beetlebum Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 γεια χαρα!το τελευταίο διάστημα βρίσκομαι σε αναζήτηση κινητού και ενώ τελικά είχα καταλήξει στο s4 mini (όπου έχω ακούσει πολύ καλα σχόλια και μου αρέσει ως κινητό και ως μέγεθος συσκευής), ειχα πάει σε ένα καταστημα και έπεσε το μάτι μου στο Α3 το οποίο είναι πραγματικά ένα πολύ όμορφο κινητο.Βέβαια δεν έχει αποσπώμενη μπαταρία, κάτι που με προβληματιζει λιγο...και τώρα είμαι σε δίλλημα..τι προτείνετε μεταξύ των δύο?(το κινητό το θέλω για βασική χρήση όχι κάτι εξεζητημένο..νομίζω ίσως πως το s4 βγάζει πιο καθαρές photos)
GianniSM Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Μεταξύ των 2 χωρίς συζήτηση το Α3, αφού είναι τετραπύρινο και νεότερο με ότι σημαίνει στις αναβαθμίσεις λογισμικού. Οι κάμερες ίδιες είναιΓιατί όμως δεν κοιτάς σε αυτά τα χρήματα και το Site: Moto G 2nd gen που έχει αναδεικτεί ίσως το καλύτερο τηλ μεταξύ των 150-200Ε;
beetlebum Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 επειδή δεν είμαι φαν των μεγάλων κινητών το s4 mini στο χέρι είναι τέλειο και αρκετά καλό κινητό από όσο μου έχουν πει...και με αποσπώμενη μπαταρία (Σε τυχόν κόλλημα προφανώς θα έιναι πιο εύκολο να κάνω κάτι παρά με το Α3)...δεν θα πάρει την αναβάθμιση σε lollipop?το Α3 είναι πάρα πολυ στυλάτο και όμορφο και τώρα που αρχίζει και πέφτει και η τιμή ακόμα πιο ελκυστικό (απο σκρουτζομάγαζο θα αγοράσω είτε το ένα είτε το άλλο- ο κωτσόβολος έβαλε μια προσφορά στα 199 ευρώ αλλα δεν κράτησε ούτε μιαμιση μέρα)....όσο για το motorolla πάμε σε μεγάλο μέγεθος στις 5 ιντσες και μόνο με 8gb...προσανατολίζομαι προς samsung
maddoctor Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Πήρα το S4 mini στην ανηψιά μου, για τον ίδιο λόγο...ήθελε κάτι μικρό. Της άρεσε πάρα πολύ. Χρήση που του κάνει, κυρίως διαδίκτυο.
thomasG4 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Άμα πάρεις το s4 mini και του περάσεις και CM12 Lollipop πάει σφαίρα. Το μόνο κακό είναι ότι χάνεις την εγγύηση.
beetlebum Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 εννοείς να του κάνω root?(είμαι εντελώς άσχετη απλά το έχω διαβάσει ως όρο στο forum)...δεν ξέρω αν θα μπω σε αυτην τη διαδικασία για να είμαι ειλικρινής...δε λέγανε όμως οτι μπορεί να αναβαθμιστεί?
AntiCambeR Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Καλυτερα το Α3 απο θεμα χαρακτηριστικων,σχεδιασμο,"ελαφρυτερο" λογισμικο και αναβαθμισεων.
TikiTaka23 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Ζ1 compact 199E Απο τα mediamarkt οτι πρεπει για σένα! 20 mp καμερα 4.3 οθονη Τετραπυρηνος 2.2 2gb ram Πολύ όμορφο! Αδιάβροχο...
beetlebum Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 θα το τσεκαρω και το z1!αν και αυτό το Α3 μου κλείνει το μάτι..η μπαταρία με κολλαει που είναι ενιαια... 1
GianniSM Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 θα το τσεκαρω και το z1!αν και αυτό το Α3 μου κλείνει το μάτι..η μπαταρία με κολλαει που είναι ενιαια... Αν το πρόβλημα σου είναι η αλλαγή της, σε ένα μαγαζί έστω και με λίγα παραπάνω μπορούν να στην αλλάξουν. Αν είναι για backup υπάρχουν και τα power banks. Δεν βλέπω σοβαρό ζήτημα εδώ
beetlebum Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 απλά είναι πιο εύκολο, πιο άμεσο και σίγουρα πιο οικονομικό το να αποσπάται η μπαταρία..τωρα θα μου πεις, γούστα είναι αυτα..για να κερδίσει σε design έπρεπε να γίνει ετσι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα