Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για γραφιστικη δε κανει οχι.. οσο για την αναλυση πιστευω οτι απλα γινομαστε υπερβολικοι .. σεβομαι τη gadgetιαση και πωρωση στα high end αλλα 1080p ειναι παρα πολυ καλα για οποιοδηποτε μεγεθος ..τωρα ενα 32 4κ δε θα με χαλαγε για μονιτορ ναμαι ειλικρινεις :P

Δημοσ.

για γραφιστικη δε κανει οχι.. οσο για την αναλυση πιστευω οτι απλα γινομαστε υπερβολικοι .. σεβομαι τη gadgetιαση και πωρωση στα high end αλλα 1080p ειναι παρα πολυ καλα για οποιοδηποτε μεγεθος ..τωρα ενα 32 4κ δε θα με χαλαγε για μονιτορ ναμαι ειλικρινεις :P

από 27" οι 1440 είναι οκ για εργασία με παράθυρα που ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να είναι ανοικτά ο Extra χώρος στο desktop είναι πάντα χρήσιμος. Όταν πέσουν οι τιμές στις 30" ακόμα καλύτερα.

Δημοσ.

Εγω λεω να παρω δυο και να τις δουλεψω surround!! Απο μια σε καθε καρτα και θα ειμαι βασιλιας! Στο ενα μονιτορ desktop και στο αλλο μονιτορ game η ταινια! Αν εχετε να μου προτεινετε κατι καλυτερο ειμαι ανοιχτος σε προτασεις!

• Super Moderators
Δημοσ.

από 27" οι 1440 είναι οκ για εργασία με παράθυρα που ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να είναι ανοικτά ο Extra χώρος στο desktop είναι πάντα χρήσιμος. Όταν πέσουν οι τιμές στις 30" ακόμα καλύτερα.

οι 30" έχουν 2560Χ1600, όχι Χ1440...

επίσης αμφιβάλω για την πτώση που λες, αυτή την στιγμή βρίσκουμε πιο φτηνά 32" 4Κ παρά 30" 1600p...

Δημοσ.

Με μπερδέψατε. Κάνει ή δεν κάνει εν τέλη;  :P

Όλες οι ips έχουν ζωντανά χρώματα αλλά ειδικά αυτές που έρχονται precalibrated από το εργοστάσιο είναι μια χαρά για γραφιστική, εκτός αν θέλεις απόλυτη πιστότητα χρωμάτων οπότε ούτε αυτές δεν αρκούν και βέβαια στην περίπτωση αυτή θα χρειαστείς και καλιμπραστίρι. Αν δε σε πειράζουν τα μικροσκοπικά γράμματα σε 1:1, που λένε και τα παιδιά από πάνω, δεν αξίζει να περιμένεις αυτή του θέματος, χτύπα την 25" που είναι και καλύτερη και σε καλή τιμή.

Οι 30άρες (οθόνες) για μένα είναι οι καλύτερες μιας και από σχετική απόσταση μπορείς να βλέπεις το σύνολο της οθόνης χωρίς να στραβώνεσαι λόγω ppi. Είναι και 16:10 και ίδιο μέγεθος με τις 32" 16:9, κρίμα πιυ είναι είδος υπό εξαφάνιση.

Δημοσ.

Όλες οι ips έχουν ζωντανά χρώματα αλλά ειδικά αυτές που έρχονται precalibrated από το εργοστάσιο είναι μια χαρά για γραφιστική, εκτός αν θέλεις απόλυτη πιστότητα χρωμάτων οπότε ούτε αυτές δεν αρκούν και βέβαια στην περίπτωση αυτή θα χρειαστείς και καλιμπραστίρι. Αν δε σε πειράζουν τα μικροσκοπικά γράμματα σε 1:1, που λένε και τα παιδιά από πάνω, δεν αξίζει να περιμένεις αυτή του θέματος, χτύπα την 25" που είναι και καλύτερη και σε καλή τιμή.

Οι 30άρες (οθόνες) για μένα είναι οι καλύτερες μιας και από σχετική απόσταση μπορείς να βλέπεις το σύνολο της οθόνης χωρίς να στραβώνεσαι λόγω ppi. Είναι και 16:10 και ίδιο μέγεθος με τις 32" 16:9, κρίμα πιυ είναι είδος υπό εξαφάνιση.

Τόσο μικρά; Έχουμε ένα θεματάκι με τα μάτια μας οπότε nope χαχαχα.

Δημοσ.

Για γραφιστική αυτή η οθόνη κάνει; Θέλω να νομίζω πως ναι, sorry, δεν έχω ιδέα από οθόνες οπότε όποιος ξέρει, share your wisdom with me my dear.

Εγω φιλε μου εχω την 2713hm και ειναι μπομπα! ερχεται precallibrated αλλα η αληθεια ειναι οτι γενικα θες callibration tool οταν κανεις print/color correction. Δεν ειναι EIZO ή καποια τρελη οθονη των 1000+ ευρω, αλλα για τα λεφτα της ειναι παρα μα παρα πολυ καλη για τη δουλεια που τη θες.

Για τη συγκεκριμενη την 24αρα δεν γνωριζω, αλλα σε αυτη την αναλυση 2560χ1440 η 27αρα ειναι ιδανικη για τα πανελς σου στο ps/ai/after και σου μενει και απλετος χωρος για design.

ps. δεν ειναι και πολυ φθηνη εδω που τα λεμε κανει κοντα στα 500-600 :D 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...