Προς το περιεχόμενο

samsung galaxy S4 mini vs. samsung galaxy A3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια χαρα!το τελευταίο διάστημα βρίσκομαι σε αναζήτηση κινητού και ενώ τελικά  είχα καταλήξει στο s4 mini (όπου έχω ακούσει πολύ καλα σχόλια και μου αρέσει ως κινητό και ως μέγεθος συσκευής), ειχα πάει σε ένα καταστημα και έπεσε το μάτι μου στο Α3 το οποίο είναι πραγματικά ένα πολύ όμορφο κινητο.Βέβαια δεν έχει αποσπώμενη μπαταρία, κάτι που με προβληματιζει λιγο...και τώρα είμαι σε δίλλημα..τι προτείνετε μεταξύ των δύο?(το κινητό το θέλω για βασική χρήση όχι κάτι εξεζητημένο..νομίζω ίσως πως το s4 βγάζει πιο καθαρές photos)

Δημοσ.

Μεταξύ των 2 χωρίς συζήτηση το Α3, αφού είναι τετραπύρινο και νεότερο με ότι σημαίνει στις αναβαθμίσεις λογισμικού. Οι κάμερες ίδιες είναι

Γιατί όμως δεν κοιτάς σε αυτά τα χρήματα και το Link.png Site: Moto G 2nd gen που έχει αναδεικτεί ίσως το καλύτερο τηλ μεταξύ των 150-200Ε;

Δημοσ.

επειδή δεν είμαι φαν των μεγάλων κινητών το s4 mini στο χέρι είναι τέλειο και αρκετά καλό κινητό από όσο μου έχουν πει...και με αποσπώμενη μπαταρία (Σε τυχόν κόλλημα προφανώς θα έιναι πιο εύκολο να κάνω κάτι παρά με το Α3)...δεν θα πάρει την αναβάθμιση σε lollipop?το Α3 είναι πάρα πολυ στυλάτο και όμορφο και τώρα που αρχίζει και πέφτει και η τιμή ακόμα πιο ελκυστικό (απο σκρουτζομάγαζο θα αγοράσω είτε το ένα είτε το άλλο- ο κωτσόβολος έβαλε μια προσφορά στα 199 ευρώ αλλα δεν κράτησε ούτε μιαμιση μέρα)....όσο για το motorolla πάμε σε μεγάλο μέγεθος στις 5 ιντσες και μόνο με 8gb...προσανατολίζομαι προς samsung 

Δημοσ.

Πήρα το S4 mini στην ανηψιά μου, για τον ίδιο λόγο...ήθελε κάτι μικρό. Της άρεσε πάρα πολύ. Χρήση που του κάνει, κυρίως διαδίκτυο.

Δημοσ.

εννοείς να του κάνω root?(είμαι εντελώς άσχετη απλά το έχω διαβάσει ως όρο στο forum)...δεν ξέρω αν θα μπω σε αυτην τη διαδικασία για να είμαι ειλικρινής...δε λέγανε όμως οτι μπορεί να αναβαθμιστεί?

Δημοσ.

θα το τσεκαρω και το z1!αν και αυτό το Α3 μου κλείνει το μάτι..η μπαταρία με κολλαει που είναι ενιαια...

Αν το πρόβλημα σου είναι η αλλαγή της, σε ένα μαγαζί έστω και με λίγα παραπάνω μπορούν να στην αλλάξουν. Αν είναι για backup υπάρχουν και τα power banks. Δεν βλέπω σοβαρό ζήτημα εδώ

Δημοσ.

απλά είναι πιο εύκολο, πιο άμεσο και σίγουρα πιο οικονομικό το να αποσπάται η μπαταρία..τωρα θα μου πεις, γούστα είναι αυτα..για να κερδίσει σε design έπρεπε να γίνει ετσι..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...