμως, βελτιώθηκε λίγο η κάμερα ποστεύω(είμαι γενικά υπερβολικός οπότε μπορεί να είναι ιδέα μου οτι δεν ανοιγει γρήγορα), αυτά που αναφέρατε οι υπόλοιποι τα έχω και εγω (αργεί να ανοίξει η οθόνη, lag στη διαγραφή διεργασιών). Αντε να δουμε, ελπίζω να μην ανακαλύψουμε άλλα στο μέλλον και να βγάλουν καμιά βελτίωση γιατί είναι κρίμα να δουμε να καταστρέφεται ένα τόσο δυνατό κινητό απο τις μλκίες της samsung οπως συνιθίζει να κάνει με πιο παλιά μοντέλα. Έχω φάει τρελή ξενέρα, φαίνεται ότι είναι πρόβλημα του λειτουργικού και όχι των specs πχ. Τέτοια τεράστια διαφορά σε αναβάθμιση (από 4.4 σε 5.0) δεν περίμενα. Αντί να γίνεται καλύτερο γίνεται χειρότερο. Δεν είχα καν στο μυαλό μου να αλλάξω κινητό πχ πριν την αναβάθμιση. Τώρα παίζει πολύ στο κεφάλι μου αλλά δεν βρίσκω και κάποιον καλό αντικαταστάτη σε λογική διαφορά χρημάτων.. Και για το note 4 έχω ακούσει διάφορα περί lag. Τι σκατά κάνουν εκεί στη Samsung δεν μπορώ να καταλάβω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα