Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες, θα ηθελα τα φωτα σας σε ενα προβλημα που εχω.

Χθες σε καποια φαση που αφησα το pc ανοιχτο γυρναω μετα απο λιγο και βλεπω μαυρη οθονη χωρις ομως να ειναι κλειστη.

Το κανω ενα restart και με το που ανοιγει το pc βγαζει περιεργες γραμμες και κουτακια. φτανει μεχρι το σημειο που φορτωνει τα windows και μετα παλι μαυρη οθονη.

το Pc ανοιγει σε safe mode αλλα και παλι η γραμμες υπαρχουν.

σε καποια φαση εβγαλα 1 απο τις 4 ram και το pc μπηκε κανονικα στα windows. αντεξε ισα ισα 2 λεπτα μεχρι που ασπρισε η οθονη, στα καπακια που το ξανανοιξα ξαναεμφανιστικε το προβλημα

Τι εχει προβλημα και πως μπορω να το ελενξω? η μητρικη η επαθε τιποτα η καρτα γραφικων?

-Το Pc το εχω συνδεμενο και με tv και εκει εβγαζε γραμμες, αρα δεν νομιζω να ειναι θεμα οθονης.

-αλλαξα την θεση της καρτας γραφικων αλλα παλι η ιδια δουλεια, δυστιχως δεν εχω αλλη Pci-express να δοκιμασω.

-δοκιμασα σε safe mode να κανω reinstall ta drivers της καρτας γραφικων αλλα δε μ'αφηνε.

-format δε δοκιμασα ακομα αλλα δε νομιζω να ειναι θεμα software.

υπαρχει καποιος τροπος να σιγουρευτω τι εχει προβλημα? θα δοκιμασω να βαλω και την καρτα σε αλλο pc απλα ειναι λιγο δυσκολο αυτη τη στιγμη.

990xa-ud3 / amd 960T / ati hd6870 sapphire

post-228277-0-81517400-1428248185_thumb.jpg

post-228277-0-01780800-1428248229_thumb.jpg

Δημοσ.

Για αρχή δοκίμασε την κάρτα γραφικών σε αλλο υπολογιστή και δες αν κάνει τα ίδια ή δοκίμασε μια αλλη κάρτα που δουλευει σίγουρα σε αυτο το pc , επίσης δες λιγο θερμοκρασίες με το hwmonitor

Δημοσ.

σε περιπτωση που εχει προβλημα η καρτα γραφικων σε τι παμε?

κατι αναμεσα σε 150-200 ευρο για gaming. εχουμε προτασεις για κανα καλο vfm?

Δημοσ.

Ανοιξα το pc με safe mode για να δω θερμοκρασιες με το hwmonitor και παραδοξως δεν μου δειχνει θερμοκρασια για την καρτα γραφικων.

Εχω κανει καμια βλακια με το hwmonitor ή μηπως δεν βγαζει θερμοκρασιες στο safe mode για την καρτα γραφικων??

post-228277-0-99753000-1428278862_thumb.jpg

Δημοσ.

Για αρχή δοκίμασε την κάρτα γραφικών σε αλλο υπολογιστή και δες αν κάνει τα ίδια ή δοκίμασε μια αλλη κάρτα που δουλευει σίγουρα σε αυτο το pc , επίσης δες λιγο θερμοκρασίες με το hwmonitor

εβαλα την καρτα γραφικων μου σε αλλο pc και εβγαλε και σ'αυτο τις ιδιες γραμμες, ενω οταν εβαλα αλλη καρτα γραφικων στο δικο μου pc ηταν ολα καλα. Αρα ειναι θεμα καρτας. παμε για αλλην.

ευχαριστω για την βοηθεια παιδες

Δημοσ.

Είναι η κάρτα γραφικών ναι αλλα βγάλε τον ανεμιστήρα βάλε λίγο καινούργια πάστα και καθάρισμα απο σκόνες μηπως και την σώσεις

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...