Προς το περιεχόμενο

MEIZU M1 NOTE 16GB MTK6752 64bit Octa Core 5.5 Inch

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας φίλοι μου,

δεν γνωρίζω πολλά από κινητά τηλέφωνα και για να είμαι ειλικρινής δεν μου αρέσουν και πάρα πολύ.

Απόδειξη είναι το γεγονός ότι έχω το ίδιο τηλέφωνο από το 2008 περίπου.

Έχει έρθει ο καιρός όπου θα πρέπει να πάρω ένα νέο τηλέφωνο και για πολλούς και διάφορους λόγους στους οποίους δεν θα αναφερθώ για να μη σας πλήξω έχω καταλήξει στο MEIZU M1 NOTE 16GB MTK6752 64bit Octa Core 5.5 Inch.

Θα μπορούσε κάποιος από εσάς που ασχολείτε με την αγορά των κινητών τηλεφώνων να με βοηθήσει να βρω το συγκεκριμένο τηλέφωνο όσο πιο οικονομικά γίνεται (έχω παρατηρήσει ότι για ορισμένα site κυκλοφορούν κάποιοι κωδικοί σαν κουπόνια που ρίχνουν τη τιμή) αλλά επίσης να με βοηθήσει να βρω και μια καλή προστατευτική θήκη καθώς και μια προστατευτική μεμβράνη για την επιφάνεια της οθόνης;(το ξέρω ότι η οθόνη του έχει Gorilla Glass αλλά παρόλα αυτά θα ήθελα να του βάλω και προστατευτική μεμβράνη)

Ελπίζω σε βοήθεια και απαντήσεις σας γιατί μόνος μου δεν θα καταφέρω τίποτα και σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας!

Δημοσ.

Φίλε μου σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου και για το link αλλά είναι 121 σελίδες.

Δεν θα μπορέσω να βρω τον χρόνο να τις διαβάσω όλες δυστυχώς για μένα.

Τι λένε σε αυτό το άρθρο;

Καλά πράγματα, άσχημα πράγματα ή απλά μου το έδωσες γιατί αναφέρουν κάπου σε αυτές τις σελίδες που μπορείς να το βρεις όσο πιο οικονομικά γίνεται;

Δημοσ.

Εχει ότι πληροφορία θέλεις + πληροφορίες για καταστήματα αγοράς. Θέλεις δε θέλεις θα το πάρεις από κινέζικο κατάστημα απλά θα πρέπει να επιλέξεις κάτι αξιόπιστο. Για εμένα διάλεξε ένα από αυτά τα καταστήματα και θα είσαι κομπλέ. 

reportspam (από εκεί ψωνίζω συνήθως και εγώ)

Vickmall 

To2c 

Αυτά τα τρία καταστήματα είναι πέρα για πέρα αξιόπιστα. Επέλεξε το κατάστημα που θα σου κάνει την καλύτερη τιμή + ότι δωράκια υπάρξουν και προχώρα στην αγορά του. Οπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ να ψάξω για εσένα οπότε ξεκίνα διάβασμα ανάμεσα από αυτές τις 121 σελίδες.  

Εχω να σου προτείνω όμως και την προσφορά του Γερμανού που έχει το Meizu MX3 στα 200 ευρώ για το Πάσχα. Τσέκαρε το από κοντά, μπορεί και να ικανοποιηθείς. 

Δημοσ.

Εχει ότι πληροφορία θέλεις + πληροφορίες για καταστήματα αγοράς. Θέλεις δε θέλεις θα το πάρεις από κινέζικο κατάστημα απλά θα πρέπει να επιλέξεις κάτι αξιόπιστο. Για εμένα διάλεξε ένα από αυτά τα καταστήματα και θα είσαι κομπλέ. 

reportspam (από εκεί ψωνίζω συνήθως και εγώ)

Vickmall 

To2c 

Αυτά τα τρία καταστήματα είναι πέρα για πέρα αξιόπιστα. Επέλεξε το κατάστημα που θα σου κάνει την καλύτερη τιμή + ότι δωράκια υπάρξουν και προχώρα στην αγορά του. Οπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ να ψάξω για εσένα οπότε ξεκίνα διάβασμα ανάμεσα από αυτές τις 121 σελίδες.  

Εχω να σου προτείνω όμως και την προσφορά του Γερμανού που έχει το Meizu MX3 στα 200 ευρώ για το Πάσχα. Τσέκαρε το από κοντά, μπορεί και να ικανοποιηθείς. 

Μιας και φαίνεσαι να ξέρεις από τηλέφωνα το εγκρίνεις το Meizu M1 Note ?

Δημοσ.

Καλησπέρα σας φίλοι μου,

δεν γνωρίζω πολλά από κινητά τηλέφωνα και για να είμαι ειλικρινής δεν μου αρέσουν και πάρα πολύ.

Απόδειξη είναι το γεγονός ότι έχω το ίδιο τηλέφωνο από το 2008 περίπου.

Έχει έρθει ο καιρός όπου θα πρέπει να πάρω ένα νέο τηλέφωνο και για πολλούς και διάφορους λόγους στους οποίους δεν θα αναφερθώ για να μη σας πλήξω έχω καταλήξει στο MEIZU M1 NOTE 16GB MTK6752 64bit Octa Core 5.5 Inch.

Θα μπορούσε κάποιος από εσάς που ασχολείτε με την αγορά των κινητών τηλεφώνων να με βοηθήσει να βρω το συγκεκριμένο τηλέφωνο όσο πιο οικονομικά γίνεται (έχω παρατηρήσει ότι για ορισμένα site κυκλοφορούν κάποιοι κωδικοί σαν κουπόνια που ρίχνουν τη τιμή) αλλά επίσης να με βοηθήσει να βρω και μια καλή προστατευτική θήκη καθώς και μια προστατευτική μεμβράνη για την επιφάνεια της οθόνης;(το ξέρω ότι η οθόνη του έχει Gorilla Glass αλλά παρόλα αυτά θα ήθελα να του βάλω και προστατευτική μεμβράνη)

Ελπίζω σε βοήθεια και απαντήσεις σας γιατί μόνος μου δεν θα καταφέρω τίποτα και σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας!

http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-meizu-m1-note

Δημοσ.

δεν βλέπω να έχει κανένας κάποιο κουπόνι ή να ξέρει κατι για κουπόνι οπότε το πιο safe και οικονομικό είναι από banggod στα 207 euros μάλλον.

http://www.banggood.com/Meizu-M1-Note-4G-LTE-5_5-inch-16GB-MTK6752-Octa-core-Smartphone-p-962170.html

Διορθώστε με παρακαλώ αν κάνω λάθος.

Θήκη και προστατευτική μεμβράνη δεν βλέπω πουθενά όμως :(

Δημοσ.

Οπα παικταρά μου να σε φιλήσω!

Το εμπιστευόμαστε αυτό το site ?

ετσι λενε στο myphone που αγοραζουν με την σεσουλα,το θεωρουν το πιο αξιοπιστο κινεζοκαταστημα αυτη την στιγμη

θα το χαρεις το τηλεφωνακι ,πολυ καλη επιλογη 

να παρεις κ τα δωρακια που δινουν (Screen Film+Silicone Case) αλλα μην περιμενεις τπτ ιδιαιτερο

βασικα παρε τα Nillkin Hard Case,Nillkin Tempered Glass που τα δινουν με εξτρα χρεωση,πολυ ποιοτικα κινεζικα αξεσουαρ

επισης ζητα στις σημειωσεις root και google play 

αν αποφασισεις απο αλλου για κουπονια δες απο εδω

http://www.promopro.com/category-Electronics-coupons-deals-52/

Δημοσ.

ετσι λενε στο myphone που αγοραζουν με την σεσουλα,το θεωρουν το πιο αξιοπιστο αυτη την στιγμη

θα το χαρεις το τηλεφωνακι ,πολυ καλη επιλογη 

να τσεκαρεις την 

Αμαν στη καψούρα με έχεις έτσι που έκοψες την πρόταση σου απότομα.

Δημοσ.

Αμαν στη καψούρα με έχεις έτσι που έκοψες την πρόταση σου απότομα.

εκανα edit για να σου γραψω αναλυτικα δες απο πανω

Δημοσ.

εκανα edit για να σου γραψω αναλυτικα δες απο πανω

Το είδα καλλιτέχνη μου, σε ευχαριστώ και εσένα και όλους όσους ασχοληθήκατε με την περίπτωση μου !!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...