Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά μέχρι πόσα ευρώ θα δίνατε για ένα γαμάτο gaming pc ??

Εγώ προσωπικά γύρω στα 900 

Περιμένω γνώμες

Δημοσ.

Αυτό εχει να κάνει με την οικονομική σου δυνατότητα! Αν είχα 1 δις στην άκρη θα έδινα και 10.000€ για pc ετσι για πλάκα.... Σαν ενας νορμαλ άνθρωπος έδωσα 1000€ για το pc μου αφού δεν μπορούσα παραπάνω, αν είχα την οικονομική άνεση όμως ευχαρίστως να έβαζα και 4 titan sli...και ας μην μου χρειαζοντουσαν

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Βέβαια σου λέω τώρα αν είχα παρά πολλά λεφτά και οχι μια δουλειά με νορμαλ μισθό και τα έβγαζα πέρα σχετικά άνετα τότε δεν θα τα έδινα για 4 καρτες sli κτλπ. Λογικά θα έβαζα μια 980 sli, και εναν i7 με μια 4k οθόνη! Αυτό ειναι ότι ποιο extreme θα έκανα αν ειμουν καλα οικονομικά, αρα μιλάμε για 2.000€ απο εκεί και πέρα δεν εχει καποια ουσία να δώσεις παραπάνω... Άλλοι γουστάρουν τα αμάξια άλλη τα pc ο καθένας με το hobby του.<br><br> {<br />

Δημοσ.

πρωτα απολα οπως ειπαν και τα παιδια , παιζει ρολο το μπατζετ σου.απο κει και περα παιζει ρολο η αναλυση που σε ενδιαφερει , τι παιχνιδια παιζεις (αλλες οι απαιτησεις του football manager αλλες του battlefield 4 , παραδειγμα) το να παρεις το πιο ακριβο εξαρτημα νομιζοντας οτι θα σε εξασφαλισει για πολλα χρονια ειναι 1)σπαταλη χρηματων 2)στην τιμη που θα το παρεις θα εχει βγει κατι καλυτερο,τεχνολογικα εξελιγμενο

Δημοσ.

ρε παιδιά αυτό το ποστ το έκανα για να πούμε απόψεις σχετικά με το πόσα θα δίναμε για ένα φυσιολογικό gaming pc

Δημοσ.

τοτε υποθετικα δεν μπορουμε να μιλαμε...αυτο που λες ειναι παντα σχετικα με το budjet που διαθετουμε. η απαντηση ειναι παντα αναλογως τι διαθετει ο καθενας. νομιζω δεν εχει νοημα το ποστ σου. κλειδωσε το.

• Like 2
Δημοσ.

Με 1500 και μια οθόνη στα 1080p ένας μέσος gamer είναι  μια χαρά. Νομίζω αυτό είναι το ύφος της απάντησης που ψάχνεις. 

Αλλά όπως σωστά είπαν τα παιδιά, είναι πολύ υποκειμενικό για τον καθένα. Παίζουν ρόλο πολλά πράγματα. Όπως ποια παιχνίδια παίζεις, τι απαιτήσεις έχεις απο γραφικά, σε τι ανάλυση παίζεις κλπ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...